Tjena vet ej vad jag ska säga...

förutom att kommer knappt in på blogg.se...den ska vara konstig...eller så är min nya dator paj..skoj! Har inte gjort något och har ingen kamera, buhu!! Så det är inte alls roligt att blogga, hej!

Bilder!

Här kommer lite bilder från vad ni har missat. Bilbingo och malmöfestivalen.
Jag vann 150 kr. WOoohooo!
Det blev sjukt varmt dem första dagarna under Malmöfestivalen...men nu har dock hösten kommit. Nu sitter jag med Axel och myser. 
 
 

one more night

Tjenare! Idag var jag på kalas hos pappa. Trevligt och väldigt god mat men jag stanna inte länge för var tvungen att åka hem. Men nu ska jag sätta en omgång tvätt och gå och lägga mig snart kanske. Blääh inget roligt händer...måste inskaffa pengar!! Socialbidraget går så jäkla segt och har ännu inte fått något svar på alla jobb jag sökt. Är jätte trött så allt jag skriver kanske inte alls hänger ihop. Ni får ha de bra nu i alla fall.. lovar att bjuda på bilder inom snarast! 
Natti

08.25

Hellöj! Längesen jag blogga nu. Har bara inte haft lust eller ork. Men ska försöka komma igång igen. Har massa ärenden kvar att göra men mycket är även gjort.
Imorgon ska jag;
 
♦ Ringa TOPSHOP om inte även besöka dem om jobbet.
♦ Fixa födelsedags present till Pappa som ska ha kalas imorgon.
♦ Betala en faktura
♦ Plugga teori till körkortet.
 
Men nu ska jag, mamma och Axel snart mysa till film sen ska jag ta undan lite på mitt rum och byta lakan. Inte så värst roligt men så ser det ut i mitt liv just nu. Hoppas ni har en trevlig lördag kväll. 
Vi hörs imorgon! 
 
 
 

Shoes a girl´s best friend

Jag önska jag hade pengar just nu! Nu när det är sånt fint erbjudande på Nelly. Dem tre skorna ni ser är vad jag vill ha! Men imorgon ska jag söka jobb på TOP SHOP! Wish me luck!

My beautiful sister <3

Nu är jag klar och håller på att laga mat. Efter maten drar jag in till Malmö för att träffa Jessika och Emmie! Ska bli skoj!

Make a wish list!

Åh har kollat runt som en galning och vill ha allt,haha. Fyller år om två månader och jag vill ha så mycket och kommer nog bara kunna få en. Hjälp mig och välja?  Här är en lista på allt!

Nörd!

Haha blir lite knäpp på mig själv sitter och spelar Lol som en galning...
Har i alla fall skrivit cv och sökt två jobb på Indiska och Din sko! Jag hoppas verkligen jag får dem. Tror det hade varit jätte roligt att få jobba i butik. 
Men nu ska jag sova och imorgon kan jag visa en liten dagens outfit med mina nya kläder! Tihi! 
Nä nu ska jag ringa älskling och säga god natt! God natt på er!
 

Shopaholic

God kväll på er! Jag har haft fullfart hela dagen. Vaknade hemma hos Axel och då insåg vi att vi hade försovit oss (mobilen dog= ingen alarm) så Axel fick snabbt köpa ny biljet till Uppsala och vinka av honom vid elva tiden. Strax där efter träffa jag Jessika och Gisela och gick till arbetsförmedlingen. Så nu ska jag sitta och skriva cv och söka massa jobb sedan träffa dem igen för att säga vad jag har sökt och träffa min Coch. Efter flera timmars väntade på arbetsförmedlingen tog vi en piknik i parken till mamma kom in till stan. SHOPPING! Wohoo! 
Har fått två par jeans från Gina Tricot. Vanliga mörka blå och gröna militär. Skit snyggt till hösten. Mina favoriter. Sedan två bas t-shirtar i oversize och så himla sköna! Sen lite smink som behövdes!
 
Lite dåliga bilder men ni får överleva!
 

Blää!

Jag är så himla äcklig just nu för jag har fel kläder när det blir äntligen varmt. Jävla sommar som inte kan bestämma väder! Men Nu är jag hemma i alla fall och jag längtade efter att få duscha men det får vänta för ska hjälpa mamma att sortera loppisen...hoppas jag får betalt i alla fall.
 
Igår/Idag har varit jätte roligt och trevligt med Bella och Pillan. Vi satte igång direkt och snacka om våra pojkvänner och allt egentligen vi hade såå mycket gemensamt så vi snackade till halv åtta imorse. Så nu är mina ögon helt döda och vill bara duscha och slappa framför tvn innan jag måste iväg till Axel och ha min sista dag med honom och hjälpa till att städa där. Ni fick ju aldrig se en bild på mig igår för jag blev så stressad så jag glömde mobilen hemma när jag sprang till bussen. Direkt när jag sätter mig upptäcker jag att jag glömt mobilen och jag o Pillan skulle träffas innan för att hitta till Bella. Så det var ju bara hoppa av i Malmö och åka tillbaka. Har nog aldrig haft lika mycket ångest,haha. Men något jag lätt skulle göra om och vi bestämde oss att sticka till Ullared och Bella kör till hösten och köpa massa julklappar då jag förhoppningsvis har fått jobba lite och fått pengar från socialen. :) 
 
En bild på mig nu i alla fall
Såhär ser jag ut när jag ler trött men ändå hyfsat och .........................såhär känner jag mig egentligen!
 
 

Tjejkväll!

Hos Bella idag tillsammans med Pillan. Ska bli jätte roligt. Men ska inte vara där förens vid sju och måste duscha och håller på att tvätta. 
Nu ska jag se om jag hittar en bra film vi kan se ikväll. Bella bjuder ut oss på pizza och se ska vi dricka lite hos henne. Det var ett litet tag sen jag fick hänga med tjejer. Har varit hos Axel ute på landet hela tiden nu så det kommer nästan bli lite skumt att prata med andra människor. Hahaha. Bjuder på en bild senare på hur jag ser ut! :) 

Forever Alone

What a day! Vaknar av att folk sågar ner träd...not fun..men mamma hade gjort bullar i ugnen så det var helt okej! Efter frukosten fick jag stå lite på vår amatör Loppis vi har i uppfarten. Klockan går och plötsligt var den fem och då tog jag bussen in till Malmö för att träffa Ansari,Safi och Zoheer. Vi bestämde oss för att överraska Jessika på hennes Tivoli-jobb i Gislöv. Hon blev glad och Zoheer skrek för fulla halsar. Visar video sen. Sen var vi tvungna att åka igen med en liten duett i bilen tillbaka till Malmö där jag blev avsläppt och träffa Bella för att dricka och snacka hos Wollie Bollie som funderar på att bli bartender. Men han behöver nog öva lite till...hehe.
Så här såg jag ut idag :) 
Gänget
Här sitter han..Forever Alone... hahaha!
Skriker också medans pojken som satt framför honom var helt tyst och smått uttråkad under åkturen,haha.
Williams så kallade Kebab drink ingen aning varför för den smaka bara vattenmelon,haha. 

Just a little bit

Nu har jag precis kommit hem efter en rolig kväll med Gisela. Först käka vi ute i hennes gård sen stack vi vidare till hennes kusin och drack och snacka lite om allt möjligt. Nu kommer en liten lullig Ronja sova gott! 
Hoppas ni har haft en bra fredag kväll. 

Fredag

Nä men tjena på er! Hur mår ni? strålande sol ute och jag saknar redan min baby! Har kommit hem från Veberöd och      har städat. Axel bjöd ut mig på en dyr lunch sen lämna han av mig vid busshållplatsen med traktorn,haha. 
Igår så kollade vi runt om alla kor var kvar där dem skulle och mata dem. Sedan laga vi hemmagjorda köttbullar som kvällsmat och spelade lite monopol men det gick inte så bra för min del, och jag är inte världens bästa förlorare så jag surade en kort stund,hahaha. Sen kollade vi Lost och fortsatte mysa. Nu ska han ha grabbhelg= no girlfriends...buhu!! Så jag passar på att träffa mina kompisar jag inte sett på ett tag.
Nu ska jag fixa mig snabbt och åka in till stan för att träffa Gisela, Kanske tar en öl på möllan :)

Unless

Sorry har inte haft tillgång till datorn men jag har kommit hem, gosat med min älskling, varit på chillkrök och varit på tivoli i Danmark och varit i Vebröd. Nu är jag bara hemma en liten stund sen ska jag tillbaka till Vebröd och mysa med Axel. Han kommer vara ensam hemma ett tag så vi ska mysa lite på landet. 
På tre timmars båt kollade jag på filmen The Lorax med lite gott gott. 
On the boat
Pappa är gangsta
Åkte paris-hjulet lite smått romantiskt tills den började gunga och det var droppen för min mage efter dagen. Hehe Pussen är innan...
Baby döda en bålgeting på sitt rum.