Cup cakes!!

God Morning darlings! 
Igår myste jag i stan med Axel Paxel. När jag skulle gå mot bk på gustav så blir jag stannad av en kille runt 20 års åldern. Jag tänkte att han säkert bara skulle tigga cigg, det är det enda jag är van om jag blir stoppad av någon.
Men han sa: Jag måste bara säga en sak och det kommer säkert låta lite konstigt men du är jävligt söt...
Jag bara ehh..? tack hahah? Hur ska man reagera på de?
Sen sa jag att jag skulle möta upp min pojkvän så sa han ha en bra dag!
Jag tycker ändå det är lite häftigt att man blir stoppad och får en komplimang.
 
Efter jag och Axel hade käkat på Bk så satt vi på trappan vid kanalen och bara snacka om oss och vårt förhållande. Vad vi behöver bättra på och så. 
 
Vid sex tiden var jag hemma hos Gisela och Jessika. Vi började genast baka våra cupcakes! Det blev 84 st sammanlagt och med all dekoration tog det fyra timmar. När vi väl var klara orkade vi knappt äta något för vi hade slickat skålar och allt. Det blev bara för mycket socker..

Weekend

Jaha... ska man ta sig ett litet blogg inlägg. Får nog göra lite punktvis för att det ska bli lättast för er!
Helgen
I helgen så hade jag först en tjejkväll efter jobb med mina två finaste vänner Jessika och Gisela. Blev mycket vin och snack och lite dans. Dagen efter lördag blev jag väckt av min chef och undrade om jag ville jobba lite extra, har dock inte skrivit kontrakt och allt sånt än.. men fick en ledig dag istället. Så denna vecka kommer jag ha långhelg!!
Härlig bild på mina fulla tjejer xD
3 timmar vs 8 timmar är ganska soft ändå! När jag sluta var det snabbt hem och duscha och fixa mig för sen var det dags för PARTY! Fredde fyllde 20 år och hade hyrt lokal och allt. Jag gick all in med min outfit. Kände mig väldigt väldigt snygg! 
Fick inga bilder på mig förutom denna.
Igår(måndag) fick jag reda på att min chef ska anställa mig redan nästa vecka. Känns skönt att när man kämpar så får man vad man vill.
Handlade en skinnjacka från jobb i äkta läder men när jag kom hem räkna jag ut eller rättre sagt min pojkvän blev lite sur för han vill jag ska klara mig månaden ut. Och rätt som han oftast har var jag tvungen att lämna tillbaka den...
Är dock väldigt ledsen för det..speciellt när det är nästan vårväder nu..Behöver en snygg vår jacka..Jaja..måste kunna ta mig till jobb också. Fan att busskort ska kosta såå mycket..Buhu!

money no money money

Hejsan säger en trött tjej med mega huvudvärk och ont i halsen och öronen varje gång jag sväljer. KUL!
Jag såg så mycket framemot att jobba men mår en aning bättre idag så kanske ska testa jobba imorgon. 
Slutade tidigare igår och gick runt lite. Har bestämt mig för att köpa Jofama by Kenza jackan nu. Har tänkt på det ett tag men om mamma kan hjälpa till lite så blir det av! Wihoo!
Var även tvungen att köpa nya jeans igår för mina sprack i rumpan i morse,haha. Fatty!! Köpte höga svarta kick och är helt förälskad! Vill köpa fler! 
När jag och älskling skulle åka hem från Uppsala åkte vi flygplan, och det var vår första gång tillsammans och idag har vi varit tillsammans i 30 månader. Att vi varit tillsammans så länge ändå inte riktigt åkt flygplan. Men i sommar blir det Italien! Fy vad jag längtar! Tyvärr är jag sjuk så det blir inget speciellt firande idag. Men glad att jag slipper vara ensam. 
 

90-chick

Go kväll! Idag var vi på ett köpcentrum med Buket och barnen. Handlade någon vitamin dryck så får vi se om det gör mig piggare om dagarna. Fick även en liten present av Ungarna och Buket. Ett litet ritblock. Så himla gulliga. Dem vill verkligen jag ska bli en designer och uppnå mina drömmar. 
Här är en bild på något litet projekt jag fick igång
 

Flytta? Plugga?

Hola! Ser ut som jag stannar i Uppsala ett litet tag till. Nu är vi tillbaka hos den andra familjen på Axels sida.
Igår bowlade vi men vi hade ingen ork eller tid att hämta kameran så därför blev det inga bilder.
 
Imorgon ska vi gå i stan med Buket ( mamman i denna familjen) Hon är jätte snäll och trevlig, men hon kan bara prata engelska för hon kommer från turkiet, kanska svänger inom någon mysig resturang och tar en öl med henne. Det har hon tjatat om enda sen vi kom hit. Hon är ganska ungdomlig av sig vilket är skit najs.
 
Axel och jag trivs här så bra och med hela hennes familj(axels kusiner) så vi har funderat på att kanska plugga här och flytta hit. Vad sägs om de? 
Här är en snabb och suddig bild på henne,haha hon försökte visa hur jag skulle slå Axel om han var taskig mot mig någon gång. Bättre bild imorgon! :D
Liten bild på Lara och Patrik, skit gulliga lekt kurragöma hela eftermiddagen. Men det är sånt liv i dem så det är inte lätt att få bild på dem. 

Min riddare i nöden

Shit,vilken wakeupcall det blev igen när jag läste medelanden mellan mig och pappa på facebook. Började genast anklaga mig själv när jag såg alla våra bråk om körkort m.m. När han tillexempel skrev, "jag ser aldrig dig,mår inte bra när jag inte ser dig,osv"  
Fan vad saknaden är stor! Allt bara går piss sen han gick bort och allt känns helt tomt. Jag kommer liksom ingenstans. 
 
Saknar hans varma kramar och att han nästan alltid fick mig att skratta och att han gjorde mitt liv så spännande för han var inte rädd för något och gjorde alltid som han ville och startade sina drömmar. Vilade inte en enda sekund. Ända in till det sista, det kan jag lova er! 
 
Vet faktiskt inte var jag hade varit om jag inte hade haft min pojkvän och mina fina vänner. Hade nog gått in i väggen för länge sen. 
 
Nog med depp-snack! Mår lite bättre nu och jag hoppas jag kan träffa mina systrar snart, dem är typ det enda jag har kvar av pappa. 
Vi är i alla fall hos Axels andra kusin Truls. Spelar hela dagarna och tar det lugnt, men imorgon låter det som om vi ska bowla och fika, så det ska bli kul. Dock har jag glömt min kamera hos hans andra kusin. Kanske vi hinner in om där imorgon, tar max 5 min med buss! 
Mitt riddare i nöden! (bokstavligttalat!) 
 

Uppsala

Hejsan! Nu har vi varit här i två dagar, vi bor hos Axels kusiner. Dem är jätte gulliga! Patrik och Lara. Ska få bättre bilder på dem busarna. 
Det är extremt skönt att vara borta lite. Ikväll ska vi nog till Axels andra kusin (från hans pappas sida) Och bara chilla i hans lägenhet. Har även lyckats ramla idag när vi tog en liten promenad. 
 
Vi tog även en promenad i stan igår. Jag har ju adrig varit här så måste se hur allt ser ut. Man märker ändå skillnad här ifrån och Malmö, men inte stor. Enda skumma grejen är att dem har andra atomater för bussbiljett, det ser ut som när man ska ha biljett för parkering när man kör bil. Väldigt skumt!
Igår firade vi även Axels Mormor som blev 71 år. Mycket mat och mycket tårta med lite Melodifestivalmys på toppen!



big triangle

Jag är såå glad att jag har världens finaste pojkvän. Han ska fly med mig till uppsala där vi ska träffa på hans släktingar och bara ta de lugnt. Längtar! Ska bli så skönt att bara komma bort lite. Har lite saker att göra, har hållt på med tvätt nu hela förmiddagen och har precis duchat så ska börja göra mig iordning och packa. 
Ska ta tåget klockan sex imorgon bitti så har lite att göra. Puss Puss, 

fan

Jag är så trött på att mitt liv åker ner för ett stup medans jag kämpar och klättrar mig upp. I söndags så försökte min mamma ta självmord, medans jag försökte få liv i henne och min plats pappa ringde ambulansen.. det enda jag kunde tänka på var jag kan bara inte redan förlora en till förälder.. Jag är inte stark nog för det också. När jag äntligen får en rytm i vardagen och börjat komma på fötter igen sen pappa försvann.. Har ett jobb jag älskar och folket där är helt underbara mitt i allt ska bara ett sån här händelse bomba ner allt. Just nu tar jag dag för dag igen.. men har så många bollar i luften och så mycket att fixa. Har så jävla ont i magen hela tiden.. när ska det sluta bra för mig?

God Morgon!

Sitter och äter frukost som ni ser... ska alldeles strax köra till jobb! Idag har vi stort evengemang där vi lottar ut ett par av våra jeans och delar ut goodiebags! Så det blir mycket att göra idag! Hoppas jag i alla fall. Men vi hörs senare ikväll, ha en trevlig fredag!