Vi vann!

Grattis Loreen och fy fan vad vi är bra! Även om jag röstade på Romänien och Tyskland. Nu kollar jag på batman och ska nog snart nanna. Imorgon blir det plugg och stan med Gisela!

Har blivit kär i en hund

Åhh vad tråkigt väder... lika bra att plugga. Fick i alla fall sola en halvtimme innan idag innan solen gick i moln. Hoppas på mer sol imorgon.

DET SKA SHOPPAS!!


bikiniiiiiiiiiiii


Zombie











Lunch

Ska blogga mer sen, men måste sticka på lunch nu! Hörs :)

Hovdala

Lite bilder från Hovdala! Så jäkla vackert. Vill tillbaka faktiskt. Det var helt skönt och lugnt, man kände sig helt liten igen när man bara kunde göra vad man ville :)
En sista show för oss som jobbade :)

Hovdala slott

Hejsan! Har jobbat i två dagar nu på Hovdala slott. Har stått vid entrén och sålt biljeter till en väldigt massa männsikor. Det sägs att det ska ha varit lika många människor som på Siesta! Lite fett tycker jag.
Det har varit väldigt skoj att jobba med Axel och att få sätta armband runt folk och stämpla små barns händer. Att dem kan bli så glada över en sån liten sak. Just nu är vädret lite sådär vilket är synd för fick inte tummen ur röven och ta bilder på detta fina stället. Här är jätte vackert och jag har redan bestämt mig för att ha mitt bröllop här, tihi.
Nu ska jag duscha efter en lång dag! Ha de fett!

Zombie's vs. Girls night

Helt perfekt dag och kan tacka jätte fina vänner,pappa och pojkvän som ställer upp till mig.
Idag så hade vi bara projektarbete hela dagen så jag tog en liten sov morgon och käka brunch(haha) med Gisela, Jessika och Pappa på Thairesturang.
Efter det gick vi till skolan för att börja sminka oss som zombies. Tyvärr döck det bara upp fem stycken Zombisar men dem klarade det galant. Har fått extremt bra bilder som jag kommer älska att redigera på måndag. Ni ska få några behind the scens bilder. Om ni vill se dem färdiga bilderna får ni komma på utställningen den 22 maj.

Efter Zombie photoshot, gick jag hem med Jessika och Gisela och hade en väldigt mysig tjejkväll. Vi bakade minst 60 vanilj/ kanelbullar. Fast dem i vanilj var min egen favorit,hehe. Jag fick välja film och det blev Ghost. En gammal klassiker som man inte har tagit sig i kragen och sett. För er som inte har sett den..SE DEN!
Den hade allt! Den var läskig,romantisk, sorglig och rolig.

Ikväll ska jag och Axel till Hovdala slott för jobb. Ska ändå bli romantiskt och roligt att få jobba på ett slott med sin pojkvän. Mysig helg. Dock är jag lite rädd för det sägs att det spökar där. Kom gärna förbi ska stå i entrén och sälja biljetter ;)



Vi tyckte Jessika mer såg ut som en hemlös zombie med sin sprit i nyponsoppan, men det var fejkblodet som jag skapade så man kunde dricka det. Nyponsoppa med väldigt mycket röd karamellfärg.

Den mest kända scenen från filmen.

today

Idag har jag inte gjort så mycket. Tog fika med två kompisar och bara tagit det lugnt. Snart ska jag lägga mig. Lång och stor dag imorgon :)
Hade lite tråkigt...

Vackra flickor

Ingen go Fika utan detta.
och ingen rolig fika utan en Bella och Caroline :)

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Här kommer bilder från dagarna ni missat!
Min Dag med Igor på valborg. Riktigt soft väder och bra umgänge!
Medans han stack på träning träffade jag Safi och Ansari och Zoheer.
Sedan kom min älskling hem från Prag, vid nio tiden! Så vi myste medans alla andra söp sig fulla på valborg.
Fick även göra lite frukost på sängen till min älskling som jag hade saknat så hemskt!
Du gör mig så glad älskling!
Efter en mysig morgon fortsatte vi den där ute och njöt av solen med en öl.

sorry but you know why...

Hejsan, har haft väldigt myckat att göra, så att jag har glömt att blogga. Men just nu sitter jag hos Zoheer med Ansari och hans vän som jag glömt namnet på.men tror det var Ali..xD Ikväll blir det förbredelser för skolan och mys med älsklingen.

Min onsdag

Nu ska jag fixa lite käk snabbt, sen försöka hitta mitt förbaskade skolkort och packa ner badkläder. För jag har en lektion och den ska vi ha på aq-va-kul! Efter det blir det väl kanske en runda på stan eller träffa pojkvännen min kära. Sedan ikväll är det fest på Inkonst.
Tar med mig kameran idag! :)

Proom

Vet inte riktigt vad jag gjorde i helgen.. förutom att det var bal.
Lite bal bilder som har kommit upp på facebook sålänge. Väntar fortfarande på Usb från en kompis så jag kan föra över bilder. Det var en jättre trevlig kväll dock lite för välbetalt för så lite mat och ingen sprit!! HAha. Men vi klarade oss ändå! Jätte roligt och väldigt trevligt att höra att man var vacker. Inte ofta man klär upp sig,så det är kul att det uppskattas!

Håll ut!

Hejsan! Har helt enkelt inte pallat att blogga dessa senaste dagarna. Men en hel del har hänt.
Sedan Axel kom hem har det inte blivit så mycket utan mest stress och att mysa med honom.
Är just nu i skolan men Bilder kommer när jag är hemma! :) Ha det bra så länge och håll ut!