stress,oro

God natt? kan jag väl säga för ska alldeles strax gå och lägga mig i en stor säng...helt själv...Buhu!
Imorgon är jag ledig kan man säga. Har utvecklingssamtal i 30 min. Sen blir det shopping på triangeln! WEOO
Jag mår fortfarande inte så bra. Och en hel del hemskt har hänt en av mina fina vänner. Går inte att beskriva med ord hur hon möjligtvis kan må. Tänker på henne hela tiden. Jag har så lätt för att oroa mig för folk och ta åt mig. Vilket gör att jag blir stressad och ibland lite sur för ingenting. Nä..slut på depp. Ska nanna nu. Ha det bra!

Idag

Jag är jätte trött. Har inte alls varit i skolan idag. Imorse var jag på sjukhuset i malmö för trodde det var läkarbesök med pappa. Men det var röntgen. Hemskt det med. Det får en att börja tänka en massa skit. Hatar sjukhus! Sen kommer älskling till mig och tröstar mig. Sen åker vi vidare in till Ystads sjukhus där min mamma ska operaras vid ett. Vi kom dit vid två. Och fick vänta där till halv sju något. Är så glad att jag har Axel där och tröstar mig. Det betyder jätte mycket. Nu kommer jag antaglien inte blogga så mycket. Har två sjuka föräldrar. Och det är inte lätt kan jag säga er..Men jag hoppas ni förstår att bloggandet kanske kommer lite åt sidan. Har så mycket att tänka på om dagarna och göra.

Helgen

Hej jag har inte bloggat på några dagar. Har varit upptagen hela tiden och sen har jag inte pallat på kvällen för har velat mysa med min älskling. Festen var i alla fall riktigt awesome. Jätte kul att träffa gamla vänner! Lyckad kväll! Har inte varit så glad på länge.

Lördagen: Så tog jag det lugnt hela morgonen. Myste lite med älskling. Stack sedan några meter vidare till Sofia där vi chilla med pannkakor och nutella och bananer. Till det hade vi pocahontas 2 filmen, hahahha. Jätte mysigt. Sen begav vi oss till Sofias jobb. Efter jag hade lämnat av henne till sitt jobb, kom Gisela och Jessika. Vi satte oss på Campus tills min telefon ringde. Och vi fick leka taxi lite. Sen blev det en mini stund på Campus igen...........
Sen väntade jag till kl halv fem då Sofia sluta jobba. Vi var hemma vid sex på morgonen. Gjorde mackor och däcka direkt!
Söndagen: Träffa jag älskling så fort jag hade vaknat. Vilket var klockan 15.00...hehe. Bara för att se hur han mådde. Sen träffa jag Bella för lite tjejsnack. Behövdes! haha. Sen åkte jag och Axeluz hem till mig och kolla på en rolig alien film samtidigt som jag hade lagat jätte god middag.

Fiesta!

fixad och klar! :D

Datorkunskap

Sitter och har datorkunskap som sista lektion. Den mest oseriösa lektionen det finns på vårt schema typ. HAHa. Ikväll blir det antingen pjamasfest eller tjejkväll. Vill göra båda. Kan man inte fixa en till mig ? Efter skolan blir det massa deppsnack med min fina Bella! Och lite friskluft till....vill sluta nu!
Lite trötta ögon efter lite tårar...men behåller mitt lilla leende ändå :) Man måste se saker från den ljusa sidan!

TAST

Idag är ingen bra dag alls. Känner mig sjukt lämnad av alla. HEELT ensam och ingen annan finns på planeten. Jag vet verkligen att det inte är så. Och jag har jätte fina vänner och pojkvän. Men känns bara så idag... Bara för det måste jag ta mina vänner i nöd. Ben och Jerry! Dem sviker aldrig en på något sätt.

Jag ångrar sjukt mycket redan i mitt liv. Har sån ångest idag. Jag önska jag var en annan person. Som var galen och lever fullt ut varje sekund. Pallar inte att jag tänker igenom konsekvenserna på saker och ting. Har aldrig blivit tagen för något bus eller något.
Nu när man snart blir 18 år och om jag nu kommer göra något "bus" kommer jag få mycket störa konsekvenser. Så om du är under 18 år. Passa på att göra så mycket som möjligt.
Tex snakea dig in på en klubb där det är 18 års gräns. Jag är sån fegis. Vågar inget för jag vet det är fel. Men Lite fel tycker jag man kan göra för att känna att man lever lite on the edge.
P.s har ingen aning om vad jag snackar om..har fett tråkigt. HAJT!

höst

Idag vakna jag med mitt ena öga stängt...för mycket ögonbajs som hade fastnat. Så nu svider det lite. Annars var det en mysig buss resa till skolan. Somna på Axels axel. Sen ut i det ruggiga vädret sista biten till skolan. Axel kom på en jätte bra ide. Att göra varm choklad i termos att ha med sig på morgonen. Det första jag ska göra imorgon! Nu har jag småföretagande b....kill me!

Inköpningslista!

Precis så här vill jag se ut till hösten plus en fet halsduk!! Stor mysig kofta och en skjorta under... Måste bara hitta min fucking skjorta. Har en jätte fin men ingen aning om var den kan vara..har letat som en galning.. :(

Världens gulligast älskling!

Måste bara berätta att jag har världens gulligaste pojkvän. Man kan inte önska sig en bättre. Igår när jag skulle fixa mig för Sofias fest var jag på väldigt dåligt humör! Hade ingen lust för något och kände mig jätte ful. Som vi alla tjejer kan känna ibland. Man är inte tillräckligt fin. Men så kommer Axel och säger att det spelar ingen roll hur du ser ut du är vacker alltid för mina ögon. osv... hahaha! LOVE YOU!
Och när vi vakna i morse vakna jag av en mardröm men när baby krama om mig blev allt bra igen sen fixar han gulligaste frukosten till mig. Han vet vad jag älskar och är så osjälvisk och handlar allt pålägg som jag gillar och fixar egen gjord varm choklad till mig. Mums fillibaba! ♥
AJLAFU SOOOO MUCH!  Var tvungen att skriva lite om axeluz..han blev lite avensjuk av att jag skriver så mycket om mina tjejer,hahah. SAW GOLLI!
HAHhA hitta ingen annan bild på hans dator...

Girl Power till max!

Vilken kväll jag hade hemma hos Sofia igår! Det var så jäkla kul! Visst var det lite halvsegt för jag var den första gästen..haha men jag gjorde ett litet meal. två mackor med yako! hahaha.( Yako= thailändsk söt frukt dryck.)
Och en massa nötter inväntan på gästerna. Tyckte även väldigt synd om Aldin som var den enda killen på festen. Men vad ska man säga. Who run the world?
Det var riktigt mäktigt med girl power, jag dansa och skrek till beyonce låtar och gjorde såklart min kända moonwalk till michael jackson! Nu är Sofia 20 år stor tös som får handla mucho sprit på systembolaget! Nä men hon känns verkligen som en syster för mig. Vi är gamla barndomskompisar och jag kan inte älska en tjej som jag älskar Sofia. Hon har alltid varit en förebild för mig. Och vi ställer upp för varandra alltid och vi brukar små tjaffsa ibland men som syskor. I love you man! ♥
Jag sjunger för fullt med sofia,hahahah.
Fler bilder kommer när folket har lagt upp det! :D

Nu kom det lite bilder!

Robert Gustavsson

Igår såg jag Robert Gustavsson på Amiralen med Pappa och mina två systrar. Det var jätte trevligt. Vi började med att äta middag. GUD vad jag åt! Orkade inte ens min efterrätt. Sen kom Robert Gustavsson upp på scenen. Han fick mig att skratta men han mumlade väldigt mycket ibland, så man hörde inte riktigt. Men i vilket fall som helst en väldigt lyckad kväll. Efter det blev jag avlämnad hemma hos Axel och vi myste lite tills jag spydde och ville sova.. Inte så mysigt. Nu håller vi( axel) att laga mat samtidigt som vi pumpar musik!
Ikväll ska jag hem till Sofia och fira henne! Awesome!

everybody goes kung-fu fighting

Hejsan! Igår natt var jag så snurrig i huvudet så jag mådde illa. Likadant imorse. Men nu har det blivit mycket bättre. Därför kämpa jag till sista lektionen. Efter lunchen har jag mått ännu bättre. Nu har jag slutat och blir upp hämtad av pappa med cobran, sen blir det hem och plugga. Har jätte mycket till imorgon. Känner mig jätte stressad!

tisdag

Hejsan! Idag är det en tisdag! Skoldag alltså så har inte så mycket att berätta...tror ni!!
Idag har det varit ganska lugnt i skolan och har spelat wordfeud hela dagen. Det är alfapet som man kan spela på mobilen med kompisar. Jätte kul! Helt beroende framkallande! Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och ska packa för imorgon har vi simmning på idrotten. Älskar att simma så ser framemot det väldigt mycket! Ska även sova över hos en tjejkompis idag för vi ska ha tjejkväll. Så måste packa väskan och ta tåget först till skurup sen in till malmö! Vi hörs mer imorgon!

Hejhopp

Hejsan! Nu har jag städat klart och ska byta om till varmare kläder, för ska ta nästa buss in till malmö och träffa en kompis som behöver min axel att gråta och prata ut på. ♥
Såhär sexig är min pojkvän när han ska ut och ta frisk luft,hahaha!
Just på denna bild var det något som ramla bakom honom så han blev lite rädd,hahahaha!
Mina fina nya vinterskor jag fick i lördags när jag gick i stan med familjen!
tycker dem ser ut som gummistövlar/cowboyskor hahaha :D

paus i städandet

Hejsan har haft en jätte härlig helg, Lugn och precis som jag vill ha den! För nu tre veckor framåt är det partyparty varje helg. Haha. Nu har jag en liten paus i mitt städande. Sen ska jag kolla film och göra lite varm choklad. Sen får vi se vad som händer. Bloggar mer sen när jag är klar!

lite hjälp?


kappat av det som behövdes

Före! 
Efter!
Sofia klippte mig också! Det är tur att man har henne! Hon räddar hår! hahaha. TACK så hemskt mycket! Mitt hår är mycket friskare! ♥

Mammi,jag och lillasyster vs stan!

Jaha efter skolan idag fick jag väldigt snabba pussar av Axel, men bättre än inget.♥ Direkt efter det träffa jag Mamma och min lilla syster. Och vi beger oss vidare in mot stan. Tredje affären som vi besöker rensar vi hela gina tricot.
Direkt efter det var det dags för mig att göra nummer ett så vi vandra vidare till Hansa men kunde ju såklart inte låta bli att kolla lite på H&M det är ju ändå på vägen. Så där blir det ju också lite inköp. Jag är världens lyckligaste tjej. Helt sjukt vad kvinnor blir glada av kläder,haha.
Anyway på vägen till Casa Mia så går vi en sväng om Stadium där min lilla syster Hanna får en everest vinter jacka. NAJS! Känner mig så otroligt bortskämd! Fick även konsertbiljett av mamma till Wiz Khalifa som födelsedags present. Tusen tack mamma!!!
Vi blir upphämtade av plastpappan Patrik, sen blir jag avlämnad hos Sofia.
Nu är jag hemma och ska torktummla sen nanna kudden!
Hoddies från H&M och jeans från Gina                              toppar från Gina
Enkel svart klänning som man lätt kan piffa upp med smycken!

You are my drog

Idag var en bra dag! Efter skolan träffa jag Sofia och vi skulle bege oss in mot stan i motvind och regn! Men vi hade kul ändå! Fick köpt en mega stor halsduk som jag ÄLSKAR! 149:- på GinaTricot.
(drunknar en aning i min halsduk,haha)
Efter stort käk på Donkan bestämde vi oss för att mysa med varm kopp te och kolla på Pocahontas. Gud! Älskar filmen fortfarande!
Är så otroligt känslig när jag har lingonveckan som nu, Ville bara böla under hela filmen. Det är tecknat, liksom!? hahahaha.
Nu är jag hemma och saknar min pojke. Vill ha pussar och kramar! ÄR I BEHOV AV DET!
Sofia vill i alla fall följa mig till Wiz Khalifa! Så det blir att se honom i november! Nu ska jag tvätta och nanna kudden, Antagligen gråta lite så jag får det ur systemet... Ha det najs och va glad om du inte är en kvinna!! ♥

Nightmare

Hoppas denna natten blir bättre även om jag inte har min älskling här för att kunna trösta mig för massa mardrömmar som tillexempel igår natt. Därför jag tror jag har varit så död idag. För jag har sovit lätt och vaknat av mina mardrömmar. Nu ska jag käka lite innan jag nannar. Ni får ha det bra och hoppas att ni får en bättre dag och natt än vad jag har haft!♥

Malmo

Nu sticker jag till Malmö och träffar tjejorna! :) Hörs!

Åhh längtar


Allt går inte som plannerat

Söndagens planer blev ju inte som lovat, men men... Fick i alla fall färgat hår och en shopping dag med Bella. Sen har jag inte så mycket att berätta om min söndag! Ehm..idag var jag sjukt trött, är fortfarande. Men sover hellre tidigare så jag kommer upp imorgon bitti. Nu ska jag städa medans mamma koker potatis och ska steka kött. Ett av mina favorit måltider. Sen ska jag in till Malmö igen för att träffa tjejerna lite. Killar...vad ska man göra med dem och vad ska man göra utan dem? HAHAHA. Försöker vara filosofisk.
en vacker glad bella :D

trevlig lördag!

Hejsan har då kommit hem. Men i med ingen dator,för den är ju på skolan blir det mobilblogga. Träffa i alla fall carro och bella vi hängde lite vid jägersro för allt skulle ändå stänga inom en timme. Sen beslöt sig bella och jag att dricka lite och hänga sent idag för våra pojkvänner var och festa. Vi vill ju också ha kul! Så vi cykla lite turer i stan och snacka och skratt. På vägen träffar jag en full pojkvän, axel haha. Han var så gullig. Han bjuder ju mig på dejt imorgon tihi. Ska nog göra en katogori om våra dejter. Vi har bestmmt att ta varandra ut på dejt för att ha kul tillsammans och inte alltid bara sticka hem och kolla tv. Även det är mysigt så klagar verkligen inte. Men det blir en annan sak när man går ut med den man älskar på mysiga dejter. Tihi. I med att axel var en aning berusad så avslöja han vad hanhade planerat. Hahahaha...nä nu ska jag decka hörs mer imorgon<3

IDAG! Lördag...

Vakna upp med att älskling höll om mig och vi hade en jätte mysig morgon. Blir så ledsen när han sticker...Han ska på fest ikväll och behövde fixa och dona i förväg. Men jag ska tvätta och fixa mig sen tar jag bussen in till malmö där jag möter upp mina fina tjejer. Och vi ska gå i stan och kanske sitta i en park och njuta av vädret. SOL OCH VARMT! UT MED ER! :D
våra energi dricka.....hahahah alltid

Går kvällen

Igår var det fredag. Hade redovisning i skolan, vilket gick väldigt bra om jag får säga! Efter skolan tog jag och några klasskompisar öl på the Basement. Jätte mysigt ställe vid lilla torg. Efter det gick vi en rund på stan. Vid fem tiden skulle vi tillbaka till skolan och hämta våra grejer som vi hade lämnat för att inte ha så mycket att bära på i stan. Men då hade skolan stängt. Inte en enda själ. Så jag hemnycklar,cykelnycklar och busskort...får vi ta på måndag. AWESOME....!!
Efter misslyckandet cykla jag hem till Axel för att käka och kunna få träffa han lite. Det blev grillat kött med potatis i ugnen. Nam nam nam!!! Efter jag hade käkat blev jag upphämtad av Bella och vi cyklade till Carro sen cyklade vi tre musketörerna vidare hem till Anna, i hennes lägenhet. Där skratta vi och hade skoj. Sen skulle resten av gänget vidare till kb. Så jag träffa Axel och vi åkte hem. Bilder får ni när jag har fått dem av Ella. :)
En bild på mig och Carro från the Basement. :)
måste man så måste man HAHAHAHA
lite suddig bild men såhär såg jag ut