Otur

Är så trött på att ha otur nu. Inget blir som jag tänker det. Min familj fick inbrott igår. Vill inte vara hemma bara äckligt att veta att någon har varit här och rotat bland mina grejer. Vill ha min kamera tillbaka! Köpte precis en trisslott i hopp om att vinna pengar och kunna köpa allt nytt igen. Så det kommr inte bli så mycket bloggande nu för inget bra händer, har ingen dator och ingen kamera. Så trött på äckliga människor. Men jag hoppas att en dag ni blir fångade och hamnar i helvetet. Kameran betyde väldigt mycket för mig. För jag fick den av pappa. Blir så ledsen när jag tänker på det.

Midsommar

Jahaa..då har man firat midsommar med underbara människor. Hade jätte roligt och det blev lite crazy men det är sånt som skapar minnen, så tack för alla fina nya minnen man har fått. Det är nog bäst om jag inte nämner det mesta här. Så låt bilderna kanske förklara lite. Jag är bara glad att jag åkte hem så jag slipper städa i stugan. Men nu ska jag börja göra i ordning frukost till min kära pojkvän. Tänkte vi kunde sitta lite i solen och höra hur han mår idag!

Halland

Hejsan då har man varit i Axels stuga i Halland. Mycket trevligt att få vara i en stuga med sin pojkvän och en gullig farmor Greta som lagar god mat varje dag. Vi hjälpte henne lite med trädgården och nöjde oss med luftgevär och yx-kastning. Man fick känna sig som ett barn igen. Enda nackdelen var att det var så himla mycket knått som käka på en så kunde inte vara ute en lång stund innan man fick nog.
Nu låter jag bilder förklara.

ride wit me

Hejsan svejsan. Inte mycket som har hänt sen sist, är fortfarande arbetslös. Men vi firade Kevin igår genom att kolla matchen. Sen blev det bara jag,Pillan, Danial, Axel och Fredde kvar igår så vi satte oss på en lekplats och bara diskuterade. Både mysigt och roligt. Där efter cykla Axel och Danial till donkan och vi andra bestämde vilken film vi skulle se hos Fredde sen. Runt två tiden var det dags för mig och Axel att bege sig hem. Danials skor(flip flops) var sönder så han gick barfota i regnet och Axel fick kraftig näsblod. Tycker så synd om honom! JÄVLA pollen. Han tog en tampong i näsan men det varade inte så länge för den började svälla upp i hans näsa. Såg väldigt roligt ut men det var ju mest synd om honom.
Nu ska jag träffa Fanny, det var ett tag sedan. Ska mysa i hennes källare och ha en tjejkväll.
Imorgon så åker jag och Axel till Halland till hans farmor och myser där i en vecka ungefär. Ska bli skönt att komma iväg lite. Ni får ha det bra så länge, ska försöka ta med mig datorn men kommer antagligen inte blogga så mycket när jag är där.

Projekt X

Hejsan idag har jag bara tagit det lugnt. Har ont över allt och är jätte seg. Först var det dåligt väder så det blev inte så mycket bättre med mitt humör, dock fick jag en liten städ kick..ska snart fortsätta städa.
Har kollat på projekt x vilket gav en ångest men man saknar ändå hemma fester. Ingen som har en till helgen? :D höhö.
Min baby är hos mig och vi är ensam hemma med lill syrran så vi tar det bara lugnt. Har inte mycket mer att säga. peace out!

Swag

hahaha shit vilken helg. Har nog varit bakis i två dagar nu men börjar äntligen känna mig lite bättre. Jag hoppas det är sol imorgon för ska in till stan och träffa Baby sedan ska vi tillsammans till arbetsförmedlingen.
Han har varit så otroligt gullig och tagit hand om mig. Lagat frukost varje dag och varit helt fantastisk! Kan inte önska mig en bättre pojkvän,tihi! 
Sånhär stil lutar jag mig mer åt i sommar och kunde inte låta bli att lägga till bilden med dem små pojkarna. Min sån ska ha sån stil. Så himla gulligt!!
Men behöver shoppa lite mer och nu när jag har en massa presentkort...Wohoo! Det ska shoppas!!

STUDENT 2012!

Herregud vilken fantastisk student! Bästa dagen i mitt liv.
Dagen började med att vi hade champagne-frukost hos Julia. Jätte trevligt och roligt, dock lite för roligt. Jag stod helt stilla på gräsmattan i mina klackar och rätt som det va föll jag ihop och fick en gräsfläck på baken! Hahaha. Men det är så det ska vara.
Där efter var det dags att bege sig till skolan där vi fotograferades och käka lite frukost. När duggregnet började komma var det dags att skutta runt i stan och skrika för fulla halsar. Men jag som inte hade tänkt egenom det så noga som mina klasskamrater gick som sagt i klackar och halkade runt på våta kullerstenar, så jag fick gå barfota! Men lika bra gick det!
Sedan var det tillbaka till skolan för lite roliga filmklipp,tal och även dans från lärare och elever. Var nära på att få lite tårar i ögonen men jag lyckades hålla tillbaka det.
Efter det hade vi en liten break innan vi skulle spring ut till ettor och tvåor så vi pumpa med musik i hela mediateket och gjorde en ring där klasskompisar gick in och dansa i även lärare, kan jag säga. När vi sprang till vår lilla flotte där vi skulle käka "god" mat och få betyg.
Påvägen tillbaka var det dags att tagga!! För då stod våra nära och kära och jubla för just oss på trappan vid kanalen i Malmö. Vi tog fram spriten, pumpa musik i högtalarna på flotten istället för gitarrsnubben och sjöng vår studentsång samtidigt som vi höll i våra ballonger som vi skulle släppa fria ut till världen när vi skrek HURRA!!
När jag såg thaiflaggan visste jag var mina släktingar var,haha. Krama lärarna snabbt och sprang så snabbt jag kunde och krama om alla. Då kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att fälla några tårar...okej jag stor grät...
Men det var så fint att se alla.
Efter alla tårar var det dags att klättra upp på flaket och öppna ännu en öl och skrika för fulla halsar. Solen hade börjat visas sig igen och det var helt perfekt! Bra musik och härligt folk som skrek på stan till oss. Det var även en man som sålde rosor och kasta upp en till flaket, såklart fångade jag den. EPIC!
Var även en student som åkte i en bil bakom flaket och hans mamma gissar jag på hade thaiflaggan ute från fönstret så jag tog upp min och ja...vi var stolta thailändare,haha!
När vi hade kommit fram där vi började såg jag pappa komma med cobran och då var det dags att åka på den en stund med pappa, vilket också kommer vara ett minne för livet för mig.Som dem flesta vet hur min pappa kör så var det riktigt häftigt och kunde verkligen inte sluta le.
När vi kommer hem till mig där själva festen är så kommer alla släktingar och möter mig. Både från pappas sida och mammas! Är så otroligt glad att alla kom! Jätte fina presenter fick jag. Även mycket tallrikar och handdukar,haha.
Efter alla släktingar hade gått var det dags att börja dricka och peppa igen även om jag var helt slut. Jag, Gisela och Jessika stack till Happy Bar för att festa och det var så himla kul! Även där gick det perfekt. Påvägen förbi möllan så tuttade jag och hade mig och alla krogar och folk från balkonger klappade och skrek grattis. Det var helt otroligt kände mig som värsta kändisen! Även inne på Happy kom det fram random människor som krama om mig och hoppades att jag hade fått en bra dag och sa jag var vacker. Helt otroligt!
Så tack till alla som gjorde min dag, verkligen! TACK från hela mitt hjärta!

2 dagar

kan inte fatta att studenten är i övermorgon. Mycket som fortfarande ska göras. Började till och med gråta när Axel sprang ut. Glädje tårar såklart! Men han var så stilig och så glad. Är sjukt stålt över honom. En sak som är typiskt mig är att jag inte är så förtjust i klänningen längre så tänkte ta och pröva den igen för att se om jag bara glömt hur vacker den är, haha. Imorgon blir det att lämna in dem sista sakerna och ta en brunch med mentorn. Efter det Städa!!! och så får vi hålla tummarna på inget regn på fredag! Även på kvällen hinna gå på freddes student! Bilder från axels student kommer upp senare. så länge kan ni få bilder från balen :-)  

student skor