Min kära pappa

Har haft en helt fantstisk kväll även om det blev lite cancer snack. Men nu glömer vi det. Nu ska jag inte deppa ihop. Om man tänker på alla fina nya minnen jag fått med pappa så är jag väldigt glad. Jätte glad att jag följde med och skulle inte byta detta mot något i världen. Vi tog en öl och promenera tillbaka till kampingen med lite snack om allt möjligt. Jag är glad att pappa och jag kan stå så nära varandra, vi har en bra fader och dotter relation. :) 
Nä ...tror faktiskt jag behöver skriva av mig i alla fall.... Nu när det ändå har kommit på tankarna..
Som sagt jag är glad att jag fått många nya minnen för det är något jag inte har mycket med pappa. Men jag känner fortfarande att jag har saker att säga till honom. Jag vet ju aldrig när tiden kan vara slut för oss...  
Jag vet att det låter hemskt men jag tänker ofta på hur det skulle vara utan honom och hur jag ska klara mig. Att han kanske inte lever länge nog för att se mina barn eller gå med mig på mitt bröllop eller att jag är för dum för att träffa honom och inte hinna säga hur mycket jag älskar honom. 
Även om jag tror han vet att jag älskar honom väldigt mycket så är vi båda för blyga för att säga det face to face. Via telefon går bra haha då vågar vi. Vi är för lika,haha. Men jag är glad att pappa är stark! Man vet aldrig. Nu ska jag nog ringa Axel ett tag sen se film för att kommer på andra tankar. Vi hörs när vi hörs! :) ♥

day 7

Sista själva dagen vi är här, Ikväll om en timme så ska vi sammlas och käka på en resturang, för imorgon bitti är det dags att säga hej då till Gotland vilket jag tycker är skönt. Visst har tiden gått snabbt men samtidigt väldigt långsamt. Som man säger..borta bra hemma bäst. Idag har vi inte gjort något speciellt. Jag gick till stranden imorse medans det var sol men sen blev det molnigt och blåsigt...Inte roligt alls när jag hör att det är 25 grader och strålande sol hemma. Blää! Men imorgon kväll när jag är hemma kommer jag nog inte blogga för då ska jag spendera all min tid hos min älskling och krama ihjäl honom dagen efter(söndag) ska vi till Danmark med några polare. Ska bli jätte roligt! 

day 6

Tjena!
Idag har det varit helt fantastiskt väder så så fort jag vaknade tog jag på mig bikini och la mig på stranden. Har redan blivit jätte brun, HÄRLIGT!!! Har bara njutit hela dagen! Vid två tiden så åkte vi go-kart. Kom sist, men förvänta mig inte att komma först med gubbar som är experter på att köra bil. 
Just det! Någon gång när vi var i Visby såg jag en t-shirt som hade samma logga som hard rock café men istället för det så stod det hård rauk café. Tycker fortfarande det är roligt när jag tänker på det så om vi åker in till visby imorgon ska jag lätt köpa den! 
Nu...Lide bildor!
 
 

day 5

Nu jäklar är det inte många dagar kvar! Som jag saknar min prins! Idag så åkte jag och pappa på en bana som heter Gotlands ring, trodde jag skulle dö några tillfällen men det var en riktig kick! Jätte roligt! Dock så blev en i gängets cobra totalt mosad... jag lyckades bara få röken i början med på film ska se om jag kan få upp den här, men först lite bilder. Vet inte hur länge jag har internet. 
Tar lite långtid...resten av bilderna är på mobilen och det vill inte funka att överföra...
Nu fick jag kläm på det..typ en halv timme senare.
 

day 4

Jag är så dålig på rubriker och hur jag ska börja skriva ett inlägg men jag antar att det kvittar nästan vad jag skriver, tror ni kollar mest bilder, inte sant? 
Idag har vi i alla fall åkt till nordens största grotta och gått in där. Det var ganska coolt faktiskt men inte värt 260 kr bara för att gå igenom en grotta. Enligt mina åsikter. Efter en snabb tur där fortsatte vi köra till Visby där vi käka jätte god lunch på resturangen Trädgården. När dem andra stack till kampingen fortsatte jag och pappa att vara turister på andra delen av Visbys innestad bakom gamla murar. När vi var trötta om benen och svettiga som grisar åkte vi hem till kampingen och käka pizza och nu sitter jag här och laddar ner film till kvällen och laddar mobiler. 
Jag vet inte så speciella bilder, är dålig på att använda kamran. Glömde skriva att jag fick en jätte gullig klänning av pappa idag, som jag visar imorgon om vädret låter mig! Imorgon blir det även drag race med pappa och hans Cobra. SKIT KUL! Längtar röven av mig! 

Du är min värld

En värld utan min bästa vän och som min älskade är ingen värld för mig. Utan dig är jag inget och utan dig är jag inte glad. Du betyder allt för mig och efter snart två år så älskar jag dig precis som när vi blev tillsammans. Jag hoppas vår glöd aldrig släcker. Jag älskar dig Axel. Du är det finaste för mig och för dig är jag villig att göra allt för. Och jag vet att du gör allt för mig. Du gör mig så glad. Tack för att du finns! ♥

day 3

Tjena! Sitter mitt på kampingen och laddar datorn som inte vill ladda..men kan ialla fall använda den. Förstår ingenting...Idag så har vi alla kört till fårö som är en ö bredvid Gotland där vi käka på ett ställe som likna en amerikansk gammal stil med Elvis och jukebox. Efter det kollade vi in stora käna klippor. Väldigt vackert. Skulle vilja sticka dit igen. Sen nu precis har pappa och jag grillat, sen blir det väl chips och dippa strax och försöka få tag på Axel Paxel som jag saknar otroligt mycket. 
 

day 2

Hejsan på er!
Imorse vakna jag tidigt förvånande? Haha Pappa och jag åkte in till Rome för att käka en fralla på ett fik och ta ut cash. När vi kom tillbaka till kampingen stack vi till stranden direkt för att snacka lite och njuta av att solen kom fram. Vi skulle egentligen köra go-kart idag men det blev imorgon istället så pappsen och jag bestämde oss för att köra till huvudstaden här på Gotland ( Visby) och kolla in Ringmuren som går runt hela den gamla stan. En jätte vacker stad som jag tycker ni måste besöka om ni är i Gotland! Tog en glass och käka en fin lamstek på en mysig krog. Dock börjde det bli lite kyligt så vi begav oss till kampingen igen och spela minigolf, nu händer inte så mycket..tänkte kolla en film och kanske skypa med älskling igen.Ni får ha de gött! 

day 1

Yey pappas internet från hans mobil och bilder från idag. Börja gilla läget här på den fattiga camping platsen. Nä ska vara snäll. Har faktiskt haft en mysig dag med pappa. Gick upp tidigt som sagt och var iväg on the road vid åtta, nio tiden. När vi precis hade lämnat Malmö tappa jag min keps så den fick vi stanna och springa efter. Strax där på så hördes det ett BANG! och då såg jag någon silvrig grej rulla runt på motorvägen. Pappa stanna och insåg att det var till ena hjulet men bara som en prydnad för att det ska likna mer som orginal modelen på cobran. Sen var det dags för bensin och frukost på macdonalds för min del. Sen var det bara att fortsätta köra. Ta färjan där vi mötte upp en annan gubbe från cobra klubben. Plötsligt gick jag runt själv för jag klarar inte av gamlingar snacka...jobbig vecka haha... När vi äntligen var framme i Gotland så stack vi och några andra gubbar från klubben till en pizzeria några meter ifrån campingen och tog några öl med ett live jazz band! Riktigt näääjjs måste jag säga! 
HAHA nu hör jag pappa snarka och gubbarna är fulla och skrattar och skriker att dem kissar...Hur ska jag klara detta? Saknar redan min baby.... 

Gotland

Hellu Idag/imorgon? Ska jag åka med pappa på cobra tur i Gotland. Det ska bli jätte mysigt och framför allt när vädret bidrar med hela 20 grader och sol hela veckan. Nu när jag är 18 år får pappa och jag sitta ute i en krog i Gotland och ta en bira. Men snart tror jag att jag går och lägger mig,alla sover och det känns dumt för jag bor här egentligen inte. Känns det som... Plus ska upp tidigt och iväg. Ska försöka blogga nu när jag är iväg, men det blir bara mobil bilder...lite fattigt, men bättre än ingenting..
 

A.J

Inte klar än men ser ni vem det börjar likna? :)

Har lite tråkigt


Hej då Sommar och Hej Höst!

Jag börjar snart välkommna hösten istället för sommaren. Jag har gett upp dig sommar...eller dig så kallade sommar. Har bara badat en gång och det var i en pool. Har knappt kunnat använda bara shorts och linnen. Till och med december var varmare än detta. Så Fuck Sverige. Nu ska jag fixa mina papper, jobba arslet av mig och flyga till ett bättre ställe. Där dem kan garantera sol och värme! Du svek mig sommar.......................
 

22 månader

Idag har jag och älskling vår månadsdag. Fick en mysig morgon tillsammans med honom men nu skulle han in till Malmö för att köra med sin körskola. Så jag tänkte ta hand om lite saker som behövs göras! 
-vika kläder
-bädda om
-damsuga
-fixa mig
inte så värst mycket men ändå något.
 
Igår så hade jag en rolig kväll. Bjöd hem lite kompisar och vi käka hemma lagad pizza som jag och Axel gjorde sen kollade vi film. Det blir alltid lika roligt. Bilder kommer kanske ikväll, när jag har fått från Ansari. Jag måste verkligen använda min digital kamera. Bättre än inga bilder eller hur? :) 
 
 

flickigt och sött


120716

Ändrade planer, Jessika kommer inte men ska börja fixa min brunch. Sen tar jag första bästa buss in till Malmö. Såhär ser jag ut idag. Ha en fin fin dag så hörs vi mer sen! 

J.Alba

Åhh vill ha pengar så jag kan köpa massa nya jeans!! Nu ska jag i alla fall tvätta håret och göra pizza mackor i ugnen. Sen kommer Jessika hit sen får vi se vad vi hittar på tillsammans med Wollie! :)

Föräldrar Fritt

TJA! Sitter hemma och njuter med min älskling och vi har ett helt hus för oss själva. Känns skumt men samtidigt väldigt naaaaajs. Gjorde god middag till oss innan för att fira lite. Egna klyftpotatisar med fläskfile och bernée-sås.
Med andra ord som en orgasm för munnen. Snart ska vi kolla film och mysa lite. Ni får ha det så bra!

Ystad

Idag bestämde sig jag och Axel att ta en spontan resa till Ystad och ta en fika. Men måste snabba mig annars kommer allt vara stängt när vi är framme! Puss hej!

Wollie Bollie

Gud vad jag saknar mina klasskompisar! Speciellt Min lilla wollie bollie! Känns helt sjukt att inte gå till skolan igen och ha alla knäppa barnsliga lektioner och dricka energi dricka. Utan nu är det 4 real...sjukt när man tänker efter. Samtidigt som jag tycker det ska bli roligt att få börja jobba och träffa nya människor. Men nu får jag träffa min knäppa kompis på söndag!

Movie buddy

Blev en snabb tur i stan, fick pussa på min älskling lite sen hade han andra planer så då passade jag på att träffa Ansari och Zoheer men hade mitt mens humör så var inte sugen på att gå länge. Men nu är jag på lite glatt humör för nu ska jag käka god mat som mamma lagat och sen kommer min fina Julia till sin Romeo och så ska vi kolla på film. Hon och jag kollar alltid på film eller är bara allmänt störda, men det är så vi gillar det!
Såhär glad är jag! Med tummen upp och allt! 

Fredag 13

Hejsan och God morgon. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig väldigt fin. Eller ja...flickig för en gång skull. Har inte känt mig som en tjej på länge. Får aldrig tid att fixa mig. Sen ska jag nog träffa älskling en stund sen får vi se vad vi hittar på. Tänkte ta med min fattiga digital kamera för att kunna bjuda på lite hyfsade bilder istället för mobilbilder.
Jag just nu.. och nu kanske ni förstår vad jag menar.
Helt fettig och äcklig hud pga detta vädret. 
Det gör mig ARRRRGGGGHHH!

I am alive

Har tillbringat de senaste dagarna hos en kompis Igor med Pillan, Danial och Axel. Vi dygna första natten vilket var skoj. Vi bestämde oss för att handla lite på en mack som har öppet 24/7 i närheten och där efter på väg tillbaka till Igor beslöt vi oss för att klättra upp på xxx lutz stolen men det var staket så vi kom inte in.. Det är faktiskt ganska fint att dygna och se när solen gå upp och vara helt flummig. Idag så skulle jag egentligen övningköra men precis innan jag skulle hoppa av ringde skolan mig och sa att den blev inställd. Great...jag som hällre hade lagt den tiden på att sova för det är något jag knappt gjort dessa dagarna. Men kul som fan! Nu....till ....bilderna..bam bam ( dramatiskt) 
 

Sunshine

Fan! Är så trött på att sova bort hela dagarna och inte göra ett skit och att ingen vill göra ett skit med mig.Och vakna och missat solen eller att det är dåligt väder. Därför tycker jag det är synd att missa denna varma dagen. Så om ingen vill följa med mig går jag själv..men om en timme för då går bussen.

Thailands nationaldag

Är det inte idag men det känders nästan så när jag träffa hela kill gänget. Zoheer (den enda som inte är thai) Safi,Ansari, Haroon och hans bror. Det var i alla fall jätte roligt. Vi gjorde inget speciellt men vi lyckas ändå ha roligt. 
I alla fall...dem bästa nyheterna idag är att jag fick en laptop. Tihi så himla glad. Nu kan jag äntligen söka jobb tills jag svimmar eller något sånt. Okej..klockan är tio i fem på morgonen så det jag skriver kanske inte har något flyt. Nä nu ska jag sova sen träffa min älskling imorgon! Happy girl! Trodde jag skulle vara ensam nu i några dar,haha. 
Och som den nörd jag är...så såklart installerade jag League Of Legends (med andra ord LoL). 
Lite dåligt med bilder så lägger till lite ego bilder...hehe. Ska se om jag hittar min gamla digital kamera!
God natt/morgon på er! :) 

I dont wanna miss a thing

Bara jag som är helt seg för värmen? Är inomhus just nu för det går inte vara ute. Väntar på Axel och Danial ska komma till Svetthåla, sen får vi se vad vi hittar på kanske sticker och badar. 
Har inte så mycket att berätta. Hade en jätte mysig kväll med mina tjejer i förr går. Käka massa gott gott och massa skit snack som vi tjejer gör. JAjA ha det! Ska vika min tvätt! WOOpiidooooO!
 

Baby

Hellu! Har gått runt i stan med Carro och Bella. Ett tag sen man träffa dem så det var roligt. Men man längtar tillbaka till skolan lite. Hittade en billig dator på expert som var på Rea vilket jag jätte gärna vill ha..men har dock inga pengar. Fick även ett snabbt möte i morse med Axel innan han skulle på körskolan och sedan en fin lunch med pappa. Han åker ju till Thailand imorgon. Snart kommer även två andra fina tjejer. Gisela och Jessika. Då vi ska ha en liten tjejkväll! :) 
Nej jag är inte gravid!! Men Axel har fått en lilla syster och kunde inte låta bli att köpa denna till henne när jag var inom H&M. 

Shop Til You Drop

Idag har varit en mixad dag. Men mest bra för min del. På morgonen vakna jag av en mardröm men vakna av Axels armar och trygga röst, somnade snabbt om igen. Tillslut kände jag att det var dags att gå upp runt ett tiden men det var inte så lätt att slita mig från Axels armar. Dels att han höll kvar mig och att han var så mysig. Till slut kom jag loss och tog bussen in till stan där två fina tjejer stod och väntade på mig. Jessika och Gisela. Vi tog en liten tur på stan. GALET med REA! Vilket inte slutade så bra för mig och Gisela. Men lätt värt det. Efter en stund tog vi en fika på T.G.I Fridays och tog en mumsig oreo-shake och strax därefter gick jag till Max för att få mer mat i mig slutade med att jag mådde illa och fick lätte på trycket. Dumt att börja dagen med en oreo-shake och fett direkt efter. Tyvärr var Gisela tvungen att gå men jag och Jessika fortsatte vår shopping runda på Entré där vi snacka och snacka om allt mellan himel och jord. En underbar människa man lätt kommer igång snack med. Sedan tänkte vi kolla inom på Filmstaden för att avsluta dagen perfekt och det blev det. Vi fick bra platser och en bra film att kolla på Snow White and the huntsman. När filmen var slut så hade jag glömt kolla min sista buss och det var 20 min tills den gick på centralen och jag var så grymt kissig efter den stora coca colan på bion så först blev det att kissa springa till en buss sedan hoppa av hyfsat nära centralen and make a run for it. Sjukt roligt i stunden i alla fall. När jag kom hem nu började jag genast städa för har äntligen fått ordning allt på mitt rum. 
 
Lite mycket text men det får ni överleva med. 
Lite bilder på vad jag har köpt på rean och filmen för er som inte förstod vilken jag snackade om. Är dock lite besviken för tycker inte om Kristen Stewart som spelar snövit, tycker inte hon är tillräckligt vacker. 

Surprise honey

Igår då så gjorde Axel en liten överraskning till mig och det var så himla gulligt. Jag fick stanna på hans rum och inte gå ner. När jag fick kommer ner och öppna ögonen så hade han tagit fram massa gott gott och fixat Lost på tv:n (serien vi följer just nu,haha) och tänt en massa ljus. Jag vet att det inte är mycket men för mig är det väldigt mycket och jätte romantiskt.  Älskar honom så enormt. 
Efter några avsnitt hade vi fått lite natthumor och lekte lite utomhus sedan somna jag gott i hans armar. 
 

Axels 18 års dag

Som jag fortfarande inte har snackat om. Jag är så glad att han äntligen är 18 år för det första blir jag ingen pedofil längre,haha och för det andra så kommer det vara så gött att kunna ta en öl på möllan med honom nu. Kunna gå ut utan att känna mig dum för att han inte kan. Min pojkvän har blivit stor, nu är du äntligen en man. Bara skojar lite. 
Men vi hade en trevlig tisdag. Hans närmsta vänner kom och vi satte oss på Nyhavn på Möllan och alla tog en öl och hade gott skratt. Något jag tror Axel tyckte om väldigt mycket. 

Söndags mys

Hejhej sitter i Axels rum medans han förbereder något på neder våningen. Vi tog en glass på stan idag vilket var jätte mysigt. Ehmm..vet inte vad jag ska säga för jag känner mig stressad, vill inte han ska se att jag bloggar,haha jag skäms. Men mycket har hänt och ska försöka blogga en dag om allt som har hänt och med bilder. Måste bara fixa en dator. R.I.P system kamera. Du var underbar.