sex and the city

Nu sex and the city och kex-choklad eller mat...eller också mat! Vi får se..hahaha.

kaos in the house

Såhär ser det ut när Axel och lilla jag ska mysa en helg,hahahaha.

dream come true


Såhär något tänkte jag se ut i höst. Har gjort en liten affärs idé med mammi så nu ska vi beställa hem västen,woho!!! :D

"livet är inte som rosor"

Just nu är jag depp.. allt är bara kaos i livet. Vill ta en paus och bara skrika lite ibland. Livet suger för det mesta..därför njuter jag av varje sekund jag får le och skratta. Min mamma är så gulliga med sina små citat. Hon formulerar jätte konstigt med random saker, men man förstår ändå vad hon menar. That's why I love her. Ska träffa pappa imorgon bitti på sjukhuset. Får höra hur det är med honom. Har saknat honom galet mycket. Så funderar på att ägna hela min dag imorgon med honom! Om man ändå vore rik...hade gett alla allt jag kunde ge. Och shoppat en aning till mig själv,hehe. Nä, nu ska jag ut en liten stund, sätta på musik,plocka undan i rummet och sen blir det sex and the city med kex-choklad och coca cola. Sen tillslut läsa tråkiga boken vi har fått i skolan! BAJS PÅ DEN!!!

mf

Inget intressant händer idag..är trött och uttråkad. Lite bilder från malmöfestivalen. Måste säga att det var en av dem bästa kvällarna. Det kommer fler bilder när jag har fått dem av Veronica!

skola

Hellu sitter i skolan och har datorkunskap(?) För min del leka lite med photoshop! hahaha. Har detta hela dagen! Najs

Hejdå sov-morgon

Har haft en mysig kväll med fina tjejer! Har ätit så mycket kakor och choklad så jag svällar upp,haha. Och roadtripen till hålan är alltid bäst! dör alltid av flabb. Dock så var min blåsa väldigt full så ville inte skratta så mycket, (sad face) Nu ska jag borsta tänder och nanna. Upp tidigt imorgon för att träffa pojkvännen en lite morgon stund och sen sitta i skolan en halvtimme och fortsätta sova,haha. Vad gör man inte för lite pussar...höhö. Sov sött!

hej denna är min och ingen annans!!!!!!!!

299:- billigt ändå...ska inskaffa den inom snarast!!!!! Kanske pimpa upp den lite för har en känsla att många kommer köpa den. :(

helt okey

Hellu. Har haft en jätte mysig helg! I fredags träffa jag Carro och Isabella. Det var jätte kul! Även om vi missa alla bra artister,haha. Sen har jag bara chillat hemma med Axel och kollat massa skräckfilmer. Har ändå varit dåligt väder så får ingen ångest över det. Det jag får ångest över är att det är söndag. Men blir nog en fika med Sofia och kanske dem andra tjejerna. Nu ska jag sätta igång och städa så jag kommer iväg. :)

utgång

Hej sitter här ute i trädgården och tar det lugnt. Det blev helt plötsligt sol och värme vilket är perfekt ifall man ska dra ut till malmöfestivalen ikväll. Det blir shorts och linne, lätt!! Ska fixa mig om någon timme sen beger jag mig ut men just nu väntar jag på axel som kommer vilken minut som helst. Kanske ses på malmöfestivalen. Ha en skit bra kväll<3

lite vad ni har missat

Hejsan..har inte bloggat på ett tag för Axel (mr.secret) har min dator. Vi är tillsammans igen. Lika bra att break the news. Så nu lämnar vi det! Ikväll ska jag in till malmö och träffa lita klasskompisar. Gå lite på malmöfestivalen. Ska bli kul! Har även haft en uppvisning i skolan. Jag dansar. Det gick jätte bra! Men är helt slut nu. Har huvudvärk också så tänkte vila lite innan jag ska ut ikväll. Vi ska få film och bilder lite senare så jag hoppas jag kan visa er här lite senare. Ska försöka blogga lite bättre. Bara jobbigt utan dator. Vi hörs!

han bajsar och jag bloggar.

Hejsan! Är hos Farmor helt ensam, för hon är i väg. Så passar på att vara här där man har tillgång till vatten hela tiden...har i alla fall min fina pojk här. Har lagat mat och visat honom min överraskning. Han blev väldigt glad,tihi. Nu blir det nog film och massa gott gott.

HAHAHAHAHA du måste skämta med mig!?

Ni förstår inte hur arg och rätt jag har haft om detta vädret...Jag sa innan skolan börja att sommaren kommer säkert komma när skolan börjar. Vad gör den...jo det blir sol och varmt så fort skolan börjar. Blir så ARGH!! Att man fått gå egenom världens sämsta sommar med regn och blåst!!
Ialla fall idag har det varit helt okey.Upp tidigt till skolan även om jag inte ville lämna sängen bredvid snyggingen. Ville fortsätta mysa..buhu! Dansat som en galning så har träningsvärk i båda benen idag och rumpan. Jag går inte normalt kan jag säga! Direkt efter åka hem käka. Sen in till stan en pytte stund och sen hemma nu igen för en dusch! Så hela familjen kör till farmor för att duscha. Sen hem igen, torktummla och städa resten av rummet. För man får ju fint besök av min fina lilla boyfriend. Firar 11 månader! YEEY grattis till oss! ♥ Kommer ha med mig systemkameran imorgon för då beger vi oss till malmöfestivalen as well! :) Hörs mer senare!

Lördagens bilder

Här kommer bilder sen i Lördags. Då jag träffa lita klasskompisar,helgen innan skolan börja. Vi hade jätte kul som vanligt! Efter jag och Martina stack hem så stack dem andra vidare till Wonk (gayklubb). Ja...vad ska man göra när man inte är 18 än? haha Jag och Martina laga nudlar när vi kom hem..lite sådär halv lulliga,haha. Gött som fan var det för magen ialla fall! :)

Aug. 16

Hellu! Är hemma och tar det lite lugnt efter en lång skoldag. Har sprungit en massa runder och är jätte trött nu. Är fortfarande inte van att gå upp tidigt. Har kommit på koreografi till Im not afraid med Eminem. Den blev ganska coolt faktiskt. Har förberett lite nu. Och hela veckan är fullsmockad med sysslor! Känns bra på ett sätt och tröttsamt...haha. Är helt helt pank för tillfället men det ska fixa sig! Ska se om jag kan ta en dusch... och åka in till stan ikväll för att träffa mina fina tjejer. Kanske kan fika..lite.. höhö. Bilder kommer nog senare ikväll,ska sova hemma så kommer vara lite uttråkad. Har sovit hos Mr.secret så har inte kunnat blogga! :)

första skoldagen!

Omgash! Så trött jag är!! Känner på mig att jag kommer vara en levande zombie första veckan..i skolan. Idag gick det ändå helt okej. Vi är i olika grupper inför pjäsen till dem nya ettorna. Jag är med i musik och dans gruppen. Ska spela trummor,tihi. Kommer bli riktigt fet uppvisning så ni får komma och kolla ;) vi bjuder på kakor och kaffe och pengarna går till cancerfonden! Vilket jag tycker låter awesome. Ni får kolla gruppen på facebook. Historien om Oz heter gruppen. Nu måste jag packa väskan lite. Och ta bussen in till Malmö igen även om jag kom precis hem,hahah. Ska nämligen till Mr.A :) Ska duscha där,haha. Vi har en läcka hemma så kommer inte kunna duscha hemma på ett tag. Vi ska bo ett tag hos Farmor. Bilder från lördagen kommer sen när jag har tid! Ni får ha det bra sålänge! :)

WIIHOO

Ingen dålig lördag trots allt. Ska snart ta bussen in till stan. Så ska bara sminka mig sen beger jag mig. Kul att träffa lite klasskompisar nu innan man börjar. haha Lite party.
Såhär ser jag ut, fast ska byta topp..haha har märkt jag alltid har denna tröjan när jag ska ta bilder :/
pusss hahahahaha ha en bra kväll! Älskar dig, Mr. A!

ITS Lördag lördag lördag....nanana

Gisela: Carro som gick på augutsenborg?
svar: Ja, hon går i min klass nu :)

Idag var jag på thailändskt tempel i Eslöv. Fick snacka med munken för att få en liten välsignelse. Sluta med att jag börja gråta mitt i allt när han snacka om liv och död och naturen osv. haha. Men jag mår bra nu! Nu håller jag på att fixa mig inför utgång i Malmö. Ska bli kul! Hörs senare! ♥

sådär ja!

Nu har jag duschat och känner mig fräch! Har ätit lite varma mackor och kollar på Matix..eller ja. Har det i bakgrunden. Imorgon bitti sticker jag med mami till Eslöv där vi ska gå till tempel. Kanske kan man få lite tur i livet or something like that.. haha. Lite bilder från idag!
Bella och Carro med sitt lilla vin.
Fylle gubbe som kom från Australien och gillar att snacka! Speciellt med Carro,hahaha!
Mina varma mackor med lite mjölk!

fredag kväll..

Hellu! Är hemma nu. Har redan satt på en omgång tvätt nu ska jag bädda och göra det mysigt i mitt rum. Sen ta ett långt bad! Nu ikväll ska jag bara mysa och förbereda! Ta- hand-om- mig- själv kväll! För ja..jag blev inte bjuden på någon fest...mobbad!
Är lite deppig..som vanligt.. men det blir nog bättre imorgon! Hoppas jag. Ni får ha det bra. BLoggar mer snart! :)

Borring...

Nu är jag en aning uttråkad... Mr secret skulle lämna en cykel till en kompis, men så blev han rånad på vägen tillbaka. Allt är bra med honom. Men han blev rånad på cykeln och gjort en anmälning. Han väntar på polisen hos kompisen. Och medans jag väntar hemma hos honom så städar jag..har inget annat att göra,haha. Ska hem idag. Och sen ikväll träffa några klasskompisar. Kan bli mys! Måste snart ha en girls night igen! ÄR SÅ JÄKLA FEST SUGEN! nu bablar jag om inget. Ska ut lite nu. Hörs!

Bara att njuta..

Lite fler saker jag vill inskaffa. Lika bra att inse att här i svergie så har vi fått se våra soldagar...nu är det gråa måln och regn och blåst att se framemot! WIIIHOO!
såklart när jag skriver detta dyker solen upp...HAHAHAHA

ingenting

Hejsan idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Försökte laga wok innan och det gick helt okey. Tror det blir bättre nästa gång. Nu har mr secret gjort en liten överraskning till mig får se vad mr secret har plannerat. Ni får ha ännu en bra kväll. Imorgon ska jag lämna försenade böcker höhö och träffa pappa lite sen besöka sofia på hennes jobb.:-)

min dag?

Hej. Var lite halv seg på morgonen eller ville helt enkelt inte upp. Hade ingen lust. Men sen ville jag inte stanna hemma iheller. Har snackat med pappa lite. Och vi ska ses imorgon när han kommer ut från sjukhuset. Saknar honom! Sen stack jag till Aldin för att hjälpa Sofia och städa. Vi gjorde ett bra jobb tyckte jag. Fick balansera lite när jag skulle tvätta fönstrerna. Inte lätt att vara kort. Har även träffat Gisela och vi gjorde varma mackor och kolla på jersey shore och snackade. Väldigt mysigt. Nu är jag med Mr secret. Eller nja.. är hemma hos Mr secret. Han var tvungen att hjälpa en kompis snabbt. Men snart blir det mys igen. Kollar på Simpsons och dricker coca cola och rapar. Livet är ändå härligt ibland när man har sina små stunder :) Ni får ha det bra. Vi hörs mer imorgon!

Hemma fru

Vilket skit väder... tror jag ska bara vara hemma idag. Vågar inte gå ut. Blåser och spö regnar! Kanske ska möblera om? Trött på mitt rum..ni ska få se före och efter bilder. Men först ska jag klä på mig, har nämligen precis duschat,haha!

inte bra!

Pig och vaken kan man inte säga att jag är. Har sovit hemskt. Drömmt massa mardrömar...bara en hemsk hemsk natt. Har smsat pappa lite. Just nu är han inlagd så funderar ifall man ska gå inom en sväng och hälsa på lite och snacka lite. Sen vill jag få ut mamma och min lilla syster till stan. Får se om jag lyckas. Vill umgås med familjen idag och ikväll med vänner kanske. Uch ingen bra dag alls känner jag på mig och ingen bra kväll kommer det bli heller. Kanske bara ska ligga i sängen hela dagen...och vänta på att bli väckt av en prins...typ.

Inköpa till höst/vinter!

Har redan jackan.. det enda som jag har på mål till nu är en jeansväst man kan ha över skinnjackan som det ska vara ull eller vad det är för att värma magen. och en stor fet orange halsduk med matchande vantar och ett par söta kängor! :D

En bra dag!

Tjosan! Igår så var jag som sagt i stan med två av mina fina tjejer! Jag själv shoppa inget för jag har inga pengar,haha. Men Gisela och Sofia gick loss! VIll också....Det var jätte roligt som vanligt. Mycket skratt och annat gott! När vi tillslut hamna på entré för det dåliga vädret dök upp sen träffa jag Mr secret. Det var väldigt mysigt. Kollade film och käka massa gott gott. Skulle egentligen käka vår ben & jerry...som fortfarande är hos Mr secret. BAJS! Jaja.. någon annan dag för glass. Blev en väldigt seg morgon idag. Mysig men seg. Nu är jag hemma och är fortfarnade morgon vaken,haha. Men ska fixa mig och bege mig in till Malmö igen för att träffa tjejerna för en fika. Med pengar jag icke har. Men kul att bara umgås med dem! ♥


Stan

Ska hoppa in i duschen nu och sen ta mig in till Malmö. Ska gå en runda i stan med Gisela och Sofia. Ni får ha en bra dag! Jag ska defenitivt ha shorts och något tunnt idag. Solen är framme :)

Skola....

Hennes blogg: giselanilsson.blogg.se
Lite reklam här..tihi
Svar: Nej börjar den 10e tror jag.. är inte säker haha. Vi ska göra en pjäs för dem nya ettorna..SKIT KUL...NOT!!!!

Vill inte

Snart ska jag på kvällsrunda med Fanny. Det var ett tag sen vi träffades och vi har mycket att snacka om! Ska bli lite mysigt. Sen kanske jag träffar Mr secret ikväll annars blir det imorgon. Glad i vilket fall som helst! :) Imorgon blir det nog stan också med Sofia. Även om man är helt pank. Vill även ut med mammi. För lite girlstalk osv. Blir även lite ledsen att detta är sista veckan för mig sen börjar jag skolan tror jag... Har ingen koll,hahaha. VILL INTE BÖRJA!!

Har lite tråkigt

Hemma efter en fika med Julia och Sofia! Det var trevligt! Ångrade dock att jag tog jeans för sen kom solen och värmen..haha. Nu är jag hemma och tar det lugnt..hoppas på att få vara med Mr secret. Vi får se om det händer. Annars tar jag ego bilder...HAHAHA  vad gör man annars när man har tråkigt? Fixa till dem lite höhö.
ingen aning om vad jag gör...ska nog käka lite nu bara för att ta död på lite tid..haha. Bloggar mer later..

Fika!

Hejsan? eller god morgon? Har i alla fall vaknat och käkat. Ska snart börja fixa mig sen blir det nog en fika på stan med Julia. Tråkigt att det är söndag och allt är stängt..Nä måste snabba mig nu. Vill inte vänta en timme till nästa! Ha det!

Im ugly

Okey...har försökt rita..men blev inte alls nöjd. Vet inte vad jag försökte få fram med bilden... Anyway. Är jätte deppig. Vet ej varför. Känner mig jätte ful. Det finns så många vackrare, bättre, snällare, smartare tjejer än mig. Känner mig inte duglig till något just nu. Och detta fina åskvädret... vill bara ligga och mysa med Mr secret just nu!!! Mitt rum är fortfarande kaos. Har klistrat ansiktet mot datorn hela kvällen. Får städa när jag vaknar istället. Alla blir väl deppiga med sånt här väder. Håller tummarna för sol imorgon..Nä nu ska jag inte bli allt för kännslosam på bloggen. Ni får ha det bra era vackra männsikor!!!

Träningsvärk...

Har kommit hem efter att ha hjälpt pappa med båten. Har träningsvärk i armarna nu. Men fint blev det och tjäna lite fickpengar! Pappa har även tagit hem en liten kattunge som dem hitta på gatan. Så söt den är! Synd att jag är allergisk mot katter...
När jag kom hem så hade mamma lagat kycklingspett och hela köret. Så har ätit mig mätt (men ska ändå ta lite till snart) och duschat. Ska bara klä på mig. Har inte bestämmt mig än..om man ska stanna hemma och ta det lugnt eller ut och träffa några kompisar... Tror jag bara stannar hemma. Städar rummet och kanske ritar lite..var ett tag sedan.
pappas båt :)

Perfekt night

Tihi! Har gjort en ny katogori! Som heter Girls night. För mina tjejer och jag har alltid en lyckad kväll när vi är tillsammans! Igår skulle vi egentligen till Möllan och sitta på nyhavn. Men så blev inte fallet utan vi gick vidare till Barcelona(tror jag det var). Där var det jätte kul. Vi satt ute och snacka med en massa nytt folk. En kille fyllde precis 18 år så vi sjöng lite för honom. Sen var det någon tjej vi hjälpte för att killarna hon var med var alldeles för sliskiga! Och hon berätta sin livs historia till oss,haha. Det var kul att höra! Efter ett tag var vi lite hungriga så vi bestämde oss för att sticka till Campus och käka något riktigt maffigt. Påvägen dit så träffa vi på ett gäng tjejer...samtidigt som vi sjöng " WHO RUN THE WORLD?...GIRLS!" Dem tjejerna hade möhippa! Grattis grattis! Hon var verkligen glad hon tjejen! När vi äntligen kom fram till Campus med Giselas sårbara fötter. Så träffa vi på Ansari och Zoheer. Käka med dem och när tjejerna skulle ta en cigg. Kom det fram två hårdrockar snubbar som börja snacka med Sofia,hahaha. Jätte kul att se dem diskutera! Sedan stack vi till persborg medans vi vänta på min buss skulle komma. Och då träffa vi på Zoka,Safi och Aldin! Nu kommer bilderna från Jessikas blogg. Sålänge. Kommer fler sen! :)

I never been afraid of the highest heights

Hello! Vakna precis! Ska börja fixa mig och käka något litet. Sen sticker jag till Limhamn för att träffa pappa och fixa till hans båt. Lite fickpengar,höhö. Målnigt men varmt väder idag.. ändå helt okey! Jag får blogga om igår ikväll när jag har fått bilder från Jessika och Gisela. Har även träffat Mr secret, tihi. Im soooo in love. Hade verkligen en awesome natt igår med tjejerna även om ingenting gick som planerat,haha. Nä nu får jag lyfta på röven! Ha en fin dag. Hörs mer sen! ♥

3.00

precis kommit hem efter en awesome dag/natt! Bloggar imorgon när jag kan lägga in bilder..nu måste jag däcka! Hörs! ♥

the sun goes down the stars come out

Hejsan! Måste bara säga att det är sjukt najs att få sova i sin egen säng. Fast slutade med att jag fick tvinga mig själv att gå upp för fick tre samtal under tiden jag låg i säng och lite sms...hahah. Men det känns bra på ett sätt. Tihi. Då finns det folk som bryr sig om en.

OKey...tänkte träffa pappa för har inte träffat han på ett tag..men istället sa mamma att jag var tvungen att vika kläder. Den enda nackdelen när man kommer hem..alla sysslor!! Inte kul. Jaja bättre få det gjort så jag kan komma ut i det fina vädret nån gång idag...
detta linnet köpte jag på Primark för 20 kr! :)

bilder!

Fler bilder kommer när jag har fått från William! Och om ni undrar om bilden med bilen.. Minns ni när jag sa att dem kör helt galet i England? Vi lyckades bli påkörda där bak. Tycker mest synd om Lucy(bilägaren) för bilden var bara 2 månader gammal. Jag mår bra! Ingen stor krock..men ändå. Ha ögonen öppna när ni går vid gatan i England!

Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma!! Har ätit nudlar. Min första måltid...illa illa. Är helt helt slut just nu! Under hela flygresan lyckades jag få en unge bakom mig som sparka på min stol...Har i alla fall haft det trevligt i England. Lite små tråkigt ibland men man kan ju inte göra så mycket ute på landet. Tur att man har haft William som ändå kan få en att skratta. Vi har inte gjort så mycket. Mest varit med hans familj och åkt in till Leeds ibland. Måste bara säga att dem har en affär som heter Primark. AND I LOVE IT! Snygga kläder och väldigt biligt. Tyvärr så är det skit mycket folk, Långa köer. Har inte varit i stan så länge när vi väl var där. Men men..bättre än inget. Jag är helt lost. Har varit för mycket för min lilla hjärna. Bloggar mer imorgon och lägger in fler bilder. På mitt röda hår..haha! Nu ska jag ta en omgång tvätt! BEHÖVS!! Samtidigt som det är igång blir det en lång härlig dusch! Lägger in alla bilder sen. I delar! Hörs snart!