Överraskad!

Gud blev precis överraskad av att min telefon ringde och det var Sofia. Hon sa att hon precis var utanför Axels hus i malmö och att det var massa polisbilar utanför huset och inne på tomten..blev skit skraj. Sen säger hon titta ut. Jag bara va? jag är i svedala inte i malmö. Hon bara ja vi är utanför. DU SKOJAR MED MIG!? :D säger jag då..haha.
Så vi gick ut och där stod Jessika med sin Duckie och Sofia. hahaha! Ni är ju helt underbara! ♥

Segeltur med papi

Jätte kul och spännande och mysigt att segla. Bara att det var ganska kallt... Men ser ni inte så vackert det var. Känner på mig att jag kommer segla mycket nästa sommar. Fick styra lite också när vi seglade. Det gick jätte snabbt och gumpade mycket med vågorna. Jag är ett proffs. Höhö..

Fett med tråkhet..

Hej här sitter jag i min ensamhet...tror jag kommer gå och lägga mig snart.. har ändå inget att göra.Planer blev ändrade. Imorgon blir det skola. Fast ser mest framemot att träffa mina fina vänner! Har haft en väldigt konstig dag. Mycket mixade känslor..har skrattat och gråtit och blivit besviken...Mycket på en gång! Jag lyckas även stressa upp mig och andra hela tiden. Nä ska käka lite med mina boys( ben&jerry) sen blir det att ta en liten dregel tur på kudden. Puss!
ska lägga in bilder sen jag segla med pappa också tänkte jag.

Kalasbilder


'One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

Bob Marley's citat. Funderar på att tattuera in det. Men är inte säker.. vill vara 100% säker när jag gör det, om jag gör det!
Är i alla fall sjukt utmattad av att alla är på mig idag, vilket leder till att jag blir på pisshumör. Har lust att skrika och slå sönder allt som jag ser. Jag vet...men vad ska man säga..jag är som jag är. Har ingen lust att blogga just nu om vad som har hänt. Bloggar när jag är hemma och kan visa bilder också. Nu ska jag cykla till en kompis för att lugna ner mig och snacka. ♥

kalas

Gud vad mätt jag är! Skriver från mobilen hos farmor. Vi har kalas för Hanna. She got the cashmoneyflow...haha. Vill också fylla år nu. Snart ska jag bege mig hemmot och packa väskan lite. Ska sedan på klassfest vid sex sen får vi se hur länge det varar. Efter det drar jag till malmö och sover hos baby ! Helt okej helg! Hopppas ni har en trevlig lördag

höst skor!

Jätte fina höstskor från scorette. Vill ha pengar. Och då har jag inskaffat detta! :)

go morron

God morgon rödtopp!! Hade lite tråkigt..nu på morgonen,hehe. Idag blir det barnkalas för lillsyrran... jaja kladdkaka säger man inte nej till! Sen får vi se vad jag pallar mer ikväll...
jag ser ut som en liten barnunge som inte får sin glass...hahah Mördarblicken!

Igår

Det hände inte så mycket igår. Hade mest trevligt. Vi hade ingenstans att ta vägen så vi var ute vilket ledde till att vi alla ville hem ganska tidigt för att värma oss. Bättre lycka nästa gång!
dubbel haka
träffa även på ett par kompisar på donkan.

utgång

nu blir det utgång med några från klassen ADIOS!
såhär ser jag ut då..lite snabbt.. tar med mig kameran! Mitt nya örhänge från ur och pen :)

Lista för att lättar komma ihåg saker!

- städa
- tvätta
- fixa naglarna
- baka
- fixa mig själv
ska vi se om jag hinner på tre timmar? :)

stressen tar aldrig slut...

Säkert därför jag är trött hela tiden. Känner sån press på mig själv att ha tid till alla och hinna klart allt. Idag har jag att läsa ut en bok, baka kladdkaka för min lilla systers kalas, städa, Under denna tiden vara med en kompis sen ikväll åka till malmö och träffa lite klasskompisar. Imorgon är det kalas för min lilla syster sen på kvällen klassfest. OMGASH! Orkar inte mer...vill bara kunna ta det lugnt en dag utan att känna mig stressad...jaja bäst att sätta igång så jag får någon ro..ialla fall.

torsdag

Hej! Har egentligen lektion som började precis. Men jag har varit så sjukt stressad så jag är hemma och gör lite viktiga uppgifter. Sen tänkte jag åka in igen vid lunch. Efter skolan tror jag att jag och Axel skulle gå i stan med hans mamma. Kan bli mysigt. Sen ikväll blir det nog party hemma hos Cami :D Har försökt väcka Axel men han bara stönar och vänder på sig. Den bajsen..får äta frukost själv :(

Hoppas ni hänger med!

Ojoj vad jag har att ta igen nu. Har varit så sjukt upptagen och stressad. Äntligen får man andas ut lite. När bloggade jag sist? Minns inte vad det va som jag sist berätta... Just det jag hade 1 år med Axel. Helt amazing. Blev tyvärr ingen hemlig surprise av Axel(men han lova att det skulle bli snart) utan vi båda bestämde oss för att Bowla. Såklart vann jag,höhö! Efter det blev klockan mycket så vi åkte hem till mig fixa nuddlar och jag börja packa inför morgondagen.
För tisdag-onsdag har jag varit och vandrat skolan. Det var HEMSKT!!! 12 kilometer i upp för branta backar och nerförsbackar! Med tung packning! Det var inte roligt! När vi kom fram till lägret låg jag direkt ner på marken. Ville inte röra mig mer. Men var ju tvungen att sätta upp 8mannars tältet...Sen fick man fixa käk(pasta och köttbullar på burk) BLÄÄÄ säger jag bara! Men det blev mysigare framemot kvällen när alla sammlades framför brasan och grilla bananer med block choklad som skulle smällta och för pricken över i:t lite spökhistorier! Nästa dag blev det sjukt stressigt. Så vi vandra sista 4 kilometerna till paddlar stället. Där vi paddla till hem resan. Dem som ägde stället berättade att det skulle ta 25 min. Det tog fyra timmar! När alla hoppa av glädje att vi äntligen skulle få ta bussen hem...hade vi såklart missat bussen och fick vänta en timme. Not so fun... Så jag stack till min baby istället och han tog hand om mig väldigt bra! :) Idag är jag ledig kan man säga...har mer hemuppgifter istället. Ska käka och kolla på Rio tänkte jag. Ni får ha det bra!
BIlder kommer sen när jag har hittat sladden!

Today is a good day.

Hejsan! Har ett år med min älskling idag. Han har planerat något för ikväll säger han. Det ska bli väldigt spännande! Vakna av ett litet stöndande i morse, Axel hade en mardröm. Så fick trösta han lite. Sen var det dags att springa till bussen,haha. Nu sitter jag i skolan och har grafisk illustration. BORRING! Fortfarande lite nyvaken...
Bloggar ikväll om min helg :)


För bloggar lite

Jag kommer inte alls kunna blogga imorgon. För mina planer är...
-skola 10.20-11.50
-jobb med pappa 11.50-vet i fan
Efter vet i fan åker jag vidare till lilla vebröd och myser med älskling. Det är på landet. Så när jag bloggar dåligt är jag med Axel förmodligen. Vi har ett helt år på måndag. Hel sick. But lovley. Har redan kommit på en present till honom. Inget stort, inte sååå jätte dyrt. Men det kommer betyda mycket :D Måste bara hitta tid att fixa det.
Vill bara äta upp honom!♥♥
JUST DET! Ska köpa Wiz Khalifa biljeter imorgon också! :D
Vill stå och sjunga med med händerna i luften nuuuuu!!!!

Kanye and Jay-Z


Garlic

HAHAHAHA! Fan vad awesome dag. Känner mig stolt, varit igång verkligen HELA dagen.
Gå till skolan, varit i skolan. Träffa älskling en liten stund för att pussa sönder honom, innan han tar bussen hem. Blir upphämtad av pappa för att jobba lite och käka tillsammans. Blir avlämnad på Kockums fritid för jobb möte med Gisela. Funderar på att jobba där faktiskt, det verkar väldigt bra.
Sen åker vi vidare för att möta upp dem andra tjejerna, Det vill säga; Melli,Jessika och Sofia. Vi sticker till Campus direkt såklart! Sen gör vi en roadtrip to my crib och skriker(sjunger) med våra vitlök andedräkt och skrattar så det gör ont i käkarna. Har haft tid med alla, det känns jätte bra. This is a goood day!
Så klart spelade vi michael jackson- man in the mirror, sen 2pac-changes. Han dog denna dagen. Rip. Nä nu ska jag sluta babbla och ringa Axeluz innan man går och nannar. ♥
Alla har kallat mig mattant för jag har haft pösig jeansskjorta och bandeo i håret.
Vi går loss, där bak i bilen!!

Svar på kommentar :)

svar: Hahaha du är så söt Carro! Ja jag har lika svårt att bestämma mig som du...Fast den röda sticker ut mer så kanske ska sattsa på den,tihi. :)

Städat och fint!

Nu väntar jag bara på att torktummlaren ska bli klar så jag kan vika dem sista kläderna, snart blir det sex and the city och ben & jerry. Mysigt! Ska bara planera inför morgon dagen och skriva upp lite viktiga saker i kalendern! :)
Jag kan se golvet igen WOHO!!

lite paus i städandet

Kollar jag på lite party klänningar. Något man måste ha ögonen öppna för, snart är det stor lokal fest för moi! Tihi. LÄNGTAR!!! Kommer bli awesome!
Alla är från topshop. Vilken tycker ni om bäst? :)

KAOS!! HÄR BEHÖVS DET STÄDAS!!

Som ni kan se på bilderna...är att ta undan saker inte riktigt min grej. Och jag är nästan aldrig hemma så det blir kasta runt kläder och stessa till bussen ganska ofta. Men det tycker jag är helt okej. För när man kommer hem en måndag som denna från skolan med pissväder och har inget att göra. Då har man tid att städa!! Awesome! :D
Behövs det städas, eller vad tycker ni? :)

Let Me Explain..

Hejsan! Är hos min älskling som lyckas få mig på bättre humör när allt annat kan gå fel. Har även super duper fina vänner som får mig att skratta och le. Det är väl det man får kämpa för här i livet. Just nu sitter jag i lilla vebröd och pluggar grafisk illustation. JÄTTE TRÅKIGT!! Men det måste göras,klart till imorgon. Axel är ute och klipper gräset som den bonden han är... jag ska bli bättre med bilder. Men tycker min desgin på bloggen är så tråkig. Får se när jag har tid till sånt. Min blogg hamnar lite åt sidan just nu för jag känner mig just nu inte bekväm någonstans. Får inget space. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Har många framtida planer och events som piggar upp ens vardag,tihi. Nu ska jag faktiskt fortsätta göra den tråkiga läxan så det blir gjort. HÖRS!

wow

hahahahaha fan vad livet suger! :D När man trodde man inte kunde ta mer..PANG!! kommer det igen, och igen och igen och igen......

världen är min

Det började med en hemsk morgon så jag tröttna lite på allt och sitter just nu själv på espresso house och dricker varm choklad. Ska snart möta upp en kompis sen får vi se...var lilla jag tar vägen.

Klump i magen

Det har faktiskt varit en bra dag! Har övningkört med Pappa och varit lite på biltema och kollat och bara varit med pappa. Älskar honom såååå mycket. Men har ändåå klump i magen 24/7. Jätte jobbigt. Känner mig pressad, ångest allt på en gång. Jag orkar inte. Vill bara begrava mig i sängen och inte komma upp. Har fortfarande klump i magen och känner hur mina ögon börjar bli lite tårfulla...så ska nog gå och lägga mig nu.

10 kommentarer!?

Oj jävlar vad många kommentarer man fick. Hur kom det sig? Gillar ni snack om bajs och kiss? hahahaha. Nä men glad för kommentarer för en gång skull. Tack så mycket!! :D ♥

Crazy mind

Har lyckats tappa bort mitt matkort...så fick betala.Notfun. Nu sitter jag på en bänk med Frida i pildammarna, medans dem andra har idrott. Jag är fortfarande halv sjuk så jag är inte med. Idrottslärarna kollar lite surt på mig för att jag har datorn uppe. Sen har jag och Frida ett litet dilemma. Vi är båda kissiga och bajsiga......Har tagit en alvedon, och jag och frida ska snart sneaka oss tillbaka till skolan,höhö.
Nu har vi samhälle...Woho!

God morgon!

Först gick Axels alarm, sen sa han: Mys med mig dem sista 10 min. Såklart så gjorde jag ju det,tihi. Efter en liten stund kommer hela familjen in och tänder lampan och förstör mitt morgon mys. Jag hade helt glömt bort att jag lova min lilla syster att locka hennes hår för att hon ska ta skolfoto. Men jag fixade hennes hår samtidigt som jag pussade älskling hejdå. Sen nu tycker jag inte det är lönt att somna om utan har gjort en kopp te med honung, så min hals blir bättre. Sen tar jag bussen till skolan om en timme ungefär. Ska tvätta håret och lite sånt. Idag ska jag vara lite extra snygg,haha. Bara för jag har tid att fixa mig nu...

Mysig söndag

Gooo morgon!!! Ligger i sängen och kan inte sova mer. Sov hela tiden igår så har fått verkligen vila ut nu. Nu har jag ingen feber längre och hostan har börjat dämpa sig. Har fortfarande ont i halsen dock men därför så suger jag på en halstablett just nu. Tänkte fixa bullar i ugnen snart. Och sen bara mysa hela söndagen med Axel. Tihi ♥ Ni får ha en mysig söndag!

Nu kör vi igen!

Hejsan svejsan! I med att jag har fått vila hela morgonen, så har jag blivit mycket bättre. Har börjat med en omgång tvätt. Behöver rena kläder och Axel ska hit imorgon så tvättade hans kläder också. Ska bädda om och vädra lite i rummet sen kanske jag ska in till Stan för att träffa Sofia för att fönstershoppa!! Weehoo. Sen förhoppningsvis träffa pappa och höra hur det gick med tävlingen. Ville verkligen se honom men imorse mådde jag inte alls bra som sagt. Ska fräsha upp mig också,kanske blir piggare av det också! :)
Har fått min jeansväst frästen. I love it!

Sjuk

Vill min prins ska rädda mig från sjukheten. Och ta hand om mig......vill inte vara själv här hemma..det suger bajs! Ska nog ta en dusch och lite mer medicin. Jag har i alla fall blivit lite bättre. Sen får vi se om jag har orken att städa och om jag mår lite bättre tänker jag sticka ut ikväll! No one can stop me!

arrrrgggghh!

Min fredag.

Hej igår var det Fredag. Mådde hur bra som helst hela dagen! Skolan hade vi bara en lektion. Engelska C, är faktiskt lite nervös hur det kommer att gå. Men det ska nog gå bra. Efter skolan stack jag och William till Donkan på gustav och käka. Det händer alltid något på den Mac donald's. Efter det fönstershoppa jag och William shoppa för fullt för han hade precis fått sina skattepengar. Jag sticker hem och duschar och fixar mig men kände mig inte alls fin. Så jag klippte lugg med en stor fet kökssax. Helt okey blev det fast jag ser yngre ut. Sen åkte jag till jägersro med familjen. Pantade och käkade sen tog jag bussen vidare till Gisela och Sofia. Men kunde tyvärr inte vara med dem så länge. Hade bestämt med Carro och Bella från skolan. Helt plötsligt börja jag känna mig jätte hängig och hostar mer och mer. Försöker spotta och harkla för att få ut det dåliga slämmet men blir bara värre...så det blir hem igen och sova på direkten. Vilket var synd. Hade verkligen velat stanna..kände på mig att det skulle bli en rolig fredag. Till och med nu idag (lördag) hade jag planer.

hej jag mår piss

Det har hänt lite saker sen jag sist blogga. Inget jag vill ta upp här. Ligger i sängen just nu och tänker lite medan axel ligger sidan om och stönar och smaskar i sömnen... Ibland vill man bara bort, skrika av sig och slå sönder saker för att få ut allt. Fuck det att man ska ta ett djupt andetag osv det hjälper ju inte. Har varit med pappa idag och åkt cobra och hjälpt honom lite,men mest bara umgåts. Varför kan saker och ting inte vara bättre. Varför är det alltid något fel när något ska bli bra. Orkar inte bry mig haringa kännslot längre. Känner mig helt kall. Tack och hej