Förlorat oskulden

...Till nålen. Mår väldigt bra och är nöjd med min tatuering. Tyvärr ingen bra dag. Mitt alarm gick inte igång i morse och hann inte i tid till en jobb-intervju. Men det var inget viktigt jobb. Ska försöka hitta annat helg jobb.
 
Jag åkte med till Lund sjukhus med pappa och Hanna. Pappa har fått svamp i munnen och är i början av att få lunginflamation vilket inte är bra alls! Han ska få nya medeciner och ny rönken tid. Får hoppas att allt inte går allt för snabbt.
 
Min tatuering var lite för honom också.Att även om livet går ner ibland och ser mörkt ut så kommer det alltid bli ljusare. Att inte ge upp. Därför valde jag att ha det på armen så jag kan läsa det och bli glad. 
Ni ska få bättre bild när svullnaden är över och fyllt i den :) 
 
 

60's chick !

Idag kämpar jag mig till arbetsförmedlingen sen praktik. Har inte tid att vara sjuk. Ska käka lunch med Ansari och gå till arbetsförmedlingen alldeles strax där efter går vi gemensamt till jobbet. Efter jobb ska jag träffa mina två fina tjejer!! Så här ser jag ut idag. 

efter regn kommer sol

Håller på att ladda ner hela sex and the city säsongerna, och jag har ingen aning hur jag ska komma upp imorgon. Ska verkligen försöka sova nu. Ska bara sätta kläder i torktummlaren. Ser fram emot ikväll ( blir det nu) då mina två bästa vänner kom hem igår. Är så lycklig nu.
Ibland måste man få känna sig som en tjej. 

What a girl need

Idag är ingen bra dag alls. Vakna sju för mamma skulle till en thairesturang för munkar skulle komma dit. Under hela tiden vi var där frös jag jätte mycket fast vi var inomhus! Hade två tjocktröjor, jacka och mammas jacka. 
Så bestämmde mig för att åka hem istället. 
Känns som jag ska få feber eller något, det passar verkligen inte just nu! Vill visa vad jag kan på praktiken! Vill verkligen få jobb där sen. 
Nu ska jag kolla My week with Marilyn Monroe och bara ta en hand om mig själv dag. Med hela kittet.
Måla naglarna, bada och ansiktsmask. 

Praktikant

Min fredag var helt okej. Dock var jag uppe ända till sju på morgonen nästa dag. Och nej, jag festade inte utan spelade på internetcafé med min kill kompis Igor och vi var tvugna vänta några timmar innan bussarna började gå igen. Lyckades även somna på centralen. Någon gång måste vara första gången. Haha.
På jobbet var det helt okej, lite stressigt med mycket folk men tyckte jag visade min framfötter väldigt bra! 
Såhär såg jag ut igår..

ITS FRiDAY

Har lyckats gå upp ur sängen fast det blev sent igår. Jag har även gjort bullar till mig själv som frukost! fixade naglarna igår.Dem är vita med mustacher på. Sjukt svårt haha. två fingrar är inte målade för jag råkade fuck'a dem.. och gav upp efter andra försöket,haha. 
Liten trött tjej utan smink... Sneak peak på vad jag har på mig. Ni får se hela outfiten ikväll. Ha en bra fredag!

Jag flyger, jag svävar fram

God kväll!
Är hemma nu och sitter i min ensamhet. Försöker lista ut vad jag ska ha till jobb imorgon...Vill ha en ny garderob!! 
Alla är fina till jobb varje dag, äger inget fint. Och inget från cubus! Ska se om jag kan få mamma att gå med mig i stan,hehe. 
Annars har Axel åkt till uppsala idag och jag har ingen att pussa på i 10 dagar. Saknar honom redan! MEN mina två fina tjejer kommer hem på söndag! Åhh vad jag längtar! Träffa pappa efter jobb och körde mörker körning och sen åt vi på Sibylla. Därefter gick vi skilda vägar och jag stack hem till kompisar innan jag tog bussen hem.
Ni får ha en bra kväll och imorgon är det inte mindre än FREDAG! Ska sova lääänge på lördag!
Crazy asian! Nu sex and the city!

new start

Hejsan! 
Idag är en super bra dag! Precis innan jag slutade så sa min chef att om jag fortsätter visa mina framfötter som jag gör nu så vet man aldrig vad som händer. ( kanske jobb? ) 
Åh hoppas hoppas! Men vill samtidigt inte hoppas för mycket. Men känner mig som en i gänget nu. Har haft jätte roligt på jobb och tydligen tycker dem på jobb om mig också.
Imorgon har vi 30% i hela butiken, så kom vetja! 
Såhär såg jag ut idag.
Igår såg jag ut såhär

hatar skånetrafiken!

Hejsan litte sen bloggning och orkar inte ta kameran för jag ligger så skönt i sängen. Tänkte bara skriva lite snabbt om idag.
1. Jag hatar skånetrafiken och hur vissa busschafförer kan bete sig. t.ex idag. En trött tjej från jobb, vi kallar henne Ronja, Det stod stannar på skylten i bussen, förberedde mig på att hoppa av. Så trött som jag var, märkte jag inte att vi bara fortsatte åka. Hela mitt ansikte blir rött av ilska ungefär så här...
...gick fram till busshaffören och fråga, varför stanna du inte? det stod stannar. Så sa han du får ju klicka på knappen?! Varför ska jag klicka om det redan står stannar?? Slutade med att jag fick åka genom halva svedala sen bli avsläppt för nu körde inte den bussen mer och fick vänta på nästa..
Anyway. Haft helt okej dag annars. Min morgon var helt fantastisk. Axel väckte mig med bullar i ugnen och pålägg och allt. Så himla gullig och sedan kom han och gjorde mig sällskap under lunchen. Annars har jag bara tagit de lugnt :)
Ska blogga bättre imorgon. Måste verkligen sova nu!

Första dagen som praktikant!

Har ju som sagt fått praktikplats på Cubus. Det var första dagen idag. Jag kan ju säga att mina ben/kropp inte alls är van att röra sig efter tudenten och speciellt inte stå i 8 timmar i sträck. Förutom en kvarts lunch. 
Men jag hade trevliga arbetskompisar och jag hoppas jag får lära känna dem bättre imorgon och med tiden som går. 
Idag har även jag och Axel 26 månader tillsammans. Vi ska fira det med film och lite gott gott. Tyvärr har jag min mens och det är jätte jobbigt att börja första jobbdagen och inte kunna mysa ordentligt på min födelsedag och månadsdag med min baby. På torsdag åker han till Uppsala sen ser jag inte honom på tio dagar. Så över två veckor utan riktigt mys. JOBBIGT! haha. 
Såhär såg jag ut idag. Det fina halsbandet jag har på mig fick jag av en tjejkompis (Pillan) som födelsedagspresent, älskar den!
Lite creepy att kissa framför denna...

19 år

Denna söndagen är det min dag. Började min dag med att städa och bädda om sängar. Nu har jag ätit nudlar och ska träffa Axel innan jag ska till pappa för gOooo fFiiikkaa! Ska bli mysigt! Tänkte ta med mig en film också. 
Har även fått en digital kamera av Mamma och Patrik. Den är jätte bra tar bilder som systemkamera! Super nöjd!
Fick även bästa grattis-kortet. Med ett litet inside-joke på baksidan.
Asiaternas favorit när man är för lat. Och INTE min kanin för att grilla! Det gör inte thailändare!
 
 

My birthday

Hejsan kära vänner! Idag är jag väldigt trött men inte bakis! Är trött på grund av att jag inte har sovit så mycket och försökt ta hand om mina gäster. Hade nämligen födelsedagsfest igår och att hålla fester är inte så najs. Men det var jätte roligt igår och jätte roligt att så många kunde komma. 
Fick även en fin födelsedagstårta av Bella. 
Hahaha så jävla ball bild! :) 
Tack till alla som gjorde min kväll till den bästa, har jätte fina vänner! 

It's friday!

Hejsan! Så glad jag är nu. Har äntligen fått praktikplatsen på Cubus. Börjar redan på måndag. Kl: 10-18,00 varje dag i två månader. Ska verkligen göra mitt bästa, detta är min dröm. 
Stora dagen imorgon. Lite nervös, blev fler personer än jag tänkt mig. Men jag känner alla och det kommer bli roligt. Alla längtar lika mycket som jag. Fick en klänning av Pernilla som jag gjort om lite själv genom att lägga nitar på som jag tagit från ett skärp. 
Hörs mer imorgon, ska sätta igång och städa annars har jag mycket imorgon. 
 

never give up

Hello! Har shoppt idag och igår. Fick pengar som födelsedags present av Axel och fick bara använda det för kläder. Så har handlat en jätte fin vit stickad tröja från vero moda. Jätte skön! Även ett par svarta jeans och  en kjol från h&m. Så fick mycket för pengarna! 
Fyller även 19 år på söndag och ska ha en liten födelsedagsfest på lördag. Längtar så sjukt mycket. Det ska bli jätte roligt att ha alla sina närmsta vänner här. 
På fredag så ska jag börja en utbildning för butiken Cubus i Entré. Allt gick så snabbt så jag kan inte förstå det, äntligen så har jag fått en fot in i branchen! 
Såhär såg jag ut idag. Vi hörs mer sen.Ha en fin kväll!

Torsdag/Fredag

Igår (torsdag) så lämnade jag ut massvis med cv:n i stan och har många kansken, därför ska jag tillbaka in idag. Vet tyvärr inte vad som hände men har inte lyckats gå upp när jag skulle. Men nu när jag är uppe ska jag fixa frukost/lunch och tvätta håret, sen in till stan. 
Ni får ha en bra dag! :) 
Ska försöka fixa en dagens också! Och på bilden är en ny vaknad Ronja utan smink och rusigt hår,haha 

Onsdag

God kväll! Idag har varit en super bra dag! Har gjort mycket även om jag gick upp hyfsat sent. Åkte in till malmö och sålde lite grejer som jag lägger ut på facebook i gruppen Malmö Loppis.  Kolla in där vetja, om ni vill köpa något! Klicka på foton så kommer massa album upp och klicka sen på mitt namn. Så hittar ni mina grejer.
 
Medans jag åkte runt i malmö och lämna kläder och skor var jag samtidigt med min gamla trogna klasskamrat Bella. Efter det bestämde jag mig för att hälsa på pappa lite. Där började vi laga mat och kolla på Snow White and the huntsman. En jätte bra film som jag rekomenderar starkt!! Såg den på bio också och skulle kunna kolla på den hundra gånger.
 
När filmen var slut och klockan blev mycket var det dags för mig att ta bussen hem. Men jag gjorde ett litet stopp hos Danial där Axel var och pussades lite snabbt. Nu är jag hemma och ska kanske rita eller spela..och käka mammas puliga mat. Ha de gött! ♥
Min baby sover lite konstigt... och tar inte allllls upp hela sängen. Vakna nästan på golvet idag. 

Söndag

Hejsan eller godmorgon! Gick upp vid halv tre och har käkat frukost. Nu spelar Axel på sin Xbox och jag funderar på att plugga lite teori. 
Igår var jag lite små deppig men jag får tänka framåt och skärpa mig. Jag är bara glad att jag slapp sova ensam utan fick en mysig kille att ligga och hålla om. Imorgon ska jag fixa mig väldigt fin och gå till Emporia och snacka lite med Gina Tricot Chefen. Lite nervös. Men det ska nog bli bra. Efter det ska jag köra med kör skolan och köra galant så dem tycker jag är redo för halkan. Kanske passar på att träffa pappa efteråt. 
 
 
Herregud!! Glömde bort att skriva. Men jag har gått upp i vikt!!? Inte ok! Måste fixa träningskort inom snarast!! Mina baggie passar perfekt. Då är det fel. Dem ska ju hänga och vara för stora. Sad face... 
Tänker inte inbilla mig att det är torktummlaren för har inte andvänt dem på väldigt länge. NEJ har lust att gå ut och springa.. 

Happy Halloween!

Igår så var jag på Halloween fest mitt ute i ingenstans..Men det var helt okej! Jag visste inte alls vad jag skulle vara, Jag ville vara burlesque tjej men ingen verkade fatta det och sa att jag liknande någon från black swan. Lyckas aldrig föreställa det jag vill.

 

Happy

Gissa vad! Idag när jag var med ung vision på Emporia. Nordens största köpcentrum sägs det vara. Vår uppgift var att kolla vilka olika jobb det finns/ lite onödigt...men det ledde till att jag gick in i en affär, rent spontant och fråga om praktikplats. Dem ska jag ska komma tillbaka i början av nästa vecka! Känns som jag har 85% chans att få det. Nu håller ni tummar och tår för mig! 
Det kan ju lede till anställning senare och om inte så ser det bra ut i mitt cv! WIHOO! 
 
Kan ni gissa vilken affär? :D