Paris!

Hellu! Idag har jag träffat lite kompisar men har haft huvudvärk och ont i magen hela dagen! Tror det är vädret! Men nu ska jag ta en omgång tvätt, duscha och måla naglarna! Ska ta hand om mig själv till max! Kanske lite sex and the city på det! :D 
 
JUST DET! Kanske ska börja plugga i Paris till klädesdesigner! Har alltid varit en dröm för mig! Så ska boka möte snart med en syo och se hur jag ska gå till väga! Längtar! :D 
 
Inte nog med det ska jag till London i november! Shoppa loss!
 
 

God Morgon!

Idag skulle jag egentligen upp tidigt och lämna cv men när jag såg vädret kröp jag tillbaka i sängen. Nu vakna jag av att Axel smsa ska träffa honom snabbt vid fyra. Mår skit idag. Grät mig själv till sömns. För att jag hatar min kropp! Tycker inte jag om hur jag ser ut nu.

Empire State of Mind

Gud vad jag verkligen bara saknar en romantisk kväll. Ni vet det typiska tjejer alltid vill ha? Röda rosor, fin middag och alla djupa o roliga samtal sedan avsluta med en lång promenad. 
Vanligt vis förväntar jag mig inte detta av min pojkvän för har alltid tänkt, varför ska bara killen göra allt detta? Men nu vill jag ändå få lite uppmärksamhet..
Säkert bara min mens som talar just nu och för att jag såg en kärleksfilm. Om jag inte var ett sånt kontrolfreak hade jag nog velat åka till New York och bli stor precis som i filmer. Göra det jag verkligen vill göra. Vill inte jobba i Sverige.. och plugga något och sen försöka leta jobb som kommer bli precis samma ställe. 
Jag vill vara den tjejer/kvinnan som lever ett annorlunda liv och inte köper hus, skaffar hund och barn och äger en volvo och hatar sitt jobb. Jag vägrar!! 
 
 
 
 

Instagram

Följ mig på instagram :)




Fest

Igår var jag på fest hos en killkompis. Vi spela på hans Wii när man ska dansa vilket var jätte roligt, men kände att jag behöver träna! min kondition räckte till Max två låtar haha.
Idag ska jag chilla hemma lite, mens och bakfylla= inte roligt! Men senare idag ska jag nog träffa lite killkompisar som jag inte träffat på ett tag så ser fram emot det!