abdfcvåkmvknasd

Har med mig systemkameran! Så det blir fina bilder senare ikväll! Det blev lite ändrade planer. Så är i malmö igen och ska antingen ut med Sofia , Aldin och hans kompis eller så blir det skräckfilm hemma hos Emmie.. vi får se vad vi känner för! :)

I'll always remember our summer

Jätte mysig dag på bo01 med Sofia. Måste passa på nu när det är fint väder. Har hört rykten om dåligt väder imorgon. Passar bio och stan perfekt! Ska även hinna med och fira en kompis snabbt där i mellan. Annars så har jag bara stekt lite..har fått lite färg måste jag säga! Sen efter det stack vi till cafe 2000 och käka pasta sallad. Pröva även att snusa i några minuter.Äckligt som fan! hahaha. Ska aldrig börja med det! Efter det i alla fall så träffa jag pappa en stund på sjukhuset. Han var väldigt trött av medecinerna så jag stannade inte så länge. Men vi fick snackat om att dra iväg någonstans snart i några dar. Ska bli mysigt! :) Efter sjukhuset tog jag bussen till svedala och gjorde nummer 2 hahaha. Behövdes! Och snart ska jag träffa Fanny en stund. Får se vad vi hittar på! Måste bara säga att jag älskar sommarlov! Man gör så mycket mer då. Helt avkopplad! :) Eller...ja.. för det mesta...Ni får ha det bra! :)

bilder från igår!


nu ska jag till bo01 med Sofia sen blir det att träffa pappa en stund på sjukhuset ♥

stranden!

Hejsan! Idag så har jag varit i Svarte strand och solat och doppat mig för första gången i år! Käkat pizza och sen drog jag och Fanny vidare till västra hamnen där vi träffa William och sola vidare och doppa fötterna. Nu blir det filmkväll i lilla Svedala. :) I have 2 go. BYe!
Bilder kommer när jag kommer hem! :)

I know what I want

HEllo! Har som sagt firat Ella. Det var mysigt. Bjöds på mycket gott och snack. Hon blev väldigt glad av min present också vilket jag är glad över! Efter Ella hämta tjejerna upp mig och vi stack till bo01 och såg solnedgången och snacka tjejsnack och från ingenstans sa Emmie att hon ville hoppa i och nattbada,hahaha! Så jävla bäst.  Hon tog av sig kläderna och bara hoppa i. Sen fick hon filten vi hade med oss och satte sig så i bilen. På själva vägen hem på motorvägen såg jag ett rådjur.  Vilket var lite läbbit men sån tur han vi sakta in. När vi tuta stod det fortfarande stilla,haha. Fick vänta på att det skulle flytta sig. Är fortfarande i lite chocktillstånd, har aldrig sett ett rådjur på motorvägen förut..
Hahaha det blir alltid en galen dag med mina tjejer...♥



Flaws and all

Hejsan! Nu är jag klar för att träffa pappsen och william. Tillsammans ska vi till burlöv och kika efter present till ELLA! Sen ikväll blir det hem till Ella. Det ska bli så mysigt! Idag har jag även klänning. Inte ofta jag har det kan jag säga er! Ska be någon ta bild under dagen..får inte plats på webbkameran,haha. Bloggar antagligen mer imorgon.
såhär ser jag ut :)

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends

Omg säger jag bara! Kan inte älska mina tjejer mer! Vi är hel galna och hela sommarlovet är redan fullbokad med massa skoj! Can't wait!
Idag har jag vaknat hos Madeleine fick bullar till frukost. Sen stack jag vidare till Sofia där vi chillade en stund tills hennes pojkvän kom och vi körde till en marknad i sibarp! Det var jätte muuusit. Köpte en tröja till fadern min. Det stod på tröjan " Hemma bra men Garaget bäst". Passade honom perfekt speciellt när jag skulle ringa och lämna den till honom, för där var han i sitt kära garage.
Efter det var det tänkt att Sofia,jag, Aldin, Jessika och Emmie skulle spela bowling men det var stängt. Fucking söndagar... haha. Men kvällen sluta inte så illa i alla fall. Aldin ville inte vara med oss tjejer,haha så han stack till en släkting/kompis och vi satte oss utanför entré och prata massa tjejsnack. Under tiden bestämde vi oss för att göra en liten surprise hos Aldins kompis/släkting. Vi lyckades och där fortsatte skrattet och snacket. När det var dags att röra sig hem fick jag skyss av fina Jessika i hennes fina röda bil,hahaha. Där vi alla tjejer sjöng högt som fan till wannabe med spice girls! Därför rubriken :D
Imorgon blir det att fira ELLA!! Nu ska jag städa undan på mitt rum.. det ser förjävligt ut.. höhö..

Saturday night

såhär ser jag ut ikväll :D Nu ska vi käka lite sen drar vi ha en fet kväll!

Midsommar

Hello! Har haft en jätte mysig midsommar! Lite nytt folk alltid trevligt. Idag har jag mest tagit det lugnt och håller på att fixa mig för ännu en utgång. Ska spela biljard med några vänner sen får vi se var vi hamnar. Tyvärr har jag inga jeans...så det får bli shorts. Hej förskylning. Får gå på jakt efter ett par jeans imorgon! Inte lätt att vara fattig..haha.
såhär såg jag och sofia ut :)
min fina wollie <3

how...?

hur kan känslor göra bokstavligt talat ont? hur?

Skratt förlänger livet...

Hejsan allt ensamt folk! För vem annars kollar min blogg? Här sitter jag i min ensamhet..har precis kommit hem från en underbar tjejdag/kväll! Med mycket skratt! Har inte bloggat för olika anledningar i mitt privatliv.. Men har så JÄVLA fina vänner så jag kan inte be om mer!Som stöttar mig och frågar hur jag mår. Jag uppskattar det så jävla mycket så ni annar inte! Ni är så fina!
Imorgon är det midsommar. Mening att man ska lägga blommor under kudden så ska man drömma om vem man ska gifta sig med..hahaahha..vi får väl se hur det blir med det...Ska iväg till Emmie imorgon. Ska bli riktigt kul men först ska jag nog vara med pappsen lite. Ska försöka vara så mycket jag kan med honom. Just nu tar jag en omgång tvätt..knappt hemma och nu när jag ändå inte har något att göra är det lika bra att städa och tvätta! Kommer nog blogga snabbt imorgon innan jag och Sofia ska iväg. Hon ska fixa mig,tihi. Plus har en liten överraskning...ska bara övertala päronen. Ha det bra!

Here we go again

Hello folks! Det har varit mycket som har hänt den senaste tiden..allt är inte bra. Men idag sluta jag skolan och det måste firas! Så nu käkar jag, två kompisar är på väg hem till mig. Ska duscha och fixa mig och så vidare sen drar vi till malmö igen!  Kör hårt ikväll! Nu ska jag fortsätta äta!

Baby don't cry, I hope you got your head up

Idag har jag lite att tänkt på,lite privat att skriva här så det blir dag boken. Sen ska jag nog försöka sova....om jag kan :/ jaja. bloggar mer i slutet av nästa vecka för då har vi slutat skolan. Så kommer blogga mycket då! :)

Hang on to your love

Hejsan! Någon dag sedan. Har inga speciella bilder att visa,Tyvärr. Får se kanske har något. Har varit hos Fanny Såg Burlesque för andra gången. Tycker om hur dem dansar och jag älskar "underkläderna"!!! Nu har jag lagat mat och duschat. Ska pumpa musik och börja städa och ta en omgång tvätt och medans maskinerna går tänkte jag skriva lite på min Historia. Har ingen lust men måste göras,kanske springer iväg och köper en Red Bull så jag har årk! Idag är ingen bra dag förhoppningsvis blir det en bättre kväll.

"Spring så länge du kan..."

Ska ta en snabb dusch nu och fixa mig. Sen beger jag mig till Fanny, hjälper henne lite med sminket. Har en timme på mig med allt..men det blir nog bra. Är ganska snabb av mig. Igår sov jag hos älskling. Det var mys. Satt framför en brasa,helt ensama och bara snacka och åt godis och vindruvor. På morgonen vaknade jag tidigt och gav honom frukost på sängen. Sen stack jag direkt till Fanny och har solat hela dan.
Frukost på sängen!

Lose yourself

Kanske inte har så många följare? Men som jag sa i mitt första inlägg bloggar jag bara när jag har lust :)
Ialla fall, Igår kväll och dagen har varit Awesome! Igår var det chillkrök hos en kompis, skratta och snacka. Väldigt mys. Sen när alla vakna stack vi och handla bullar och softa lite, sen spela vi mini golf. Snart tror jag att jag och min pojkvän ska sticka och handla käk. Han har ensamt hus i 10 dar. Det ska bli Najs nu när vi är lediga. Lägger in bilder när jag är hemma! :) Ha en fin dag!