YESTERDAY



Hello igår hände det ganska mycket. Först var jag på arbetsförmedlingen som jag inte varit på ett tag så det kändes ändå bra att ha fått det gjort. Tog bussen direkt från byn där mamma sedan hoppade på påväg till Malmö. Vi gick en liten runda i stan vilket var mysigt. Därefter träffade jag Freja och Johanna och fika. När dem stack gick jag till Gisela och Jessika och kolla film o planerade maskerad. Vid ett på natten stack jag till Axel och sov.

Headers

Har gjort om bloggen lite igen.. Tänkte nu när vintern börjar komma får vi ha en liten mörkare och höstigare blogg! Inte helt nöjd, men det får duga sålänge. Blir aldrig nöjd...
 
Idag är det storm i lilla skåne..så denna dagen har inte varit som planerat. Förhoppningsvis är det bättre väder imorgon och då kan jag göra mina ärenden! 
Så idag fick bli ännu en dag att ta det lugnt i sängen. Har kollat serier och frächat till mig. 
 
Kan inte bestämma mig..vilken ska ja ta?
 

JOBBSÖKANDE

Är så trött på att söka jobb. Men det jag är mer trött på är att inte ha något att göra om dagarna och inte få in någon inkomst. 
Nu har jag sökt lite jobb. Hoppas någon svarar nu! En av fem har svarat från dem tidigare jobben jag sökt denna månaden.
 
Peace out Arbetslös. 
 

THRUE FRIENDS

Hejsan svejsan! I fredags så hade tjejerna och jag en liten filmkväll. Vi såg the ring. Egentligen är den inte så läskig när man tänker efter men har lite fobi för tjejer med långt svart hår och vitt nattlinne som kryper fram...

Idag/lördag har jag varit med Gisela på dagen. Måste bara säga att hon verkligen är en jätte fin vän! Jag fixade till hennes ögonbryn. Noppa och färgläggde.


På kvällen gick jag på bio med Axel, Pillan och Danial. Vi såg Don Jon. Den var rolig men verkligen en "vuxenfilm". Efter de tog vi promenader och bara umgicks. En toppen helg!

FRISK!

Äntligen frisk! Ingen feber ingen värk..dock lite hosta kvar men inte mycket.
Så nu när jag varit hemma i flera dar så ska jag verkligen göra saker imorgon! Har fått min lön, säkert några alltid kollar vid tolvslaget och blir överlyckliga! 
Ska spara halva lönen till London och betala mobilräkning imorgon. Resten går till nöje! Planerat en dubbeldejt på lördag,haha och imorgon ska jag fika med Pillan och på kvällen ha en tjejkväll åhh vad jag längtar! Innan var alla mina tjejvänner blondiner nu är alla mörkhåriga! Har jag varit borta så länge? 
Har kollat fem filmer idag...legat i sängen hela dagen bara för att vila upp mig lite extra. Funderar på att sätta på en sista film innan jag ska gå och lägga mig... Älskar netflix! 
Druckit massvis med citron-te med honung i. Och det hjälper riktigt bra mot halsen!! Milt och framförallt gott!
 

I NEED MY GIRLS

Fan! Orkar inte vara sjuk. Har feber så jag svettas och fryser hela tiden. Nu har allt släppt lite och hoppas jag är frisk till imorgon. Och ovan på allt så försöker jag sluta röka och äta nyttigare...Vilket leder till att jag är sur hela tiden! Just nu håller jag på att bli helt knäpp!!! Vill ha en cigg!!! 
 
Vill träffa mina tjejer.. I need them! Behöver skratta.

SJUK

Usch! Orkar inte vara sjuk.. Alla mina planer kraschar! Orkar inte göra någonting. Vill jätte gärna träna, men är så förkyld,ont i kroppen och hostar och har ont i halsen. Men min mens är äntligen slut, något positivt! Och att man har en fin pojkvän som tagit hand om en. 

FORTSÄTTNINGEN

Fortsättningen på tjejkvällen blev ännu bättre. Efter filmen så spelade vi ett spel som nog var det roligaste och det bästa drink spelet någonsin. Det var egentligen tänkt som en present till mig som Jessika avslöjade. Vi har varit uppe tills nu och snackat om ALLT!! Super dyper trevlig kväll och vill gärna göra om de! Älskar mina vänner så fruktansvärt mycket! 
 

MYSKVÄLL

Har en mysig lördagkväll med ett par fina vänner. Jessika, Gisela och Pillan. Vi har köpt massa gottgott och kollat en riktig tjejfilm så det sluta med att alla böllade. Men perfekt om man har sin rödavecka så man får ut alla känslor på en film. 

KAOS

Hejsan! Är hemma och mitt rum är KAOS! Ska börja städa snart så jag gör något. Lite senare ska jag träffa Pillan och vid nio tiden ska vi vidare till min kompis och kolla film och mysa! 
 
Igår blev jag jätte glad över mina vänner! Blev alldeles varm om hjärtat. Det var nämligen så att det var en födelsedagsfest igår där det var planerat att gå ut. Mina sista pengar gick till presenten så hade inte råd att gå ut, Fick min mens igår så hade jätte mycket mensvärk och var seg. Och klockan var redan mycket. Desutom sov Axel hos mig sjuk.
Vid tio tiden ringer mina kompisar mig och övertala mig att komma och säger att dem bjuder på utgången som en tidig födelsedagspresent till mig. Hör även alla andra i bakgrunden skrika mitt namn! Då blev jag så jäkla glad så jag gick ändå! Kändes lite taskigt mot Axel imed att han var hemma hos mig. 
 
Nu har jag fått vara med honom en timme bara innan han var tvungen att sticka.. och vi har månadsdag idag. Inget vi firar speciellt längre. Men har inte sett honom på en vecka och fick bara en timme. (mens som talar just nu)
Idag känner jag mig lite nere.. säkert också pågrund av mens och en hemsk mardröm. 
Har lust att gråta jätte mycket men har ingen anledning till det. Hatar vara kvinna...
 

NATTUGGLA

Tjena! Som nattugglan jag är så kan jag inte somna såhär tidigt. Nu när jag blivit arbetslös, har jag vänt på dygnen helt och jag blir så jäkla arg över det. Vill inte sova bort hela dagarna. Sätter tre alarm varje dag. Från tio till tolv. Jag vaknar aldrig av dem...hör inte ens dem. Utan vaknar två av mig själv, sen tänker jag att hela min dag är förstörd. 
 
Sitter hemma hos Gisela och alla har redan gått och lagt sig så nu sitter jag själv hemma hos någon annan...Känns lite dumt, men känner mig ganska hemma här. 
 
Haft en jätte trevlig kväll. Superskönt att Jessika är hemma. Vi har till och med börjat planera en liten Halloween fest. Ska bli så kul! Men kan inte bestämma mig vad jag ska vara..Om jag ska vara en Hobbit, Pirat eller en Minion...finns ju så jäkla myckat att vara! Vad tycker ni? 
Dem finaste tjejerna
Får bli en gammal goding! En av dem bästa dagarna i mitt liv!

NERVÖS

Måste erkänna att jag är lite nervös för att träffa Jessika. Inte träffat henne på ett halvår. Hon har kanske förändrats mycket. Sen vet jag inte hur jag kommer reagera när jag träffar henne. 
Men tror ändå att vi kommer ha en awesome kväll och äta god tacos och skratta mycket. Snart!! :) 
 Min guide tjej! 

YOUNG AND BEAUTIFUL

Sådär...nu slutar jag verkligen för idag...Klockan är snart fyra på morgonen och jag har hållt på med min blogg sedan 21.00 ungefär!! 
 
Annars igår så sökte jag jobb på Emporia i ungefär 15 olika butiker! Alla verkar vara väldigt lovande! Pillan gjorde mig trevligt sällskap! "Idag" kommer bli en awesome dag! Min efterlängtade kompis Jessika kommer hem från Turkiet efter ett halvår, imorgon! Det ska bli så roligt att se henne igen! 
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och soooova! Är så jäkla trött nu.
Såhär såg jag ut idag! En hel Outfit från Bik Bok kan man säga! 

FÖRÄNDRING

Så..nu har jag gjort lite förändringar i bloggen! Absolut inte klar men nu ser den hyfsat ut! Ska byta header någon dag när jag orkar, fixa storleken... men annars ser den ganska bra ut tycker jag! 
Har sett ut såhär under tiden jag har fixat bloggen..
Nu ska jag kränga i mig Chips,choklad och Coca Cola dem farliga tre C.na,Haha. Får bränna bort det imorgon!

Done!

Äntligen klar med min teckning! Nu när den är klar ska jag skriva lite cv:n för imorgon ska jag söka jobb på emporia! Håll tummarna för mig! Ska även skriva lite mejl och planera veckan! 
Catwomen,Poisen Ivy och Haley Quinn! 
 

Lycklig

Jag är så himla lycklig just nu. Allt går bra i mitt liv för en gång skull. Jag tränar och söker jobb och har vänner och en fin pojkvän. Allt känns toppen. 
Idag hjälpte jag farmor och putsa fönster och åt med henne, vilket var jätte mysigt. Trivs att vara med farmor. Direkt efter träffa jag Sofia och Gisela och tränade. Sprang på löpbandet i fyra minuter i sträck sedan powerwalka jag i tio minuter. Brände 200 kalorier ungefär. Nu ska jag hem och fortsätta på min skiss. 
 

Sitter på bussen

Är väldig stolt över mig själv idag. Har pluggat teori och träna mage, lite rumpa. Brände över 100 kalorier. Nu när jag kommer hem ska jag ta en jordgubbsyogort och en banan. Imorgon ska jag först till min kurator sedan till arbetsförmedlingen. Så känner på mig att det kommer bli en bra dag!
Tänkte även göra om bloggen när jag kommer hem. Får se hur de blir!

Plugg och träning

Står på mitt schema just nu. Jag och Axel sitter på bussen påväg till stadsbiblioteket för att plugga till vårt körkort! Sen vid fem ska jag träna med Gisela. Ska köra rumpa och mage idag!

Tjejkväll

Jag hade tjejkväll igår hemma hos mig. Det var jätte trevligt. Vi lagade tacos och sen körde vi "charader" det är en app och så fanns det en massa olika kategorier. Efter det körde vi jag har aldrig. Tillslut var ganska många av oss ganska packade.. haha Men helt klart en bra lördag, med en massa fina vänner!





Landet

Hade redan skrivit en gång på mobilen men blogg.se ska klydda...
I fredags så campa jag och Axel en bit ifrån hans bondgård. Efter maten var det beckmörkt, så det var redan lite läskigt att gå till tältet.
När vi är halvvägs så springer det ett vildsvin precis bredvid oss, så vi var jätte nojiga för varenda litet små djur. Trodde bokstavligttalat att jag skulle dö.
Ni vet sånt typisk skräckfilm.. Men det var jätte mysigt ändå och glad att vi gjorde det.













Träning

Ska bli skönt att få svettas lite snart! Påväg till gymmet men är lite stressad för Axels mamma ska hämta honom och mig om en stund men vill verkligen hinna träna en stund.. ska träna armar,mage och rygg tänkte jag!
Kommer vara i Veberöd nu i två dagar så hör av mig därifrån.



sitter på bussen

påväg till jobb. Lite nervös för hur der ska gå idag. Har så himla mycket träningsvärk. Idag blir en vilodag så kör vi hårt imorgon!



sömn problem

Varför ska jag alltid ha problem att sova när jag ska jobba nästa dag?
Tänker så jäkla mycket på allt.. vad jag måste fixa och hur jag ska lösa grejer som inte ens är mina problem. Jag tar åt mig andras problem så mycket. Är orolig inför London, Jobbar verkligen ingenting..hur ska jag ha råd??? Nervös för imorgon, har inte jobbat sen jag blev anklagen för att ha stulit på jobb. Vilket jag inte har! Tänkt mycket på pappa som vanligt, rädd att jag ska glömma hanns röst. Börjat tänka på mitt förhållande med Axel. och efter igår börjar jag tänka på hur jag ska börja bli nyttig. Så himla mycket.. orkar inte ens ta tag i något...Det enda jag vill är att ha någon som säger det blir bra jag lovar. Kanske inte alls känns så nu, men det blir det.

Akuten

Tjenixen!
Imorse åkte jag till akuten...
Klockan 2.00 så fick jag kramper i buken. Det gjorde så ont att jag skrek och grät. Så skulle testa att gå på toa men det slutade bara med att jag spydde och att det gjorde mer ont.
 
Tillslut fick Axel väcka mina föräldrar och ringa sjukvårdsupplysningen. Dem sa att jag skulle till akuten direkt.
Påväg till akuten känns det redan bättre och när jag får träffa sjuksköterskorna så var det nästan helt borta. 
 
När dem skulle ta blodprov så fick dem sticka mig 6 gånger för dem fick inte ut något blod tillslut fick dem pumpa med en slags nål så dem fick blod. Mina armar är helt öma idag..
 
Men det var inget konstigt antagligen var jag förstoppad på något sätt... aldrig varit med om det. Men har kunnat bajsa ända sen dess. 
 
Ja...jag skämdes ihjäl när jag fick reda på det. 
 
Kom hem 7.00 på morgonen så gick direkt till sängen. Vakna vid tre och mådde toppen så gick och träna med Gisela och Sofia. 
Efter träningen gick vi hem till Gisela och lagade kyckling, fullkornspasta och sallad! Toppen efter träning. Sen planerade vi lite inför London så nu vet jag att nöjen och överlevnad där nere (utan shopping) går på 300 pund. Vilket är sjukt bra pris enligt mig! 
 
 
 
 
 
 

Kroatien 2013

Här har ni lite bilder från Kroatien! Fy fan vad jag saknar det, nu när jag går egenom alla bilder. När våra dagar bestod av alcohol, dans, skratt, bajs, stop i vasken, maat och bad! Verkligen en oförglömlig resa! Vill lätt dit nästa år igen!  

Im BACK !

Hej har lite att berätta till er och ( Jessika i turkitet) ! 
♥Jag har börjat träna, det blev ett litet uppehåll men är igång igen! Så nu kör vi stenhårt! 
♥Jag och Axel are back together! Vi testar igen men försiktigt. 
♥Jag ska till London den 27 november till 1 decemer med min kompis och henns mamma och en annan tjaj kompis! 
♥Jag träffar en kurator ganska regelbundet. 
 
Även om jag inte har ett jobb så har jag försökt spara till London resan och försöker verkligen hålla fingrarna i styr när jag är i stan. 
Måste shoppa loss i själva London! Längtar ihjäl mig. Vi ska se Big Ben, Madame Tussauds, Åka röd buss, Åka London Eye, Victoria Secret och så mycket mer!! Och bara tjejer helt underbart! 
 
Ni ska snart få ett gäng härliga bilder från Kroatien!