-i don't want a broken heart.

Hej på er. Min kväll slutade inte så bra, tänker inte berätta allt för det har inom familjen att göra. Jag är bara så sjukt trött på hur allt ligger till nu och vill bara bort. Jag känner mig som världens hemskaste människa och jag ska kämpa mer för att inte vara en hemsk dotter. Det är bara jobbigt att inte ha något. Inget jobb, ingen inkomst, fast hemma och bara ha ångest över allt. Vill bara försvinna i några månader där ingen känner mig och inte oroa mig för något. 
 
Jag tänker hela tiden idag ska jag gå i stan och be om praktikplatser osv.. men det blir inte så. Vill bara ligge i sängen och gömma mig från världen. Min kropp säger nej men jag säger ja! Jag vill verkligen men har haft så ont i magen i flera dagar nu, tror jag är orolig och tänker hela tiden på massa dumt. Därför väljer jag även att fly från allt och vara med min underbara pojkvän som faktiskt kan få mig att skratta. Men i efterhand mår jag även dåligt för att jag flyr. 
 
Vet inte vad jag ska göra. Hur ska jag kunna balensera mig själv och andra? 

Skor

Imorgon får jag gå upp i tid. Igår och idag blev ett undantag. Olika andledningar. Men nu ska jag laga mat, duscha och mysa ikväll sen sova tidigt. 
Imorgon planera jag att sticka till Ung Vision med mitt cv så det blir helt perfekt. Redan nöjd men kan få lite hjälp och få andra läsa igenom den. Efter det planerar jag att söka praktikplatser och köpa vinter skor med pappsen. Det lutar mot dessa. 
 
Eller lårhöga stövlar i mocka. Men hittar ingenstans. Tips? Vet ni var? :) 

Miss Fortune

Hade lite tråkigt för någon kväll sedan och bestämde mig för att rita en league of legends figur som jag tycker är vacker men tråkig gubbe att spela med,haha. 

Fest Outfit

Allt är typ från Gina Tricot, Men helt ärligt, är det inte gina och h&m där vi handlar mest? Något jag är ute efter sen är kjolen och toppen! Skit snygg rygg! 

Börjar om

Imorgon börjar jag om.
Imorgon ska jag upp i tid och inte deppa ihop mig, ta mig till ung vision.
Efter ung vision tänkte jag åka in till Malmö och be om praktik platser, sedan träffa pappa och övningköra och plugga teori. Fullspäckad dag! Men om jag är stark orkar jag med det!
 
Sen helgen har jag inte orkat göra någonting, knappt skrattat. Bara tyckt synd om mig själv, men nu är jag trött på det också. Ska ta vara på att pappa är så pigg som han är nu. 
Måste börja tänka lite på mig själv samtidigt vara stark för pappa. Han kämpar ju! Då ska jag också!

livet just nu

Har inte orkat blogga, men som läget ser hur nu är det inte ljust. Har varit på sjukhuset nu några dagar för pappa åkte in till akuten i helgen. Upptäckt två nya tumörer i hjärnan och den i lungan växer. Han kan få en stroke och vara borta eller så kan dem få den mindre och Han är stark och kämpar på. Det var väldigt tufft att se pappa så borta. Men nu vet ni att jag kommer spendera all min tid med honom och kommer inte blogga mycket. Bara när jag känner att jag behöver lätta på hjärtat. Ta hand om er!

Brister

Så trött jag är på denna dagen. På allt. Vill inte sjunka längre. Orkar inte falla mer och ruttna. Vill börja klättra uppåt i livet eller bara lämna allt. Jag har inget jobb, pappa har cancer, mamma är sjuk, jag bråkar med pojkvän och vänner åker i väg. Vad har jag egentligen att se fram emot? Det enda jag vill är att starta mitt liv utan något i bagaget men det hade väl varit en dröm för alla? Sjukt deppig och jag vet faktiskt inte hur mycket jag kommer klara av förens jag brister. Jag försöker verkligen att vara glad över små saker, men det är svårt när allt bara går ner för mig. Förstår någon vad jag menar? Är jag ensam om detta och bara en känslig människa? Behöver träffa en phykolog som jag inte känner ingen känner och bara snacka. Få ut känslor... så jag slipper bära på allt. Jag ger upp snart i alla fall...veti Fan vad som händer när gränsen för mig går...

Movie Night

Hejsan på er. Idag skulle jag egentligen till Ung Vision men mitt alarm sattes inte igång så missade den. Bestämde mig i alla fall för att träffa två fina tjejer Gisela och Jessika. Men Gisela jobba till halv tolv så då bestämmde jag och Jessika att ladda ner film och köpa godis. Vi ladda ner en jätte bra feel-good film! A thousand words, heter den. Med Eddy Murphy. Den hade allt komedi,kärlek,drama! Se den!! Efter filmen gick vi och möte Gisela från hennes jobb och satte på den andra filmen. En skräckis! men den var inte så bra den hade till och med nästan ...ett lyckligt slut.Men lite rädda blev vi ändå. Till och med hundarna.







Tisdag 16. 10

Då har jag varit på Ung Vision idag. Nu ska jag ta en lång varm dusch och bara ta det lite lugnt innan jag täffar Fanny. Ni får ha en bra dag! :) 

Lycka!

Åh herre gud vilken lycka! 
Idag så gick jag till arbetsförmedlingen i centrum och har börjat på ung vision och ska börja med massa aktiviteter. Det verkar väldigt bra. Vi får träna boxning och gym, lära oss skriva cv och prata om vad vi har för mål i livet även kanske få praktikplatser.
 
Alldeles nyss så skrev min faster från Schweiz och sa att hon behöver en au-pair och Axel gärna fick följa med. Det enda jag behöver tänka på att fixa nu är teorin till körkortet och sen kommer jag jobba där med Axel! Fy vad taggad och lyckig jag är. Dels att få jobba med min pojkvän men samtidigt att få bo i Schweiz och komma bort från Sverige ett tag!
Hela dagen vändes till något possitivt. 
 
SÅHÄR LYCKLIG ÄR JAG NU!

Wish me Luck!

Tjena bloggen! 
Idag så har jag varit jätte duktig och pluggat teori till körkortet. Är på god väg nu! Efter att ha varit med kära pappa en stund och pluggat promenera jag i regn hem till Axel där vi sedan åkte vidare till mig. Han var jätte gullig och gjorde ett varmt bad med skum och levande ljus! Kan ni förstå varför man blir störtkär i denna killen. Min casanova,haha. Ganska nyligen tog vi en tur med moppen till donkan men dem stängde precis. Vi ville fira Axels lön som kom in vid tolvslaget. Så stolt jag är! Har även sökt jobb på H&M vi får hoppas på det bästa! Håll tummarna för mig. Vet inte hur många nej jag klarar.. 
Har tyvärr ingen bild att visa...men nu kände jag för att ta hem macdonalds till mig och fritera! NAMNAM
Ha de bra!
Bjuder på lite gamla bilder! :)

We’re beautiful like diamonds

Vill ha lite nya fest kläder! Något snyggt man kan ha på nyår och när man går på fancy middag och jag har hittat perfekta linnet och klänningen för det. Ni hittar dessa på Top Shop! :)

Gisela & Jessika!

Vill bara passa på att göra ett speciellt inlägg på två super fina flickor! Hoppas vi är vänner för livet. Jag kan nog inte  förklara hur fina dem är mot mig och ibland har jag nog inte varit så rättvis mot dem. Jag mår ganska dåligt över det. Men lover det ska bli ändring! Dem gör mig verkligen jätte lycklig. Och bara tanken att dem ska iväg en hel månad snart krossar mig. Jag vet en månad är ändå inte jätte länge. Men det är det för mig. Dem är dem enda riktiga vännern jag har. Som inte ljuger, inte snear för små grejer och faktiskt stöttar mig genom det mesta och så är dem så jävla roliga också! 
Uch saknar er redan nu, kunde inte jag också ha bott med er! 
FY FAN VAD NI ÄR BRA! ♥♥

blod är tjockare än vatten

Hejsan på er!
Sitter hemma denna lördag. Vet inte om jag vill göra något eller om jag bara är ensam och deppig. Känns som "alla" bråkar och jag orkar inte! Kan det inte bara finnas lugna människor som bara vill umgås normalt och vara kärleksfulla. Pallar inte med allt hat för små grejer. Vissa folk beter sig som små aprumpor! 
 
ANYWAY!
Har haft en mysig kväll hemma än så länge. Fått umgås lite med min fina lilla syster gett henne lite kläder osv när jag ändå rensat rummet. Mamma gjorde jätte god mat oxkött med potatisgratäng! Nam Nam! Och kollat två filmer, The Mask som jag sa innan och The proposal.Vad har ni gjort denna lördagen? Bakis och tar en lugn hemma kväll eller är ni ute och röjer? ;) 

SMmooooookeeenn!

God kväll på er! Har kommit hem och precis tagit en jätte skön dusch och nu kollar jag på The Mask! Minns den som tecknat när jag var liten. Axel sa att vi kanske skulle träffas men antagligen inte. Han ska spela...precis som igår. Jag hade en tjejkväll igår det var trevligt dock inte den bästa och det tror jag alla kan hålla med om från igår. Det är faktiskt inte roligt utan sprit. När man får se saker hur dem egentligen är. Folk beter sig som djur. Singel-djur. Jag har upptäckt att jag är antingen för gamal för att gå ut eller bara en liten soffpotatis som inte vill bli klämnd band alla singlar. Haha. 

Inspo

God mooorning! Idag är det strålande sol, dock kallt! Ska ta en dusch och fixa något att käka sedan kommer Axel hem om här och hämtar sina grejer sen ska jag nog träffa Gisela och Jessika och ikväll blir det kanske utgång.. vi får se, men det ska drickas! 

DET SKA SHOPPASSS!

Liten inköpningslista till den 27 då min lön kommer!!!!!!! Fan vad jag ska unna mig själv med en shopping! Har inte unnat mig själv något på flera månader känns det som och det är en jävligt långtid för att vara tjej, haha. Och den 20de är min resa betald sen Egypten vilket kommer vara en lättnad, plus att pengarna jag jobba för går bara till moi! 

mobil inlägg

Hejsan! idag så har jag varit i stan med Axel och Axel haha. Vi började med att käka på burger king eftersom vi inte hann med frukosten och sedan gick vi vidare på fika. Go fika! efter det så gick vi förbi stadsbiblioteket och skrev ut cv:n till mig så jag kunde lämna i lite butiker. Det verkar väldigt lovande för tillfället. Efter min lilla utlämning stack jag och Axel hem och fortsatte med en mysigt kväll:)


party party

Vilken party helg jag haft! Vill aldrig mer festa känns det som, nä men det har varit skit roligt att träffa nya folk och gammalt kan man väl säga. Rolig vanlig hemma fest i fredags och sedan firade vi Pillan i lördags. Vilket var jätte roligt, roligare än vad jag trodde, hade helt missbedömt ICE eller så var det vårt umgänge som gjorde det till en super kväll. 
Idag (söndag) gick jag och Axel upp hyfsat tidigt för att vara bakis och åkte till Veberöd för att hjälpa till på en lokalfest för Asta som blev 80 år.Mest plocka undan 40 glas och tallrikar och diska.
 
Men 400 spänn och gratis busstur hem efter krångel med en jävel (förlåt) till chafför. Jag hade tillräckligt med pengar på mitt jojo-kort. Sen väntar jag på Axel som ska betala med bankkort, där han har 40 kronor.
 
En bussresa från Veberöd C till Malmö Södervärn för ett barn kostar 34 kronor. Samtidigt som Axel då ska betala frågar han om det är i Lund eller Dalby vi ska byta buss.
 
Då svarar jäveln (ursäkta) : Jaa....allt..e..möjligt. Riktigt svinigt att inte ens kunna förklara som en busschafför när en passagerare frågar snällt. Helt plötsligt har Axel inte råd att åka med.
Axel- vad gör jag nu då?
Busschafför- Ja....du kan ju börja med att hoppa av!
Så Axel går av och jag undrar vad som händer... 
Sen sa jag kan jag få tillbaka mina pengar på mitt busskort så jag kan åka med nästa...
Busschafför- jag vet inte.. du kan ju testa! 
Asså vad är det för jävla(förlåt igen) busschafför som säger så?
 
Förlåt för all text.. men tror ni uppskattar det. Som någon sa i förrgår blir det. Skånetrafiken makes people walk.
NU BILDOR( ska se om jag får tag på bilderna från i fredags!)
Födelsedags Grisen!

Autumn

Hejsan! Sitter och skriver cv till klädesbutiker nu.Det är svårt.... Efter att har varit ute på en cv runda i stan så har jag fått lite fler tips. Imorgon börjar en ny runda samt övningköra. Det suger lite när dem inte söker anställda och säger kallt internet och sedan fortsätter med det dem håller på med. Dels för att jag hade varit mycket trevligare än dem om jag hade jobbat där och för att jag redan sökt på internet men jag tycker inte om det alls! Man kan inte riktigt visa vem man är bakom en skärm. 
 

one day at the time

Håller på att brista. Ibland kommer det som en bomb mina känslor för pappa. Och jag är rädd hela tiden, ni annar inte hur jobbigt det är att vara rädd. Man kan aldrig veta hur långtid det är. Han kanske lever flera år till eller några dagar. Men kommer ändå alltid vara orolig. Jag vet han är sjukt stark redan klarat tre år. Jätte jobbiga år och svårt med skolan ovanpå. Försökte fixa betygen jag inte klara när jag gick ut..men orkar fortfarande inte. 
Lättare med att jobba lite nu. 
 
Min fina fina pappa! Fy fan vill inte ens tänka ett liv utan dig. Utan mitt stöd och mn bästa vän. Världens bästa pappa. Utan dig hade jag inte varit den personen jag är idag. Och jag är stolt över vad jag är för människa idag. 

Trött Tjej

Fy fan vad trött jag är! Jobbat hela dagen och nu känns det som jag ska få feber... väntar på Axel sen ska jag mysa med han resten av kvällen dock inte länge. För imorgon är det upp tidigt igen och jobba.

Måndag 01 oktober

Hejsan! Vakna tidigt idag för skulle till jobbet i Lund. När jag precis köpt tåg biljett och väntar på tåget ringer dem från förskolan och säger att jag inte behöver komma.. Slösade pengar för ingenting.. Men fick i alla fall fortsätta sova när jag kom hem. Nu ska jag in och träffa Gisela och sen sover jag hos älskling! Ha en fin dag!

Igår