Swag

Igår såg jag ut såhär. Idag så orkade jag inte. Känner dels att min kropp inte orkar och jag är så himla deppig. Därför ska jag snart till min syster och fika. Vi ska kolla igenom bilder på pappa och bara snacka.
Vi hade i alla fall jävligt kul på jobb igår. Ska såklart dit imorgon om jag mår bättre.

Hard Work

Hola! Försöker blogga på jobbet från mobilen men det vill inte funka. Så måste vänta tills jag kommer hem. Såklart är inte blogga det första jag tänker på när jag kommer hem. Även glömt fota med kameran idag men lovar! Nya tag imorgon,ska bli bättre med det! 
Idag gick jag bara runt och städa. Man kan tro att det inte är mycket men när det är Rea och kvinnor är som vi är. Då blir det många plagg på golvet, hängda på fel ställen och allt ser bara rörigt ut efter 2 sek. 
Efter jobb unnade jag mig en stor chai latte. Den satt helt perfekt.
 
Sen nu hela kvällen har jag kollat film och ska alleles stax mysa med min fina pojkvän! 
P.S Hade dött utan min energi dricka!
Den svarta toppen jag har på mig kommer såklart från Bik Bok, kostar BARA 99:- och finna i många färger! 
 

First Day

Hejsan! Skrev ett inlägg innan men lyckades publicera det utan bild och det har ju hänt lite mer sen sist.
Det var i alla fall första dagen idag på jobb. Det är såå kul att jobba på Bik Bok! Alla där är mycket trevligare och det är lite lättare när det bara är tjejkläder. Det känns bra att jobba, fast jag var så nervös.
Har handlat örhängen mest för att jag alltid lyckas bli av med dem. Förstår inte hur! Efter jobb träffade jag även Axel en stund och snackade lite. Jag tror det är bra om vi är lite själv. Speciellt för mig som är sån flock-människa. 
Behöver lära mig att vara själv lite
Klockan är mycket nu får sluta kolla Gossip Girl och duscha och förbereda för imorgon. God Natt! Hör av mig imorgon ;) Ska fixa bättre bilder på vad jag har på mig! 

Min helg

I fredags så var jag på bio med Julia och Axel och såg Django Unchained. Den varade i två och en halv timme. Men den var riktigt riktigt bra! Rekomenderar den starkt och tydligen 500 andra människor på Royal i fredags. 
" I like the way you die boy"
Igår(lördag) Så väckte jag Axel med frukost på sängen.
Jag tror det är lätt att inte inse dem romantiska bitarna när man har varit tillsammans längre. Att man "glömmer" bort dem små grejerna man älskade varandra så mycket för. Nu säger jag verkligen inte att jag inte älskar Axel, för det gör jag!! ENORMT mycket! Har fortfarande mina små grejer jag tycker om med honom. Kär som aldrig förr.
Nu kommer lite skämmiga bilder på honom, men eftersom han aldrig läser bloggen får han skylla sig själv, MUHAHA!
På kvällen bowlade Jag och Axel med Haroon och Ansari. På kronprinsen för det var billigast. Asså jag måste vara försiktig med mina pengar... snart slut och hur många dagar har gått egentligen? 
Litet skämt med namnen för vi är thailändare. Haha.
Då har vi kommit fram till söndag/ idag(igår)  Haha. Vaknade och hann inte äta något utan bara klä på mig för jag skulle nämligen vara barnpassning för min fina systerdotter Molly. Hon skulle rida. Jag trodde jag bara skulle sitta på en bänk och se på när hon rider men icke så nicke!
Här skulle vi rensa hovarna och ha den busigaste hästen. Ärligt talat så var jag skit rädd för hästen,haha. Och att rensa bak hovarna var inte kul. 
När hon var klar med ridningen bjöd jag henne på Burger King innan Hanna( mollys mamma) hämtade upp oss.
Hanna lämnade av mig på Mobilia där min familj var. Gick runt och shoppade och lukta häst. Hittade en jeansskjorta som satt perfekt! Har velat ha det länge. Har även gjort min lunch för jobbet imorgon. Round två here we go!
Nu ska jag ta sista ciggen för ikväll och göra mig i ordning för att somna framför tvn. Ska verkligen kämpa med att blogga när jag väl har kommit in i någon slags rytm med jobbet.

Sis and Me

Imorse träffa jag kuratorn på hospice. Skulle inte säga att det var världens bästa plats, men väldigt skönt att snacka ut känner jag. Efter det var klockan nio, så inga affärer i stan var öppna. Sluta med att jag stack hem och kollade på Gossip Girl.
När min lilla syster Hanna kom hem från skolan stack vi till stan direkt. Och redan slösat 1000 spänn idag. Illa... Men vad gör man inte för sin syster. Känns bra att bjuda på andra. 
Detta köpte jag till mig själv. Hanna fick en "swag"keps,haha( som jag säkert kommer sno lite i sommar), topp och mascara. 
Lite trött Hanna efter en runda på stan. Älskar dig så mycket. Vill göra allt för att du ska vara lycklig! 
Nu efter pappa så har jag valt att ärva hans klocka och alla videon. 
Lite håriga armar,haha. Måste börja sola alltså! 

Unlucky

Asså vilket skit vecka det har varit än så länge. Första dagen på praktiken och påväg till tågstationen med moppen så ramlar jag mitt i en rundell och skrapat upp knänen. Har haltat mig fram nu några dagar. Bara glad att jag överlever och var smart nog att använda hjälm, annars hade jag inte haft några tänder kvar. 
När plåstret inte är stort nog för såret får man använda sig av tejp.
 
Igår var en extremt jobbig dag. Först boupptäckningen som gick ganska snabbt. Sedan hem till Pappa första gången sen han gick bort och hans garage. Känns dumt att bara ta saker nu, som man ska ärva. Känns inte som han är riktigt borta än. Strul ska det bli med hans fru som säljer pappas saker bakom vår rygg( även mina systrar) Och alla pengar ska in på hans konto för att betala hyror och räkningar och begravningen. 
Jag kanske inte är riktigt redo för att jobba.. Har så mycket att tänka på. 
 
Och mina pengar från försäkringskassan har fortfarande inte kommit än! aarrrggghhh!!!

Miss Lonley

Känner mig så vilsen ibland med allt som händer i mitt liv. Jag kämpar som fan men psykiskt så orkar jag inte. Har för mycket att tänka på så mitt humör har börjat ändras istället. Det är precis inte som jag kan kontrollera mina känslor. Sen pappa gick bort känner jag mig bara ensam hela tiden.
 
Folk tycker säkert jag är normal som fortfarande kan skratta och prata och "vara normal" men inerst inne är jag bara ledsen hela tiden. 
Jag vill typ skrika det till alla så alla ska se mig, men det är inte så jag är. Jag vet när jag behöver gråta ut och det är inget jag gör, för även ganska nära vänner.
Till och med framför min pojkvän kan jag bli arg istället innan jag kan vara " ensam" och gråta ut. Men direkt efter jag har gråtit blir jag som " vafan sluta lipa, kämpa på" och då blir jag "normal" igen.
Jag hoppas verkligen jag mår bättre när jag får prata med en kurator.
 
Och jag är sååå nervös inför praktikplatsen på Nova Lund. Rädd att skapa nya kontakter. Ska man öppna sig helt eller ska jag låtsas som inget har hänt? 
Jag vill inte folk ska tycka synd om mig iheller. Vet faktiskt inte hur jag ska göra. 
 
Idag så hade jag och Axel 28 månader att fira. Men allt blev bara kaos. Det enda vi har gjort idag är att bråka och vara sura på varandra. Ända sen vi vakna. 
 Så hela kvällen har jag tillbringat med vänner. Vilket var kul men man känner sig ändå ensam. 
 
Jag vet inte ens vad jag vill göra i livet. Jag trodde jag hade en dröm, att bli stor inom mode branschen. Men ända sen år 2010 är det väl alla flickors dröm. Yngre tjejer än mig har stora bloggar och är redan inne i det. Mitt självförtroende sänktes ännu mer när jag fick sparken från Cubus. Var jag verkligen så dålig? 
 
Blev lite mycket text nu men det är sånt här jag brukade snacka med pappa om. Livet. Han var så bra att snacka med om allt. Vill bara ringa honom...men vet att han inte kommer svara. Fan va jag saknar dig. Kan fortfarande inte fatta det. Känns bara som du lämna mig... 

livet går vidare

Fick sparken på Cubus. Men trivdes inte där så det var väl lika bra. Folk snackade bara Skit och var fejk. Jag gjorde mitt bästa och jobbade mer än alla. Dock något min chef aldrig såg. Jag hoppas att på Bik Bok är dem snällare. Fick nämligen en ny praktikplats samma dag som jag fick sparken. Enda haken är att jag måste pendla till Nova Lund.

mobil inlägg

Hejsan har varit i stan med min mamma och Hanna för några dagar sedan och fick en massa grejer. Men ni får bilder på det i ett annat inlägg. Jag bloggar via mobilen. Ritade i alla fall Ziggz från ett spel jag brukar spela men blev inte helt klar.
Har även börjat spela Pou som är ett slags tamaguchi. Blivit helt beroende.



min Pou

frukost

God dagens! Idag vakna jag av lukten av pannkakor. Har inte ätit det på evigheter! Ett helt fat med ett berg som mamma hade gjort. Älskar henne så otroligt mycket.



Idag vet jag inte vad jag ska göra har grov mensvärk så jag knappt kan röra mig men har ändå lust att göra något..

I wish

Allt från H&M och testade göra min stil på en "prov modell" :D 

6 jan

I fredags så var jag ute och tog en öl med min stora (halv) syster Hanna och hennes syster Hilde. Vi har ett väldigt konstigt släktträd,haha men jag hoppas ni förstår.
Det var jätte roligt skratta hela kvällen! Först var vi på O'learys på centralen där Axel och Fredrik(hilde's kille) kom förbi.
Därefter rörde vi oss till Paddy´s och Axel lämna oss för sin grabbkväll. Det var ett jätte mysigt ställde med många värmelampor ute så det kändes nästan som utomlands. 
Tyvärr slutade kvällen inte bra utan det slutade ganska tidigt. Några öl och bara käkat frukost slutade inte så bra,haha. 
 
Idag så har jag varit och firat Hannas pojke Viggo som blev fem år. Som är helt galen i batman.

4 jan

Idag så vakna jag ganska sent och har käkat bullar och kollat lite gosip girl avsnitt. Och såklart!Tagit en alvedon med denna hemska mensvärken! Dock inte fått den än.. Nu ligger jag och tar en paus, duschat och håller på att städa rummet. Ska alldeles strax fortsätta städningen och fixa mig sen på något sätt ta in på till stan. 

3 jan

Idag var pappas begravning. Det var super fint. Finare än vad jag föreställde mig att det skulle vara. Det är en lättnad att ha det gjort, men saknaden är ännu mer nu, för det är så verkligt nu.
Nu har jag sagt hejdå även om jag vet att det inte är hejdå för evigt så kommer det mesta i mitt liv förändras oavsett om jag vill eller inte.
 
Så mitt nyårs löfte i år är att tänka på mig själv. Jag behöver ta hand om mig själv innan jag tar hand om någon annan och hitta mitt starka jag igen. Det vet jag att pappa också hade velat mig.
En positiv sak är att mina systrar och jag har kommit närmre varandra, för att vi ses mer nu. Vilket också är synd. Imorgon ska jag i alla fall träffa mellan systern på stan och en öl. Ska bli skönt. Snacka lite goda minnen om pappa och framför allt shoppa. Behöver få tillbaka den flickiga jag.
 
Ska även börja min praktik igen så fort jag har fått tag på min handledare. Ska bli skönt att få in pengar och komma in i en rytm igen. Inte deppa ihop hela morgonar. 

Såhär såg jag ut i nyår föresten! 
skum bild men lite charmig ändå haha :)
Det var dem bästa bilderna!

Har fått hemsk hemsk mensvärk just nu! Ligger i sängen och försöker skriva medans jag rullar runt och lider. åhh hatar mens.. har hoppat över det bara för att jag inte orkat lida och nu är mina p-piller slut! För att komma på andra tankar bjöd jag min kära lilla syster på bio. Vi såg The Hobbits. Den var bra men sämst slut när man har suttit i ca tre timmar och varit kissig sen det börja!! Nu ska jag ta en cigg och en alvedon och klaga lite mer på att vara en kvinna och önska lite mer att jag var en man! 
 

Julafton

Oj så mycket jag har velat skriva men har inte orkat ta fram datorn eller bara inte haft tiden. 
Firade julafton hemma hos Axels mamma i Vebröd vilket var jätte mysigt. Hans morbror som har bott i Bracilen ett bra tag flyttade nyligen till Uppsala så hela hans familj var med på julafton. Två helt underbart gulliga ungar! Fick även göra ett speciellt uppdrag iår och agera som jultomten.