Snear på halva befolkningen

okey..jag snear en aning nu..ändrade planer...men men..nu ska jag tvätta och städa..behövs, behöver få ut alla minnen för några dagars livsstil i detta rummet. Kanske träffar en kompis ikväll. Imorgon är det skola och hårt studerande. Bajs på det. MEN ÄR FUCKING LEDIG I FEM DAGAR. Så I don't mind. Nu ska jag käka snabbt sen träffar jag pappsen en stund innan jag träffar min kompis! Ha det bra! Lägger nog upp bilder ikväll! :)

jag har inget annat..

...bättre för mig så här kommer lite bilder sen jag och min pojkvän hade 8 månader :)
sliskig min haha xD
man kan bara älska detta!<3
ska berätta om dagen lite! Vi åkte till mig stack direkt ut med sparkcykel och cykel och skulle ta en picnic vilket var väldigt mysigt! Hem och tog ett bubbelbad sen hade den dagen gått :) Mycket trevligt med min lilla prick!

Random shit

Idag har jag och min pojkvän 8 månader. Är helt död...efter skolan. Måste spara energi så vi kan hitta på något kul. Får se vad vi hittar på. :) Imorgon är det fredag vilket är najs!
"Under the coocnat three you be chillin with me" Har denna på huvudet efter en fattig låt..it's suck's!
HA DET!

the ends not near

Älskar denna låten! Det är min och min älskades låt. Jag vill se dem uppe nu på göteborg..om jag ändå vore rik..

när planeterna stannat

Idag var en chill dag. En lektion som var ett studiebesök. Träffa la boyfriend efter studiebesöket,en snabb stund. Jag sitter nu hemma och ska snart äta kött med potatisgratäng,mmm! Letar efter ny musik att ladda min ipod med sen kanske man träffar sin saknade vän ikväll :)

when everything get's dark just know that I will always be by your side

Hejsan! Det har hänt mycket sen jag sist blogga, nu är jag hemma om och fixar mig. Ska på begravning och vara stöd för min pojkvän. Igår så gick jag väldigt långt och arbetade hårt i min pojkväns trädgård. Jag är deras nya trädgårdsmästare hahaha. Men det känns bra att röra sig mycket och vara igånghela dagen. Inte slöseri med tid. Har knappt varit hemma och har därför inte bloggat så mycket. Men visar lite bilder sen under dem dagarna ni har missat. Nu ska jag fortsätta fixa mig, Hörs! ♥
Min pojkvän och pappsen! Har aldrig sett dem båda så glada för en bil,haha xD

I love you I allways will and do

Hejsan,stanna hemma idag. Kände att jag behövde det och har spenderat lite tid framför webbkameran..hehe. Imorgon är det nationella i engelska. Känner på mig att det kommer gå bra. Ska även träffa Axel imorgon. Längtar en ANING!
tyckte jag borde ha "fiskläpp" när jag ändå har en fisk vid örat,haha.
snart hör väl Fanny av sig. Får se vad vi hittar på :) puss

pathetic

Dagen börja bra, sluta hemskt. Nu mår jag piss igen. Kan inte plugga för jag har så mycket att tänka på. Men men. Måste se på det possitiva, fick hem ett par shorts. Väldigt fina. Visar kanske imorgon om det inte är för kallt att ha dem på sig. Vi hörs när jag är på lite bättre humör och inte har så mycket att tänka på! Mina två läsare...haha.

could you be loved

suuurprise!!  Har klippt mig.. mest för att få bort det som skulle tas bort. Kunde inte sova inatt i heller sluta med att jag blev så rädd och ledsen av min mardröm så fick gå och lägga mig hos mamma. Mådde illa när jag vakna och en hemsk busstur.. spydde på första lektionen. Men har käkat lunch nu och mår lite bättre.. Efter skolan blir det fika och tjejsnack med Sofia och hennes hund Andy.

Dont Worry Be Happy!

Det är dessa orden jag har älskat men har aldrig förståt meningen med det, jag gör det nu. Jag ska sluta oroa mig. Se på det possitiva och älska mig själv. På så sätt kommer folk kunna älska mig för den jag är. Jag har rensat den dåliga luften och jag har på något sätt förlorat mig själv. Men ska hitta den jag var. Jag är glad och från och med idag kommer ni se mig bara glad. Jag har mycket problem men jag håller redan på att fixa det. Och det känns underbart! Jag vet att allt kommer bli bra! Jag känner det! Ha en fin dag! ♥