Jobbigt att blogga från England....

Kan inte få tillgång till internet på min laptop så får skriva på denna sega datorn... Kan tyvärr inte lägga in bilder. så får lägga upp bilder när jag kommer hem. Har tagit massvis med bilder! och jag har även kommit på ett sätt att skriva normalt. Fast det är sjukt jobbigt!! Har haft en skit bra dag idag! Jätte fint väder. Varmt och solit! Imorgon ska vi till Leeds. Shoppa och kolla runt en större stad. I love it! Men jag saknar hemmet lite. Kunna smsa och vara vid en normal dator,haha. Men det är bra att vi inte har tillgång till det för då får vi en riktigt semester! Nu ska vi sova! Ni får ha det bra!

England,Skipton

Hejsan har ar jag i England. Hoppas ni forstar fast jag anvander a... Vi har varldens segaste dator har.. men det far duga. Kan inte anvanda min egen for dem har inte samma kontakter har som i sverige och den har lite batteri..Har ar jatte mysigt och jag alskar det!! Imorgon ska vi till en storre stad for shopping!! Och annat skoj! Jag far visa bilder nar jag kommer hem. Kommer en bildbomb!! Allt ar helt galet har. Dem kor bil pa fel sida och det ar jatte mycket backar och dem kor jatte fort, sa man far halla ogonen oppna! Har atit fish'n'chips. Riktigt mycket fett, sa man blir matt snabbt,haha. Men idag ska vi fa hemma lagad spaggeti och kottfarssas. Namn ! Saknar hemma lite men det ar bra har oxo! Nu ska jag ta en dusch, har gatt runt i den lilla stan vi bor i som heter Skipton och har ar varmt!! Ni far ha det bra. Far se om jag kan forsoka blogga fran min egen dator nasta gang. Ha det!♥

HEEJ DÅÅÅ! :D

Herregud vad jag blev stressad nu på slutet! Strul med tågen till Kastrup..så blir en helt timme tidigare. Nu ska jag slänga i mig lite mat och springa till bussen. Sen är vi i luften!! :D Längtar galet mycket! Fick även ett sms av William att vi ska käka fish'n'chips när vi är framme! OMMMGGAASH! Har kameran med mig! Kommer lova er mycket bilder!
Fick säga hejdå till mamma och familjen imorse för dem skulle iväg till Bakken. Kommer sakna alla galet mycket! Nu bablar jag på när jag inte har tid. Såhär ser jag ut i alla fall! Kommer säkert mobilblogga senare,haha! Ha det!

Adios amigos!

Jag kan inte fatta att jag åker idag...här är jag hemma och chillar som ingenting.. Känns inte alls som jag ska utomlands om några timmar. Haha. Har som sagt inte varit utomlands på 6 år. Kommer svimmaav bara jag är på flygplatsen. Nä ska lägga in bilder på datorn från kameran. Så jag kan ladda den med massa nya bilder senare idag. Har en känsla att jag kommer att fylla hela kameran bara på flyplatsen...höhö. Nä ska se om jag hittar lite käk sen ska jag krama om mami lite för kommer sakna henne! Sen ska jag bara chilla lite framför tvn innan jag deckar. Kanske hinner blogga lite innan jag åker. Vi får se. Annars får ni ha det jävligt fett i Sverige! Så hörs vi! ♥
Solong soooockeeers!!!

finns det sexigare kvinnor!?

Älskar Beyoncé och Shakira! Starka kvinnor! Denna låten var Sofia,Gisela och jag Så jävla gryma på att dansa till,haha! Synd att ni inte får se videon ;)

Måndag

God morgon! Här sitter jag medans William duschar. Vi ska in till stan och göra några ärenden! Kanske träffar några kompisar ikväll innan vi åker imorgon. Hur ska jag någonsin kunna somna när jag vet jag ska resa nästa dag? tihi. Har fjärilar i magen!!
såhär ser jag ut idag i alla fall! Har även fått en fin ny väska av Mami! Love it! Visar senare hur den ser ut. Nu ska jag ta på mig strumpor och ta något litet att käka! Ni får ha det bra! <3

Sisters before Misters!

Hejsan! Vet jag skulle blogga mer men har varit väldigt seg idag. Helt död. Igår var en kväll jag alltid kommer ha som ett fint och roligt minne. Under hela mitt liv. Hade nämligen en tjejkväll med Gisela som fyllde 19 mot tolvslaget och fina vacka Sofia! Ni är mina tjejer! Har inte haft så kul på väldigt länge och jag log genom hela kvällen! Älskar er! Men som sagt..karma is a bitch. Allt från igår kommer idag! haha. Därför har det gått dåligt med bloggandet. Hade gärna lagt upp bilder och filmer från kvällen men sånt är för privat för att visas här. Det är något som stannar mellan oss,tihi!
Nu är William hos mig. Har kollat film hela kvällen och käkat massvis! Och nu är det dags att decka! Vi har mycket att göra innan vi åker upp i luften. Några ärenden. Ska se om jag hinner blogga imorgon. Men jag lovar er ett sista inlägg innan jag åker. Tror jag kommer ha tid att blogga i England också för William är lite av en data nörd av sig så om man är i närheten av honom har man alltid tillgång till internet! Ni kommer höra mer av mig. Så har lite extra koll på min blogg så kommer det mycket bilder snart! Turistbilder! JADÅ!
Några bilder på mig och Wollie Bollie! Love u!♥

Later

Orkar inte skriva just nu..berättar allt ikväll och lägger in bilder..kanske filmer..vi får se. Är väldigt trött. Ha det bra sålänge!

och må dina hårddiskar för evigt, alltid krascha

Har ändrat pytte lite här på bloggen. Lyckades även flytta ner menyn..får se hur jag gör sen. Orkar inte fixa mer på den idag. Har tagit en omgång tvätt, hittat väska. Fast mitt rum är fortfarande stökigt. Städa nu eller sen? Ska nämligen vara i Malmö vid tio tiden för en liten girls night med Sofia och Gisela! Sen kommer jag hem sent i natt. Med någon av dem sista bussarna. Torktummlar och gå och lägger mig!

Har ni läst eller hört det som har hänt i Norge? Jag vet inte detaljerna men det är hemskt vilket fall som helst. Skickar en stor kram till Norge♥
Hoppas ni får en bra lördag kväll. Nu ska jag käka lite till..höhö och klä på mig sen dra ut i blåsten...!
Kan inte sluta lyssna på den! Älskar melodin man blir så glad..och så är texten så hemskt fast på ett roligt sätt,haha.

Cause your the cigarrette and I'm the smoker

Hejsan molnigt väder! Idag är jag jätte trött! Hade velat träffa pappa en stund men tror inte jag har ork. Har mycket att göra inför resan också! Jag måste hitta en väska med rätt storlek. För vi får bara ha handbagage! Så det får vara ett visst mått. Men jag undrar om vikten har någon betydelse också? Får jag kolla upp..Sen skriva ner vad jag kan behöva, tvätta. Fixa med pengarna och växla sen på måndag! Vill även städa mitt rum. Har lite saker att göra.

Truth or dare

Vilken kväll igår! Har nog aldrig ätit så mycket som jag åt igår! Åt först thaiwok där jag tog tre portioner..höhö.Kunde inte sluta äta. Efter maten blev det lite kubb. Då hade några av Ellas killkompisar också dykt upp och det blev tjejerna mot killarna. Vi vann 2 av 3 runder och jag är väldigt nöjd med det resultatet! Sen blev det bara chill ute på tarassen med efterrätt och mina favorit chips,tihi. Väldigt trevlig kväll och jag tackar Ella för allt!
såhär såg jag ut igår då!

i hate u but i love u

Hejsan! Här ligger jag halvnaken med en handduk på huvudet. Har nämligen precis tagit en dusch och vet inte vad jag ska ha på mig..så det blir datorn sålänge..Kanske får lite insperation? Idag är det en seg morgon men det tycker jag bara är skönt, har ätit och kollat film. Ikväll blir det tjejmiddag hos Ella. Hoppas på att få skaka rumpan lite haha. Är på danshumör idag! Ska även följa med mami till frisören. Men inte vilken frisör som helst utan Williams mammas salong! Bajsigt väder som vanligt..vad fan ska man ha på sig? Äger inga hela jeans..
gillar att lägga klädder på lager..ska se om jag lyckas med något liknande!
ska även testa göra dessa kiwi naglarna! :D
Ha detbra sålänge! Vi hörs! ♥

regn...vad annars?

Uch..har varit så jävla trött. Det var riktigt skönt att sova någon timme nu. Men vaknade med massa sms,haha. Ska iväg och spela biljard ikväll. Har precis tagit en dusch för att vakna till lite. Så ska föna håret och ta på mig. Hur det nu ska gå til..med min arm. Fick nämligen en spruta i armen innan idag när jag var på vårdcentralen för koll. Har ju spytt och mått dåligt dem senaste veckorna. Så nu har jag fått medicin. Ni får ha det så brao sålänge! Fast det spör regnar..fattig sommar....indeed!
såhär kunde man ialla fall se ut igår..shorts och linne. Not today..

girls day

Hejsan idag är en bra dag. Är helt kär. Vet ej varför helt ärligt. Är så jävla glad just nu. Ni tjejer gör mig på så bra humör! Har mycket kärlek i mig idag. Vi har i alla fall varit på lilla torg. Det var jätte mysigt, när solen hade smygit sig bland byggnaderna gick vi en runda i stan. Har hyrt en afrikansk tjejfilm! Drama. Ska bli bra! Och emmies kladdkaka på det! Mysigare kan det inte bli. Älskar er<3 hoppas ni har haft en bra dag i solskent! Bilder kommer när jag kan blogga från datorn.

Första gången

Herregud! Kan inte fatta att jag åker på nästa tisdag. Första gången jag åker flygplan med bara kompis, Utan familj. Har inte åkt flygplan på 6 år. Jag kommer få kramp i käkarna så mycket jag kommer le. Fast jag är väldigt nervös över att åka utomlands. Vill ju inte att något ska hända. Men tur att det är England så alla fattar när man snackar Engelska. En vecka med shopping,pub och tivoli. Låter inte så fel. Och man får ju inte glöma all fet mat! Jag kommer dö för fish'n'chips! haha. Lovar att ta mycket foton. Systemkameran åker med helt klart! Ska ta jätte fina bildor!

Denna har jag dock inte tagit själv..


im dying over here

Hej idag mår jag skit. Dåliga känslor. Tur att man har fina vänner som har bokat upp min dag med massa skoj. Nu ligger jag och sofia helt döda i sängen efter igår. Var ute med grabbrna efter dem hade kollat på den sista harry potter filmen. Käka kebabpizza och gick runder i stan. Det var mysigt även om det regna. Kom hem med sofia och vi låg och snacka resten av kvällen. Nu kurrar min mage skit mycket...vi hörs!

Och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar

Hejsan! Har haft en skit rolig kväll. Slutade aldrig le. En av dem bästa kvällarna på länge! Idag får vi hoppas att det blir en lika bra kväll! Igår så hängde jag och Sofia på espresso house med två tjejkompisar. Vi var lite halv sega hela dagen. Sen fick vi lyfta våra feta rövar ur Joe's soffa och börja röra oss mot festen. En sak säger jag bara. Jag klarar inte av att dricka red bull. Blir sååå speedad skit länge. Jag blir hel knäpp,haha. Vi hade det jätte trevligt hos Helen. Mycket skratt och dans! Så jag tackar! Efter det skulle dem äldre åka vidare till Kb men lika kul hade jag och Sofia för det! Vi träffa Zoka,Safi och Zoheer. Hade skit kul. Pumpa musik i bilden till Zoheer's crib där vi spela Super Mario på Wii. Stack sedan vidare till Donkan och sen hem! Alltid roligt att hänga med dem. Skrattar så mycket! :D
Tar kanske med mig kameran. Om jag orkar..haha. Ni får ha det bra nu blir det pizza!!

partaja

Sitter I Joes fina lägenhet. Snart blir det en snabb tur in till pappa och vidare på fest med Sofia. Har inte så mycket att berätta mer än att vi båda är lite sega men det ska bli kul och festa. Var ett tag sedan. Nä ni får ha en bra lördag kväll!

Tråkigt sommarlov..

Uch detta vädret påverkar verkligen än. Jag blir arg och ledsen. Till och med rädd..av olika anledningar. Dittan och dattan. Jag orkar inte åka berg-dal-bana mer vill ha en lugn åktur nu... Men allt börjar bli bättre och snart kommer det bli bäst. Bara vädret låter det också! Nu ska jag käka lite. Måste göra något idag..Klarar inte av detta...

Whats love got to do with it

Hejsan! Igår hände det inte så värst mycket. Skulle fixa passet efter lunch men det tog hela dagen. Väntade i timmar! Aldrig mer igen... Nu har jag fixat passet till resan! På kvällen träffa jag och Sofia mina klasskompisar som hade varit utomlands. Lite mysigt på en pub. Även om jag inte drack och är 18 är det härlig atmosfär! Längtar tills jag är 18 och kan sitta där varje helg med mina kompisar. Nu ska jag fixa klart mig sen beger familjen till Vebröd där vi ska fira en ung liten pöjk och en stor påg. Nämligen farfar och kusin! Blir lite bad där också. Sen ikväll ska jag träffa lite härligt folk! Ni får ha en fin dag. Tar nog med mig kameran så ni har bilder senare! :)

fixar naglarna

coola va? :D tihi

Pursuit of happiness

Hejsan. Detta var faktiskt en bra dag har hunnit med mycket! Nu är jag helt slut. Vakna och då stod mamma i köket och laga mat för fullt till stranden. Hämta Sofia påvägen. Solat hela dagen och lekt indianer och gozilla, HAHA. Vi är så härligt barnsliga. Sen åkt lite underbara bussturer... Träffa sedan Sofia igen på kvällen. Vi fråga vad dem andra höll på med. Sluta med att vi satt på bo01 och snacka en massa om Thailand,hahaha. Man måste älska Thailand, det är ett bra samtalsämne! Efter att ha frysit som fan ute på västra hamnen kom jag hem till denna värmen och käkat och nu ska jag chilla ett bra tag. Imorgon blir det att fixa pass sen får vi se vad som händer! :)
Lite bilder från idag! 

..

Jag behöver andas..jag behöver tänkta. Jag behöver vara för mig själv. Snälla bara låt mig va för en sekund så jag får andas och tänka över. Jag orkar inte mer.

what are words

Hejsan! Var uppe väldigt sent igår...och vakna klockan två. Då bestämde sig jag och Sofia att sticka till något badställe snabbt. Var väldigt varmt och fint väder. Men sen skulle hela tjocka släkten med..nästan..så vi var inte vid stranden förens klockan fem och då hade solen försvunnit i moln. Vi stack nästan lika fort som vi kom. Sen var vi hemma hos Sofie lite. Och nu är jag hemma och ska städa...wiihoo!

England here I come!

Vadå gått ner i vikt? Min mage är helt platt där fram.....min julius är borta...illa illa.. Nä nu blir det  lite shopping med kompisar idag. OCH JAG SKA TILL ENGLAND snart woho!!!!! :D

How can I show you?

God Morgon! Wollie och jag varpå bo01 igår där vi sola och vänta...haha. Hela dagen igår bestod av att vänta. Fick lite pms på slutet men lugna ner mig när alla vännerna kom. Vi skulle egentligen spela fotboll och sitta ner och mysa på gräsmattan. Men så blev inte fallet. Vi tänkte ge det en ny chans idag men vädert sviker oss. Vi får se vad som händer idag..inte kul att vara pank och det är tråkigt väder. Har inga bilder från igår även om det var en mysig kortstund med solnedgången. Jag glömde systemkameran. Nästa gång! Nu ska jag nog käka frukost och börja fixa mig sen får vi se vad jag och william och alla av dem andra ska hitta på! Hörs! :)

Titta ja raaamlar

Här kommer bilder sen en kväll med sofia och Liseberg. Vilket var mys. Idag blir det Hörby marknad sen hoppas jag på lite sol och bad.
Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder.. ska nog gå och lägga mig en stund igen..haha. Helt död efter igår. Men kul som fan i göteborg. Hoppas vi ska dit snart igen! Hände en rolig sak också. När vi skulle åka berg-dal-banan(?) så flög det en mobil upp i luften precis när vi åkte ner. Men Ogge tog den i luften. Det såg så jävla fräckt ut,haha. Nu är jag svin trött så allt jag skriver blir säkert bajs. Hörs nog mer ikväll. Har med mig systemkameran idag med! :)

Göteborg here I come!

Hello! Nu ska jag packa snabbt och ta nästa buss in till malmö. Hjälpa pappa lite i garaget så jag får lite cash! Sen så vid åtta tiden drar vi iväg till Göteborg! Sen är det liseberg imorgon hela dagen och sen kör vi hem på kvällen. Ser framemot det som bara den! Men jag blir lite snurrig över vad man ska packa. Vädret går ju inte att lita på. Har med mig systemkameran så det blir många bilder när jag kommer hem! Ni får ha det bra!♥

lite snabbt

hejsan..igår och idag har varit värst... vakna upp och spydde och somna om. Riktigt trevlig morgon.. Nu försöker jag övertala mina föräldrar om att få pengar till göteborg i två dagar. Hoppas verkligen! Vill komma bort och bara ha kul.
Okej blev ett litet hopp här för fick precis en spindel på axeln och drabbades av panik. Men den är död och kusten är klar! Ska springa ner och kolla om kläderna är torra så jag kan dra här ifrån någon gång.

.

man inser inte vad man förlorar förens man har förlorat det.

friends

Hello! Idag är jag lite små deppig..hade gärna velat mysa med någon en sån här skit dag...Så till alla er som har en partner eller någon på g. Mys så mycket ni kan i åskan och regnet! Min dag har inte varit så värst bra. Sov hemskt och vakna hemskt. Har varit jätte seg och blivit lite irriterad för minsta lilla. Känner mig ful som fan...men alla har väl sånna dagar. Men väldigt snart blir jag upphämtad av Mario sen kör han mig till en killkompis. Sen får vi se vad vi hittar på där! :) Så glad att jag har så fina vänner! ♥ Vet inte vad jag skulle gjort utan er. Hade inte klarat mig säger jag bara!
Ser hemsk ut men det blir myskläder today!

burlöv

Hej här sitter jag på donkan på burlöv center. Har sovit skit dåligt. Mardröm,besviken och ledsen och må illa. Så är det varje morgon jag vaknar själv. Men jag tog en tablett mot illamående och smsa sofia. Så nu är vi här med sofie och går runt. Köpte en red bull för att bli piggare. Blir en trevlig dag på burlöv med tjejerna. Ikväll blir det hem till en killkompis och käka middag med två andra kompisar :-D trevligt värre! Berättar mer om dagarana som har gått när jag är hemma. <3