Igår

Hello! Igår så hände inte så mycket. Var i skolan till sex ungefär. Och Gjorde klart det mesta som behövdes göra. Sedan stack jag vidare till min kära kompis Sofia som är sjuk. Och vi lagade thaimat idag igen. Känner mig så stolt! Sen kolla vi på the blacksvan. Tyvärr var det tydligen skit lång..så missade näst sista bussen hem så kom hem vid tolv tiden. Och jag var helt slut. Men mysigt va det! :)

Fredags!

I Fredags! Fler bilder kommer så fort jag har fått dem..det går lite segt. Just nu så är vi alla datornördar, jag,hanna och axel. Alla har en dator i knät. Men ska försöka sno Axel lite för att pussa på honom.

Christmas feelings

JAG ÄR FETT UTTRÅKAD!!! What to do...what to do...har städat klart och jag orkar inte äta mer! Min mage är helt konstig. Har kollat igenom allt till skolan... Försöker övertala Axel att komma hit också. Miss him! Ändå såg jag han imorse,haha. Helt galet. Och det har gått 14 månader. Förstår ni hur mycket han betyder för mig. Vill resa med honom. Men var? Tips?
(just nu)
Lite julkänsla har man allt. (FUCK LJUSEN BLINKA PRECIS I MITT RUM...IM SCARED!) Take me away :(
I alla fall.. har köpte en chokladkalender till mig själv. Man blir aldrig för gammal. Längtar lite efter julafton. Kolla på kalle anka, alla samlade, presenter och till sist men inte minst MATEN!

Bio

Vilket väder...Idag har jag varit på bio och kollat på Breaking Dawn med lillsyrran. Det var hennes födelsedagspresent...Den kom lite sent..haha. Men hon skulle ju bestämma filmen så antar att hon väntade lite med meningen. Hon blev glad i alla fall och det var faktiskt trevligt att få vara med henne. Här i lilla svetthåla är det storm. Blåser alldeles för mycket. Tyvärr saknar jag min påg. Hade varit mysigt att ha honom här när det är så hemskt väder. En varm kropp som värmer upp en!


Igår blev det lite failat. Bussarna gick bara en gång i timmen så när jag väl var framme i Malmö var klockan så pass att allt var stängt och att det var åldergräns för Bowling. Jätte dumt men vad ska man göra? Mötte upp Älskling och sov med honom. Nu ska jag städa undan på mitt rum och försöka plugga lite.

lets bring the smile out

För att göra moi lite gladare. Så ska jag antingen spela biljard eller bowling med ett par fina vänner. Två från göteborg som man ändå har saknat. Kan bli kul! Bilder från båten kommer alldeles strax!
Ser jätte liten ut hahaha. Men så ser jag ut just nu. Ha det!

vad är rätt och vad är fel?

Det är helt sjukt hur ens humör kan ändras så snabbt. Och att folk alltid tar mig för givet att jag alltid kommer vara där. Jag vill faktiskt unna mig själv ibland. Ibland måste man tänka på sig själv. För helt ärligt. Jag orkar inte ens bry mig längre om andra. Jag har så mycket själv att ta hand om i mitt eget liv. Snart ger jag upp. Visste inte det kunde vara fel att bry sig för mycket om folk..och att vara för snäll och folk bara utnytjar en. Fuck er om ni inte kan vara mogna nog och bry sig om andra eller ialla fall försöka förstå hur det är för andra männsikor. Jag har pokerface hela tiden när jag egentligen bara vill brista i tårar. Ingen fattar..

what to do?

Åh blir helt galen. Hade sett fram emot mina pengar idag. Underhållsbidraget...men nädå... Inget. Varför har jag inte fått mina pengar!?:( Vill ha mina skor............................................

Jag är nog en jätte konstig 18-åring. Är inte ens pepp på att dra ut. Vill mysa hemma. Vi får se hur jag mår efter jag har käkat. Ha det.

Inköpas imorgon

Ska inköpas imorgon,som sista grej att unna mig själv för månaden. Perfekt att ha nu när det blir kallt och ska ut och klubba för första gången. Man är ju en stor tjej nu ;)

Shopping!

Dagen börja sådär, trött, första dagen på mens, hungrig. Ingen bra kombo...inte alls! Efter rast med lite snickers i mig kände jag mig en aning bättre. Men det försvan direkt efter en film på svenskan. Filmen handlar om att en pappa är döende och ligger på sjukhus sängen. Tänkte ju genast på min egen pappa. Börja nästan gråta och var nära på att gå ifrån klassrummet. Men jag försökte hålla mitt pokerface. Efter lunch kände jag nä..pallar inte skola mer. Så jag tog en runda på stan med Jessika för att komma på andra tankar. Det hjälpte. Vid fem tiden hämta vi Gisela från jobb och vi shoppa vidare på mobilia. Nu sitter jag ensam hemma och ska pumpa musik och sätta igång tvätt och städa, samt göra läxor. Tack för att ni är så fina vänner!♥
Vad jag har inhandlat idag under 500-lappen! :D
√ Linne h&m 129:-
√ Skjorta h&m 99:-
√Tjock-tröja h&m 99:-
√Örhängen h&m 10:- Skärp h&m 50:- eyeliner h&m 40:-
√Denna köpte jag i måndags tror jag..haha. Tjock-tröja Monki 400:- Men tror jag ska lämna tbx till en ny. Den har gått sönder lite :/

I loooove my babbyyy

Jag och Axel hade 14 månader i lördags. Glömde skriva men vi myste hela dagen bara, tog det lugnt och njöt av att vara med varandra. Jag kan knappt fatta själv att det har gått 14 månader. I love him so much! Sen igår fick han en liten kärlekskupong som jag hade gjort själv i skolan,hahaha. Med lite smaskiga förslag för oss. Jag älskar dig jätte mycket även om det har gått upp och ner för oss så är du fortfarande och kommer alltid att vara den enda för mig. Du ger mig så mycket kärlek och värme. Så ibland känns jag inte bra nog för dig. Vi kan trösta varandra och vi båda har/går igenom det värsta tillsammans.Men vi klarar oss ändå och kärleken är den samma som från första början. Får fortfarande fjärilar i magen och knäsvag när du kysser mig. Du och jag baby mot världen! ♥

18 års fest

Har ju glömt att berätta om min fest. Har haft så mycket att tänka på så jag till och med drömmer om att jag har gjort sakerna. I alla fall. Jag njuter av att vara 18 år som fan! På fredag ska jag dra ut för första gången. Det ska bli kul! Festen blev lyckad tyckte jag. Synd bara att det inte vara längre. Men kunde inte be mer av mamma och pappa. Så det fick bli bra så. Kom ändå hem vid 3 tiden,haha.
Orkar inte lägga upp alla. Resten finns på facebook :)

This is what I made of

Hejsan idag känner jag att jag har haft tid till allt. Först skola och där jag fick gjort mycket. Sen lunch med pappa vilket var riktigt fett. Åkte med cobran en stund. Sen skola igen. Stanna till och med kvar en stund för att få vissa saker gjorda. Efter skolan var det dags att ta sig vidare till Södervärn där la boyfriend vänta. Snacka lite och pussa sönder honom medans jag ändå kunde. Sen hämta Jessika och Gisela upp mig på värnhem. Vi åkte till det nya Willys och ÖB och köpte hårfärg och en MASSA gott gott. För det tar ju kraft och tid att färga håret. Jag tog mörk brunt, Gisela naturligt blont två packen som var skit billigt,haha. Och Jessika sin vanliga röda hårfärg. Vi åkte sedan hem till pappsen för att göra detta. Mitt och Jessikas blev väldigt bra. Tyvärr blev Giselas hår grått av hennes " naturliga blonda" hårfärg. hahaha.
Tycker så synd om henne. Efter lite skratt och ångest, tröståt vi oss med vårat inköpta godis och chips...ja hela köret!!  Med pappa framför tv:n där vi kolla på en svensk serie som pappa följer. När jag tillslut inte kunde andas mer..Hämta vi upp Sofia och körde vidare till Hemköp (som stänger 23.00) för att köpa mer hårfärg till stackars Gisela i sista minuten. Sen lämna dem mig hos mammi. Så nu sitter jag här, har sagt god natt till Axel via telefon och vikt kläder samtidigt och ska snart ta lite av mammas goda rester jag missa igår. Ha det bra ! ♥

All I can say is yellow...

Lite bilder från i lördags. Det gick bra, trodde jag..trodde till och med jag skulle vinna hela skönhets showen. Vilket det visade sig att vara. Men jag kom inte ens tredjeplats,WÄÄ! Även att jag hade 16 cm klackar och fick vänta i timmar bakom en scen som var sjukt trång med massa springande thailändare hela tiden. Något jag aldrig mer kommer göra. Men det var en rolig upplevelse. Och att jag gjorde det för mammas skull.

Just nu sitter jag i min ensamhet hemma hos Axel i Vebröd. Han skulle ha lite privatsnack med sin mamma samtidigt som dem övningkörde. Så jag är mitt ute i ingenstans och det är väldigt läskigt kan jag säga er! Nu ska jag fortsätta kolla på tv och värma upp mig. Väldigt kallt i detta huset. HA DET!

feelings...switch off and on


Nu ska jag leka lite filosofisk carrie från sex and the city.

Kärlek för mig är som en enda labyrint. Det tar stop ibland men man kämpar ändå att ta sig ut för vi hoppas att kärleken är stark nog att ta oss fria där allt är som en sagas slut. Happely together forever.
Nä fuck allt ska snart sova, ska ha thai modevisning imorgon. JAG. SJÄLV. MED. EN. HEL. HÖG. THAILÄNDARE....SAVE ME!!!! Ska kolla på hajarna (som visas på tv) och tröstäta.


Let me think about it

Hejsan är hemma nu efter en lång dag. Igår så blev det väldigt mycket deeptalk med Sofia. Jag är så glad att jag kunde vara där för henne. Men det är så jobbigt när folk behöver mig hela tiden. ( okej låter som en jävla bimbo som leker poppis) menar bara att har mycket själv att tänka på och känner mig skyldig att vara där för alla. Men det jag vill komma fram till är att man blir så glad och alldeles varm när man vet att man har gjort nytta för någon och kunde verkligen vara där för någon. Det för mig, betyder mycket mer än pengar. Man kan inte köpa sån kärlek och tilit från någon. Sånt måste man förtjäna. Har i alla fall varit i skolan idag som en galning. Stanna över extra lektion för matte b. (skit enkelt by the way..) Sen träffa jag Sofia en stund. Mysigt som vanligt. Sen Gisela och Jessika som hade lånat en släktings bil och vi cruza runt i den och pumpa musik(beyoncé för det mesta). Älskar alla oss,hahaha. Sen en sväng på donkan. Sen vår lilla u-svängning i svetthåla.
HAHAHHHAHAHA kan inte ens låten bara sjunger lite...

Boxning

Har haft boxning idag. Trodde inte jag skulle överleva..Nu väntar jag på att Sofia ska komma in till stan och om hon pallar ska vi ha liten tjejkväll. Bara hon och jag.

Lite smått sådär

Hejsan. Har inte bloggat så mycket nu under lovet. Har gjort allt och ingenting. Har varit helt vrak. En hel klump med kännslor. Först pappa sen mens.. WONDERFULL! Stackars pojkvän och vänner som får stå ut med mig,haha. Imorgon/ idag är det skola. Kan inte sova så därför gjorde jag om headern.. Kanske lite rå..men jag tycker om det. Pallar inte bry mig vad folk tycker längre. Nu är det dags att kämpa i skolan. Känner att jag kommer bli ett litet stud dem veckorna som kommer. Har jätte mycket att göra och snart är det min 18 års fest. FY fan vad jag skagå loss. bara njuta av livet en dag, min dag.
Tycker om denna bilden. Kan inte bli mer sommar för mig. Vill vara brun...:(

vad gör jag med mitt liv?

Fler dåliga nyheter om pappa... Han ska börja en ny behandling där han kommer tappa håret och naglarna. Hoppas det hjälper! Det har spridit sig ännu mer nu... AHHHHHH FUCK THE WORLD!