Avengers

Idag så vakna ja tidigt för att hämta mamma på kastrup. Så glad jag är, vilket lättnad! Efter att ha tagit igen sömnen och lagat mat. Åkte jag in för att hjälpa Igor lite med en present. Sedan gick vi bara runt och var almänt störda,haha. Sen lämna jag Mr forever alone och övningkörde lite med pappsen. Körde vidare till Entré där jag mötte Igor igen och hela gänget och såg Avengers. Riktigt bra film! Rekomenderar den starkt även om man inte är nörd typen. Den har en story som är lätt och följa med komedi och action.
Imorgon kommer älsklingen hem och ska träffa han på södervärn vid sex tiden. Men innan det kanske drar jag till Lund. Vi får se! :)
Killarna är inte så mycket för att fota så det blev jag och Jessika på bild!

Möllan

Igår var en fantastisk rolig kväll. Har nog inte skrattat så mycket en hel helg på väldigt länge. På dagen hängde jag med Igor och spela lite på a-game. Efter det träffa vi Ansari och Zoheer. Vi hade lite tråkigt så vi började genast planera kvällen. Det blev antingen bowling eller möllan. Men dem flesta siktade på möllan. Så möllan it is!
Hade en helt awesome kväll. Träffa lite nya folk och gamla folk och alla bara klicka direkt och skratta hela natten. När vi var fulla och glada stack vi vidare hem till Zoheer med lite fylle mat och film. Sen hem och nanna gott i kudden..eller ja tre timmar, sen upp igen och hämta mammsen. Gud vad jag saknat henne. Blev nästan tårögd när jag såg henne.
Lite bildor från igor(hahhahahaah)

T.G.I Fridays

Har haft en helt underbar dag och kväll. Längesen jag fick skratta så mycket. Har nämligen varit med hela gamla sommar gänget, vilket inte händer ofta i med att Safi går skola i Polen och vissa av oss jobbar och har mycket plugg. Så det är inte så ofta vi alla träffas. Men idag var en bra dag. Först en liten runda på stan där jag gick i högklackat och fick urinvägsinfektion. Men den försvann efter lite av min räddning, TRANBÄRSSAFT! och skorna tog jag av mig,haha.
Vi satta oss på T.G.I Fridays och alla tog sig en stor oreo milkshake för 45:- medans min "snickersshot" för 22:- ...
Medans som sagt dem andra fick ett helt glas...not fun to be broke..
Efter T.G.I Fridays åkte jag hem snabbt för ett litet ärende till min lilla syster som blev kvinna idag. Grattis!
Sedan hämtade Zoheer mig igen med Jessika och Safi och vi far vidare till Malmö där Jessika skriker. VI LAGAR MAT och jag JA, TACOS!
Så klart blev det bara jag och Jessika som laga mat medans dem "fixa filmen",haha. Vi såg Tower Heist. Skit rolig film. Det har bara varit en sån härlig dag. Med väldigt mycket skratt. Tack så mycket alla!

I'm just gonna take a minute and let it breeze

Detta hade jag på mig idag! lång skjorta utan armar från H&M och vit tröja från bikbok.

Stan idag!

Jahapp! Idag bli en liten runda på stan sen ikväll hoppas jag för fest! :)
Hör av mig mer sen! Ska fixa mig och käka något! :)

My love and I

Hejsan kära läsare eller finns där några?
Idag är en mixad dag. Började dagen med några tårar fallande på kinden för att Axel åkte till Prag idag. Nu låter jag säkert som en desperat flickvän som inte ens klarar fyra nätter. Men det gör jag, såklart! Bara jobbigt när man älskar någon så mycket, speciellt att vakna vid dens famn och inse att han åker.
Men så fort jag kom till lunchen i skolan kom pappa både med goda nyheter och lite snack om hur dålig usas samhälle är. Kände mig en aning smart. Tack dokumentärer! En annan sak om det. Har tänkt lite på att plugga vidare till journalist eller något inom media. För att ge folk en inblick på hur världen egentligen är. Inte bara hjärntvätta oss med denna skiten Kony osv. Det är klart dem där nere behöver hjälp men för ett år sen hittade usa olja där. SURPRISE!! Varför tror ni det har blivit så stort den senaste tiden. Alla som har lagt upp denna videon är korkade. Ni hjälper usa att få olja. Dem kommer ju säkert stanna där cirka 6 år och göra hela landet ännu fattigare. Bra jobbat!!
Min dag i alla fall... Har haft en liten rundtur med pappa efter skolan sedan släppte han av mig vid Jessika och Gisela och vi hade en rolig och mysig tjejdag. Tack så mycket för det! :)
Ska lägga upp en rolig video sen när jag har tagit mig i kragen och skaffat mig något sånt jag kan lägga upp videorna på.

nationella

Igår fick jag en jätte mysig kväll med min prins! Kommer sakna han så förbaskat mycket! Men en helg till klarar jag väl av! Har haft nationella idag..gick inte alls bra men satsar ändå bara på G i svenska b. Nu ska jag in till stan igen. Köpa min fina balklänning och när Axel hör av sig, träffa honom. Sista natten innan han åker. Ja..har inte mer att säga. 

ain't no sunshine when shes gone

Alla skåningar kan vara lycklig nu! Nu är det fan fin fint väder! Gött! Är i skolan och har design hela dagen vid tre tiden skulle vi ut med våran lärare och göra något skoj och bara ta det lugnt. 

I feel so pretty ooh so pretty!

Ehm jadå.. Efter skolan kom Jessika till mig och vi började genast gå på jakt efter en balklänning. Första affären vi gick in i blev jag lite shockad över att ta av skorna,haha. Hitta superfina klänningar! Nu vet jag dock inte vilken jag ska välja men fastnade för en röd och enkel klänning! Men ska kolla runt lite till imorgon! När vi gick till affären där jag hitta den röda skönheten fick vi örhängen! Bara sådär. Vilken lyx!

Rädd!

Shit! längesen jag kände hjärtat klappa såhär snabbt!Kom hem precis och då var det olåst, men detenda jag tänkte på var att jag behöver gå på dass!! När jag är klar går jag ut och ropar hallå? Någon hemma? Hanna? Inget svar...
Går runt och kollar ifall någon sover och inte hör mig, hittar ingen i sängarna. Då blev jag skit rädd och trodde genast att dt var inbrott eller att vi hade blivit bestulna. Ringer pojkvännen, livrädd och förklarar.Han säger med lugn röst, ring din pappa.
Ringer, fast vågar inte stå inne i huset utan går ut,hahaha. Han säger att han inte har varit hemma sen imorse och att det var jag som gick sist, men jag är hundra på att jag låste! Han frågar Hanna sidan om sig, Har du varit hemma om? ja för att hämta läxor..
Stor lättnad från bröstet!

Skola

Hejsan! Är i skolan med underbara klarsskompisar och har små b hela dagen. Dem får mig alltid att dö av flabb speciellt när man är lite skol trött. Efter skolan ska jag leta efter balklänning med Jessi och Gisela. Ska bli roligt!

stora feta släkten

Hej på er! Nu sitte jag i vebröd och firar den stora kusinen Sara. Har blivit bjuden på god grillad mat med en kall öl. Nu känns äntligen sommaren på väg. Har även övningkört med pappa hela förmiddagen. Svedala till Eslöv till Vebröd. Så förlåt alla som var på vägarna,haha. Nä men det gick förvånatsvärt bra. Nu är alla på en promenad i skogen, hade följt med om jag inte var så trött. När dem kommer tillbaka blir det massa gott gott!

Uh! Ah! Skumparty!

Hejsan kära läsare! Idag så har jag mött två underbara tjejer för lite tivoli och en massa tjejsnack. Dem ska sova hos lilla mig! Har även kollat en massa gamla bilder på mig där jag såg ut som en kille, helt otroligt hur man såg ut innan kanske kanske visar en bild .......men troligtvis inte!
Video på när vi åker karusell kommer senare! :D Ha en bra fredagkväll! För det ska jag ha!

I need to talk to you

Hejsan! Idag har varit en väldigt konstig dag..bara väntar och väntar... Ikväll blir det tivoli i min lilla by med tjejerna. Ska bli skoj! Ska nog ta en bira idag också! Känner för det nu när det fina vädret har kommit. Ska även klara helgen utan min man även nästa helg. Han är i halland och ska till prag nästa helg. Lycko honom! Hahaha.
Nu ska jag nog göra lite god sen lunch!

Shit hade helt glömt att jag skulle träffa kuratorn på sjukhuset idag!! Ångest! Ville verkligen bara snacka ut om allt. Nu fick jag en ny tid om två veckor... FAN! Varför skulle jag glöma! 

Väntar på dessa sötsakerna!

Har vunnit på tradera!! 555:- ink frakt. Inte så jävla farligt tycker jag! Ska garanterat ha dessa till studenten med en massa guld smycken. Sen får vi se om jag vinner min balklänning också,haha. Annars är det panik. Har mest panik för att det ska komma hem i tid.. men men. 

my big love in life

Hellu sitter i skolan och har grafiskillustration, med andra ord...facebook lektionen. Har redan gjort två av tre uppgifter så tänkte jag kunde blogga lite. Igår blev jag ledsen av ett par ord, men inget jag kommer ta åt mig. För jag vet att jag inte har kunnat vara en sån hemsk människa som jag fick reda på. Dock tar man ändå åt sig och tänker för mycket. Men som många har sagt till mig är att jag borde sluta lyssna på folk som drar ner mig. Jag är alltid för snäll. Men denna gången är sista gången.

För lite godare nyheter så har jag och min fina pojkvän 19 månader idag. Det blir mys hemma hos mig. Tror jag ska fixa lite fin middag med ljus så när han kommer hem så är maten klar!


lite tankespridande runt ett tiden

Vi kvinnor är helt omöjliga. Vi klagar nog mer än vad vi gör något åt det, Vi gråter oftast för ingenting, Vi begär för mycket av människor, Vi har ingen som helst någon tanke inombords att vi är vackra det finns alltid något litet fel på vårt utseende, Vi blir avensjuka för ingenting och inbillar oss helt fel grejer, Vi tror så starkt att vi har rätt men när männen berättar hur det ligger till ser vi att vi kanske överreagerade och tog det en bit längre,Vi säger alltid "inget" när det egentligen är något( ett sätt för oss som vi tror gör oss stark och inte visa att det är något medans allt vi egentligen vill är att mannen ska fråga " jag vet att det är något, jag ser det". Blablablabla...

Nu ska jag inte bara klaga på oss det finns jävligt många fel på oss men det finns minst lika mycket för män.
Alla har fel och gör fel och reagerar fel. Men vi är ju för tusan bara människor. Vi borde sluta grubbla åt problem och lugna ner oss. Sluta stirra upp oss!
Mitt tempramet är inte det bästa. Jag har jätte kort stubin och blir arg och ledsen på direkten. Vilket är fel enligt vissa men för mig är det en självklarhet att reagera så och inte "se bort det" bara för att.
Vet inte vad jag ville komma fram till..är lite trött. Har gråtit och gråtit... Känns som det är det enda jag gör. Jag är trött på att vara en kvinna med så jävla mycket känslor. Ibland önska jag inte kunnde känna hat,avensjuka och sorg. Utan bara vara glad och nöjd.

****

Det är inte hälsosamt att vara snäll. Det gör bara mer ont.

Orkar inte

Jag orkar inte blogga riktigt än med bilder, får bli efter min middag,dusch och städning!

Sunshine, Lollipops And Rainbows


Skurup

Jahap, En massa fram och tillbaka idag. Först idrott i pildamarna, sedan hem om för att käka lite och chilla. Sen var det dags att stress cykla på min lilla systers cykel till stationen där jag i slutändan ändå fick vänta en halvtimme. Sedan käka vi på en mysig(dyr) resturang med klassen i Skurup. Därefter skulle vi gå i 30 min för att lyssna om trä och lim...inte världens roligaste denna blåsiga dag. Lyckligt vis fick vi taxi på hemvägen till Stationen. Nu är jag hemma i lilla Svetthåla och tar det lugnt innan jag ska röra mig mot Malmö igen för att spela lite, tihi. Kan inte låta bli! Sedan får vi se vad som händer efter det!

Helgen

Ja...vad har jag egentligen gjort... Har mest varit deppig som sagt, och väldigt glad för mina vänner och pojkvän som kan göra mig glad för tillfället. :) Sen har jag spelat LoL på internetcafé med grabbarna. Övningkört som bara den, ska nog köra lite idag också. Har faktiskt börjat bli väldigt grym! Har även lyckats byta däck två gånger på olika bilar. Det är ju dags att byta till sommardäck nu. Så nu vet jag det. Och för att vara kvinna och har ryktet att "kvinnor inte kan något om bilar" Kan jag nog mer än vad dem flesta kan. Har kännt mig väldigt skabbig och grabbig. Internetcafé och köra bil....liksom inte vad tjejer brukar göra,hahaha!

lätta trycket lite

Är lite deppig just nu och behöver skriva av mig lite. Känner bara att jag inte är tillräcklig. Har mens nu också så kanske därför...har i alla fall bara varit deppig hela dagen. Inget blev som jag trodde. Men jag är glad att jag har vissa änniskor som jag vet alltid finns där. Behöver solsken och värme denna veckan som kommer. Och en massa glada ansikten. Jag är bara en människa, en person. Det är inte meningen att jag ska lösa allt..Jag vill vara barnslig fast jag är 18 år. Är bara lite halv trött på allt och som jag skrev till min pojkvän nyss: jag vill bara gråta ut och få en stor lång kram utan några frågor om varför jag är ledsen utan bara få ut det.. men det får jag imorgon. Ska försöka sova nu. God natt. Hoppas ni läsare mår bättre än vad jag gör för t illfället.

Fredagen 13de....

Jahapp har övningkört med pappa nu. Gick bra tyckte jag, bara lite nervigt ibland, men har börjat tycka det är kul att köra nu,haha. Nu är jag hemma snabbt om för att fixa lite sen ta bussen in igen och gå runt typ? HAHA. Vet inte tror jag tar en sväng till Pappa igen. Senare ikväll blir det Chillkrök hos Freddie! :) Ska bli skoj!

Övningköra

Hejsan, idag så ska jag övningköra med pappa. Sen får vi se vad som händer. Har en stor lust att spela LoL på internetcafé...men vi får se.Hoppas ni njuter av den lilla solen vi får idag.
Såhär ser jag ut just nu, ska bara sminka mig och ta något snabbt att äta! 

Zombie's on the way!

Sådär ja! Nu har jag ändrat stilmal och gjort om allt! Vad tycks? Om ni inte ser något uppdatera sidan. Ibland tar det lite tid.
Igår då...fyllde inte lilla men stora Caroline år! Hon blev hela 19 år. Jag sjöng "vi gratulerar" till henne utanför Södervärns Krog och på idrotten. Hon blev lite röd i huvudet men kunde slänga i sig hela sin kanelbulle som hon fick av mig. Tihi
Efter idrotten stanna jag i skolan för att hålla på med mitt projektarbete.

Släng gammalt och ta in nytt

Nu har jag gjort om bloggen lite. Men headern får bli i skolan där jag har photoshop. Så ni får stå ut hur den ser ut sålänge :)

morgon dagen

Jahap.. planer för morgon dagen, för kommer nog inte kunna blogga förens på kvällen.
Först halv nio ska jag övningköra lite med pappa till halv tio ungefär. För klockan tio skulle han på behandling.
Sen ska jag gå lite i stan och köpa lita grajor.
-röd karamelfärg
-billig foundation på tiger i olika färger.
Vad det ska till får ni se imorgon.
Sen ska jag nog kanke besöka pappa lite på sjukhuset och käka en liten fika innan jag möter upp klasskompisar på lunch. Efter lunchen är det hård svettig träning på friskis och svettis(idrott med skolan). Efter det tillbaka till skolan där vi ska fixa och dona.
Ska ta med min systemkamera imorgon, det var ett tag sedan.
Gullig bild på mig och Axel tagen nyss.

He make me a better person.

Nu sover min söta lilla älskling, för att han halft dygna igår till idag. Stackare. Ska väcka han så fort jag har gjort detta inlägg, sen blir det väl fixa käk igen och kolla några "who's that girl" avsnitt. En serie som är jätte bra. Har pluggat klart så är inte lika orolig. Vill dock ha ett jobb så jag kan shoppa. Är shopping sugen! Ingen som vill ge mig några tusen?? :)
Igår fick jag fjärilar i magen. Älskar hur han håller om mig och säger att han älskar mig. Bättre kille får man leta länge för. Turen är att jag redan hittat min prins.

Första skoldagen

Och jag var inte där...
Mådde inte så bra imorse. Blir så konstig i magen och den krampar. Säkert stress. Som jag inte borde ha. Fick ett sms imorse av Gabbie, om att vi skulle ha möte med en lärare om vårt projektarbete. Åkte in men då var dem i Lund på studieresa vilket jag helt hade glömt. Så för att min lilla resa in till Malmö inte skulle vara helt i onödan så låna jag bok till svenskan. Så nu ska jag läsa och göra samhälle. Även fixa lite nuggets och pommes. NAM NAM!
Riktigt bajs väder, var tog våren vägen? :(

Annandag påsk

Hellu. Har inte hänt så mycket idag. Har gått egenom lite måsten till skolan. Skypat med mamma. Duschat. Snart blir jag upp hämtad av ett par vänner sen får vi se vad vi hittar på. Ni får ha de bra.
Pallar inte fixa mig. Men såhär ser jag ut.

Glad påsk!

Igår spela jag med Igor och Axel på A-game. Har blivit mycket bättre på ett spel. Så jag börjar nästan slå killarna,haha. Känns skit bra! Tyvärr så missa jag och Axel sista bussen vi fick vänta några timmar tills klockan hade slagit sex. Då vi tog första bussen hem. Idag har jag sovit till ja halv fyra ungefär. Men ni förstår säkert varför.
Har packat lite och ska snart ta bussen till farmor där resten av släkten är. Där väntar god mat! Efter det hoppas jag på att få åka med kusinerna till vebröd. Där jag sedan träffar Axel för lite mys. Men vi får se.
Nä nu ska jag klä på mig och gå till bussen. Ha en trevlig påsk!
Bilder kommer sen

Sail

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=CYMkn07wPsoo                                                                                          Gå in på denna länken, så jävla cool snubbe och låten är bara ett plus. Jag gör detta inlägg på surfplattan så kan inte lägga upp videon, lite fattigt...

massa måsten

Hade planert att gå upp ialla fall vid två idag men det blev klockan fem. Nu har jag och Axel käkat. Så nu ska jag tvätta,plugga,duscha och städa. Axel kanske ska in och träffa en killkompis så jag blir själv hemma. Buhu... Skillnaden på vem som har lagat vad kanske? Folk som känner mig vet nog vem som har lagat vad?
god morgon?

03.42-05.03

Så många timmar har jag kvar tills första bussen kommer.
Sitter just nu på A-game(internetcafe) och har spelat hela kvällen tills jag mår illa. Vi alla gick in om donkan för att må lite bättre och bara ta det lugnt dem sista timmarna. Men det har blivit för mycket spring och blod för min del nu. Känner att mina ögon kommer bli fyrkantiga.

Har även lättat en börda från axeln och det känns bättre. Dock är jag mitt i mellan två kompisar och det är skit jobbigt. Jag kan inte göra något åt hur jag reagerar på saker och ting, för mina känslor just nu är huller om buller och det enda jag kan göra för att komma ifrån verkligenheten är att spela. Kommer in i min egen bubbla och slipper allt annat utan får bara skjuta och försöka överleva i spelet.
Men från och med när jag vaknar imorgon ska jag fan ta tag i livet.

Jag ber om ursäkt till alla jag sårar men ibland bara brister allt. Vet inte riktigt men behöver verkligen snacka med en kurator. Bara en gång i veckan, snacka med någon jag inte känner. Så jag inte får skulkännslor att ha förstört någon annans dag med att dra ner dem med mina tyngder. Bara snacka med någon utomstående och få ut allt. Någon som förstår och kanske kan föreslå bra förslag för att inte vara ett nervvrack. För ärligt talat är jag nog mer en bitch mot alla vilket inte är jag. Om jag ser tillbaka för två år sen, har jag förändrats enormt som en person, både bra och dåligt. Men ibland tänker jag för mestadels dåligt..

Anyway. Ha det fett. Ska spela lite den sista timmen, sen hem och däcka!


22.14

Kom inte på något april skämt till Axel men nästa år, då jävlar! Muhahaha.

Idag så vakna jag vid två med Axel bredvid han gjorde stor frukost för mig. Sedan stack vi in till Malmö vid fem, där jag mötte Sofia och han Danial.
Vi gick en liten runda i stan, köpte billiga klockor igen. Innan dem tar slut. Inte alla som sticker till Egypten hela tiden. Sedan en present till Axel. Mest för att jag tycker han är en väldigt bra pojkvän.
Nu ligger jag i Sofias säng med datorn medans hon duschar, sen ska jag möta Axel och Igor i stan. Får se vad som händer.

Bilder från igår.
Bakning med Hanna.

T.G.I Fridays med Sofia i går. Jätte mysigt. Käka dyrt och gott. Tog en stor stark efter. Bara en riktig härlig tjejkväll. Jag och Sofia pratade massa skitsnack som vi tjejer gör. ;)

1. April

Hejsan vakna upp med Axel. Han lurade mig imorse så jag började gråta. Så därför måste jag komma på en hämd. Det är trottsallt 1 April.
Nu ska jag städa och lite sånt. Medans Axel träffas sina kusiner i Malmö. Ska även lista ut varför jag har varit på pisshumör, men tror det är min mens som kommer snart. Jätte frustrerande. Måste ta en cigg och lugna ner mig. ARGGGHH!!