Resultatet

Före
Efter

Vad tycks? :)

Söndag 30 september

God morgon! Sitter i soffan hos Gisela och färgar håret för tredje gången. Mitt hår kan verkligen inte ta emot färg! Men nu är jag mer nervös att jag ska tappa håret. Vi ska fixa oss så fort mitt hår är klart och gå en tur på stan. Sen  kommer det mest spännande att träffa Axel och mamma. Jag undrar vad dem kommer säga om mitt hår. Ni får ha en fin söndag. Ska visa lite för och efter bilder sen så ni får se resultatet! :)
En väldigt glad tjej. Men kan inte bestämma mig om jag tycker om bilden..ser inte ut som jag..haha

Busig !

Hejsan! Sitter hos Gisela och har haft en liten tjej kväll och ska nanna här. MYSSSSSSSSSIGT! Håller på att färga mitt hår... hoppas det blir bra!

Fredag 28.september

Hejsan! Nu ska jag stor städa hela huset för ikväll kommer tjejerna hit och vi ska fanne mig släppa loss. Bloggar mer när jag städat klart ha det najs!

Torsdag

Ush! Såå trött jag är! Känns som jag kommer få tinitus med alla barnen. Fast dem skriker och gråter och äter grus och bajsar för fullt så är dem ändå gulliga. Varför förlora man det? Om jag bajsar på mig och skiker samtidigt som jag gråter... Tror inte jag hade varit lika gullig...eller?
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta till Axel Paxel kommer hem sen imorgon är det tjejmiddag! Wohoo!
Bjuder på en gammal bild men en glad bild! 

No life!

God morgon! 
Sitter och kollar på 7 heaven på tv och kollat runt lite jobb men inget passande och något som jag kan skaffa på grund av att jag fortfarande inte har körkort. 
Imorgon måste jag övningköra med pappa och komm igång med att fickpakera mera. Det ska bli perfekt! 
Hatar att inte ha ett jobb! Börjar bli väldigt trött på att bara sitta hemma och slänga bort mitt liv. Vill plugga men måste vänta tills nästa höst.. 
Enda fördelen med att vara hemma är att man kan äta hur mycket man vill och jag vågar inte väga mig efter studenten ...hahaha. 
Ska nog spela lite lol..

Måndag

Tjena tjena! Hur är läget med denna måndag och trist höst väder?
Jag är lite halv sjuk kan man säga. Imorse när jag vakna och skulle klä på mig till jobb kände jag bara hur hela min mage vände sig. Så fick ringa och sjuka mig. Men nu mår jag lite bättre. Har käkat god middag och ska nog spela lite med Axel snart och städa. Fick en plötslig energi.
Just det! Har sökt jobb på Gina Tricot. Jag hoppas verkligen jag får det. 

Girls Night!

I fredags så var jag på tjejkväll. Det var jätte roligt nästan lite för roligt för igår så fick jag fan ta smällen samtidigt vara på Hannas kalas.. Men najs med tårta som bakfyllemat. Vi tjejer snacka hela kvällen om allt men för det mesta om sex..brukar bli så, har ingen aning varför? Vi tjejer är nog snuskigare än vad vi tror. Skit kul i alla fall. Igår var det som sagt min lilla systers kalas och på kvällen så var jag, Igor och Axel hemma hos Axels pappa och grilla marshmellows framför brasan och snacka om allt. 

Taggad

Tjena! Idag är jag super duper glad! För min mens är Finito! OVEEER! :D Och jag får klä upp mig idag för jag ska på tjejmiddag. GIRL POWER! Det kanske märks att jag inte är utanför mitt rum så ofta? haha.
 
 

två år

Hejsan! Har haft en helt underbar onsdag. Min fina älskling hade en överraskning för mig. Jag blev bjuden på fin middag på Jensens böfhus och bio där vi såg Resident Evil: Retribution. Tack för allt älskling. Det firade vi två år med klass!
Goda maten vi fick! 
 

Natti

Åhh jag är ständigt sugen på något..hatar mens! Jag hatar mens sååå himla mycket! Varför måste vi lida bara för att man inte är befruktad än. Och om vi blir det så efter nio månader ska vi ha ont igen. Mens du gör ingen nytta i mitt liv!
Nä nu ska jag försöka sova, upp tidigt och jobba imorgon. Tappat lusten lite men vet att jag kommer bli glad så fort jag träffar barnen. God natt :)

Lista

♥ Söka heltids jobb( fast lön och i butik) 
♥ Börja på Dans ( magdans eller raggie dancehall) och Friskis och Svettis kort!
♥ Fixar körkortet 
♥ Börja spara pengar
♥ Ullared
♥ Shopping: skinnjacka ( begie) 
                  jeans, svarta, blåa, slitna
                  många härliga koftor
♥ Sluta röka ( är på väldigt god väg!, nästa vecka har jag nog slutat helt) 
♥ Italien i vår med älskling
♥ Fixar projekt arbetet
♥ Hittat lägenhet med Axel Paxel
 
Mycket jobb att göra men om allt detta kom i uppfyllelse skulle jag vara världens lyckligaste tjej. Men en sak i taget. Jag sparar pengar till Ullared och Italien. Håller på med körtkortet och letar jobb hela tiden. Och har nästan slutat helt nu, röker bara en cigg om dagen så nästa vecka är det inga alls! 
Duktig tjej! :D

the last day´s

 
Han är inte så full som han kan se ut. 
My little nerd <3
Min fina lilla syster fyller år idag! :) 
 
Ikväll blir det tacos och mys med familjen. Ska börja kolla på datorn vad vi ska se för fil idag. Ha en fin måndag!
 

från mobilen

Hejsan! Ligger i sängen och testa ladda ner blogg.se så jag kan blogga oftare :) hoppas allt funkar bra nu.
Idag så träffa jag Gisela och Jessika. Dem ska söka jobb i Egypten så om dem får jobbet kommer jag vara mobbad här hemma.. skoj..fick ju precis hem dem. Vi bakade kladdkaka och kärleksmums medans jessika fixade tvätten. Vi är dem riktiga despret housewifes! Nu ligger Axel sidan om och snarkar så ska snart joyna honom. God natt på er!






11. september

Hejsan! Sitter hemma och har gjort massa måsten, snart ska jag hämta Hanna från skolan och passa på att göra lite andra ärenden nere i centrum. Inte så mycket som händer i mitt liv mer än att jag söker jobb hela tiden och är desperat efter pengar. Jag har ju en timanställning i en förskola i Lund men behöver mer. Men tycker verkligen om att jobba med barnen. Blir så glad av dem. Men nu ska jag snacka lite med mamma sen ta bussen och möta Hanna. Ha en bra dag även om det är molnigt. 

Försökte göra flätor på sidan av hästsvansen men det syns inte så bra.. 

Ensam hemma

Hello amigos. Sitter hos Axel och vi har hela huset för oss själva. Men internetet här vill inte funka så får skriva från hans helt underbara htc one x. Inte alls avis!! Axel njuter av sin första helh efter jobb med xbox och jag leker med hans mobil. Han har köpt lite gott gott så det blir nog film och mys sen. Vi är inte direkt party människor men jag saknar att gå ut speciellt med mina två fina tjejer som njuter i e


money

Jag vet inte varför...men jag hoppas alltid på att jag på något sätt ska ha fått in pengar på banken...hahaha så går in och kollar varje dag och hoppas! Så desperat är jag! Har i alla fall klarat av min första jobb-dag på förskolan dock är det väldigt lite jobb. Så ska fortsätta söka eller hoppas jag får mer jobb sen.
Nu ska jag se den här filmen som jag längtat efter och käka och sova. 
 
 
 
 

Nervös

Sitter fortfarande vaken, kommer inte alls kunna sova och vara pigg klockan sju... tur att det bara är två timmar. Har missat bussen fem gånger idag, verkligen inte min dag! Hoppas det blir bättre imorgon 
 

on my way

Tjena idag börja Axel jobb så det var att gå upp hyfsat tidigt. Nu har jag käkat och fixat mig och ska in till malmö för att prata om mitt projektarbete. Kan inte bestämma mig om jag ska ha klackar eller ballerina...tror jag tar klackar men ballerina skor med mig...just in case! Ha en bra dag! :)

God morning god moorning!

Godmorgon eller goddag? Äter min frukost nu i alla fall sen tar jag bussen in för att träffa pappa och träna på att fick pakera efter det träffas jag Axel. 
Ha en fin söndag. 

V.a.c.k.e.r !

Gud vilken snygg kvinna. Funderar på att färga mitt hår ljusare som hennes och klippa till det hos en frisör denna gången. Blir så hackigt när jag försöker själv. Ska snacka med mamma. Klarar inte av att vara pank måste få det fixat. Nu ska jag göra bullar lite natt mat :)