Diva

Jaha idag så spelade Beyonce i köpenhamn...mitt liv är över!!!!!!!!!!!!!
Håller på att planera med några tjejkompisar om vår kroatsien resa, längtar så galet mycket. Vi åker i agustig precis lagom när jag slutat jobba! Efter den resan ska även jag och älskling åka till turkiet. Så har två resor att se fram emot!

im a demon in the zack

IKVÄLL SKA JAG UT OCH DANSA RUMPAN!
Lite sista minuten planering men fan vad skönt det ska bli att bara släppa allt och ha kul och dansa av sig ilskan,haha. Men en viktig grej som jag kan ge som tips är att äta innan!! Mycket och bra! För med mycket alkohol kommer det bara bli en dålig kväll annars!
 
Ska ha på mig min nya klänning som jag inte användt än. Vet dock inte vad jag ska ha för skor...
Bjuder på bilder när jag kommer hem, puss

Karma!

Denna tjejen som har tagit min mobil går verkligen mig på nerverna!! Jag blev så förbaskat arg idag när jag ringde henne ännu en gång. För jag tänker inte ge upp min mobil! Så därför är det första jag ska göra imorgon är att sticka till polisstationen och anmäla horan! Vet allt om henne så det kommer vara synd om henne för nu ska hon få skit!
 
Annars idag så har jag umgåts med min lilla syster och mamma. Min lilla syster har fått A på sitt nationella i engelska är så jäkla stolt över henne. Smartare än mig och det skiljer 7 år haha. Kan ni tänka er så korkad jag är? 
Mamma är precis som en ungdom..kan inte släppa mobilen,haha
Har även fixat naglarna och mitt hår. Blev super nöjd! Så tack igen Gisela för att du pallar färga.
Nä nu ska jag sova... lång dag imorgon om jag vill att tjejen ska åka fast.
 
 
 

fml

Mina känslor är huller om buller just nu. Jag orkar inte kämpa mer.. det känns som hela mitt liv alltid kommer att gå ner ju mer jag kämpar för att det ska bli bättre. Orkar ingenting mer. Är arg och ledsen samtidigt som jag försöker hålla masken. Vill bara fly... starta om mitt liv någon annan stans.. 
Just nu känner jag mig så ensam och lämnad. Får typ ångest atack. Är fortfarande arg på mamma för att hon försökte begå självmord, ledsen för att jag inte har min fina pappa längre. Trött för att jag jobbar häcken av mig men får ingenting utan av det... 
Finns det ingen där ute som har gått igenom samma sak som kan se hopp än idag? Jag ser ingen ljus framtid just nu..bara mörker. 
Vill bara någon ska hålla om mig just nu och säga att allt löser sig. Jag kan inte ens beskriva min saknad till min pappa. Känns som ingen förstår... även om jag vet att folk har förlorat någon..men dem verkar så lyckliga ändå..hur klarar ni av det? jag förstår inte..

..

Fan vad jag är trött på invandrare. Jag är inte rasist men hur många har egentligen blivit rånad av en svensk?
Jag vill dem ska komma till oss som är ett frittland och börja om ett nytt liv men när dem tar med sina jävla krigfasoner hit kan dem dra åt helvete. Fattar inte föräldrarna iheller hur dem kan uppfostra sånna jävla små skitungar som går och rånar och snor saker av folk som jobbar hårt för sina grejer. Era jävla glidare. Så trött på er.
 
Min mobil blev snodd idag och jag hade pappas sms kvar. Det enda jag har kvar av honom som är personligt. Nu känns det som jag har förlorat honom helt. FAN! Jag bryr mig inte om mobilen ta den om ni nu måste ha den men vafan..ta inte det sista jag har kvar av pappa... 

Tema fult?

Asså vad fan ska jag ha på mig? Ikväll direkt efter jobb ska jag till en 20 års fest där det är maskerad temat fult.. men vad fan är fult? :S 
Vill inte gå ful till en fest..har så mycket nya fina kläder..
 
Har precis duschat..ska snabbt hitta något att ha på mig sedan jobba. Bara måndag var sen slutar jag min praktik! :D
 

sunshine and rain

Shit..min pojkvän ringde precis från sin pappas mobil om att han hade blivit rånad och att han satt i en polisbil nu. Mer vet jag inte... vet bara att han inte skadades fysiskt. Men så jävla surt..vilka jävla människor det finns. Jobba= pengar= du kan skaffa dina egna jävla saker!!
Åhh blir så jävla arg! Kommer nita er om jag bara visste vilka ni va! 
 
Han som hade varit helt gullig mot mig innan idag. Han överraska mig på lunchen idag och shoppade loss till mig.Men nu känns det bara dumt att behålla allt när han har blivit av med allt... 
 
Såhär såg jag ut idag..allt från bikbok! 
Tröja 199:- Leggings 129:- 
Köpte även min fina nya bikini igår. Längtar såå tills jag och älskling ska till Italien!
Fick denna klänningen av Axel 349:- 
Även denna baseball tröjan 399:- för att jag alltid snor hans,haha
 

vuxenlivet är inget vidare

Fan vad jag jobbar hela tiden. Hade varit skönt att få vara ledig ibland... Jobbat hela helgen hos Axels pappas Slott. Där dem hade ett stort evengemang precis som förra året när vi jobbade där. Riksturnering! För er som inte vet vad det är...det är män med 40 års kris som rider på hästar med stora långa pinnar. Fan vad jag är trött på medeltiden.
Inte nog med det var vi tvugna att sova på slottet där det spökar( sägs det) trodde jag skulle skita på mig så fort det blev mörkt och det hjälpte inte särskilt bra när ens pojkvän vill gå upp på vinden på slottet.
 
Imorgon ska jag fortsätta jobba som vanligt bara att jag får betalt. Wohoo! kommer älska nästa månads lön! 
 
Ska i alla fall sova nu ska upp lite tidigare och gå i stan med älskling innan jag börjar jobba. 

Black & White

Allt från Lindex och något jag kanske ska köpa senare! :D 

Wantes

Nästa på min inköpningslista är en sånhär scarf. Vill Ha en röd och blå till sommaren kommer det vara skit fint när man har uppsatt hår! 
Ska även blondera mitt hår lite mer..dock inte lika mycket som på bilden..Är hon inte så jävla snygg??

Hej Hopp

Idag vaknade jag med en mysig Axel åt en god frukost och sedan gjorde vi lite sysslor hemma hos honom. Därefter var det dags för mig var det att åka till arbetsförmedligen och prata med min handledare.
Vi kom fram till att han skulle försöka prata med min chef om en fast anställning så skulle aretsförmedlingen betala 50% av lönen vilket är en jävligt bra deal för bikbok. 
 
Igår så var vi ett gäng som stack till pildammarn och spelade brännboll. Shit kul!! Dock så förlorade tjejlaget..men vi förlorade för att vara snälla mot grabbarna..höhöhö.
Idag lider varje muskel kan jag säga! 
 
Just nu håller jag på att tvätta och ska fixa mitt rum lite.. sen försöka övertala älskling att komma hit,hehe. 
Hoppas ni har haft en trevlig helg i denna underbara sommarvärmen!

Beat it!

Jahapp..hatar typ att blogga när det finns så mycket att berätta men när jag vet att ni inte kommer palla läsa allt..
I alla fall så har en jätte fin tjej slutat sin praktik igår och jag kommer sakna henne jätte mycket. Ska även jobba heldag en LÖRDAG utan att få betalt vilket suger riktigt mycket. Räkna ut att jag skulle få lite över tusen spänn om jag hade fått betalt. Jag är fett trött på att jobba gratis nu. Riktigt trött. Försöker verkligen bara tänka på att i sommar så kommer det bli bra...bara håll ut en liten stund till..
 
Min söta pojkvän överraskade mig och kom hem igår natt och stod utanför mitt hus. Han har ju varit i Halland nästan tre veckor. Så jag blev super duper glad när jag såg honom. Kunde inte slut le. Vi myste hela morgonen sedan tog vi en liten snabb frukost och åkte in till Malmö för en liten promenad i slottsparken. 
 
jag har varit helt irriterad hela dagen ändå... och trött. Och just nu så gråter jag och jag vet inte ens varför. Är så trött på allt. Vill bara ha ett jävla jobb så jag kan börja få in pengar och starta mitt jävla liv. Trött på att vara fattig och tigga pengar och vara skyldig.. Har tappat aptiten. 
 
Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder fast jag har..min pojkvän är lite svår att få på bild.. 
 

1 maj

Idag vaknade jag väldigt sent... halv tre.. 
Så jag och Gisela gick ut till hennes gård och solade ett tag. Blåste lite kallt men fick ändå färg.
Efter ett litet tag så stack vi till folketspark. Har så många barndoms minnen där så det var jätte trevligt att gå där och få alla minnen tillbaka. 
Nu är jag hemma och ska äta hemma lagad pizza snart och även fixa lite för imorgon. Då jag ska på arbetsintervju för en hemlig tjänst. Håll tummarna för mig! 

Gulliga Junior! 

Valborg

Igår så jobbade jag bara till fem vilket var väldigt skönt. Blev upphämtad efter jobb och övningkörde lite.
Sedan tog jag en snabb sväng till min kill kompis stuga där dem grillade och spela fotboll. Det var ändå trevligt.
 
Men sen ville jag träffa mina fina tjejkompisar dock blev det senare än jag trodde för ingen kunde följa mig till busshållplatsen och jag var inte säker på att jag hittade.
 
Men till slut kom jag till mina goa tjejer och vi klunka i oss cider samtidigt som vi fixade oss för vi fick en sista minuten anfall att gå ut till Etagé. När vi var framme sa dem att det var helt fult och att dem tog bara in medlemar... så det var bara att gå hem igen. Men vi hade skit kul på vägen. 
MJ fan! HAHA