Fredag

Idag ska jag gå istan med Pillan. Tyvärr inte handla allt i förra inlägget. Men förhoppningsvis hittar jag något billigt att ta med mig hem. Sen hoppas jag som fan att molnet försvinner och solen kommer fram, så vi kan grilla som planerat. Efter det ska jag kanske ut ikväll med Sofia. Annars var det middag hos Farmor.
Boka även tid på vårdcentralen för jag har sån hemsk hosta, känner hur mina lungor är helt förstörda. Kan knappt andas normalt och ovan på det så är jag snuvig och täppt i näsan. JAg fick i alla fall inte tid förens i slutet av maj. HÄRLIGT..........................
Nä nu ska jag se om Axel behöver väckas.
Egypten, SAKNAR KFC

Försöka in skaffa det mesta imorgon!

Allt från gina.
Ska ta en dusch nu sen kanske äta lite till..Gott med mat!

Bra dag!

Idag är en bra dag! Det började med en sådär början i morse. Tog förväl till mamma och lyckades missa två bussar. Så paniken tog in till Nationella. Men i med att jag fick hjälp av Axel igår så gick det väldigt bra. Trots host,snuva och ont i halsen. Fick VG+ det kan man inte klaga på. Gjorde allt nästan i sista minuten.
Efter skolan träffa jag pappa och Jessika. Som ska hjälpa pappa med lite varor från Danmark imorgon, så vi gick mest igenom lite vad som behövdes göra.
Nu är jag hemma och Hanna kommer snart hem och jag är läxfri, (egentligen inte) men behöver inte göra det på ett tag. Jag hade i alla fall tänkt vi skulle fixa något käk och fixa naglarna för att komma på andra tankar än att mamma är borta i en månad nu.
Senare ikväll kommer förhoppningsvis min älskling och då ska vi mysa som satan! Har träffat han en kvart dem senaste dagarna men inte verkligen varit och sovit tillsammans på två dagar. Its tooo much! Hahaha. Utan att pussas och kramas.
Jag idag.


Kepsar till sommaren!

Tips från denna tjejen:
Angelicablick.se

Plugg

Har varit ganska upptagen idag. Vakna ovanligt tidigt i Veberöd där jag tog bussen till Malmö där vi var framme halv åtta och jag börjar halv nio... Ville bara sova!
Stressigt i skolan för jag vill inte ligga mer back i skolan, dock fått gjort väldigt mycket grejer.
Efter skolan träffa jag Axel snabbt för mobilladdare och för lite pussar. Behövde pussa av mig lite. Precis efter det träffa jag pappa för en snabb glass innan jag började min teori lektion. Sen hem äta,tvätta,städa,duscha och pluggat. Men har fortfarande ångest. Ska upp tidigt och plugga imorgon bitti det lilla sista innan provet. Sen efter idrotten(har en lektion) Blir det att plugga som satan, tillsammans med Axel. Min riddar i nöden. Sen hem och fortsätta plugga och krama Mamma hejdå. Sen åker hon nästa dag och då hinner jag inte krama henne och följa med till kastrup utan då redovisar jag muntliga nationella i svenska b.
Säger bara kill me! Förstår ni hur mycket jag har om dagarna?
Kladda lite på min arm idag.

Hatar att vara 18 år och myndig.

Fyfan vad jag är trött. Så jävla trött på folk som inte förstår mig, klart dem inte förstår. Vill inte känna stress hela tiden. Min kära mamma åker till Thailand på torsdag och jag vill umgås med henne mycket innan hon åker men har körlektioner och nationella till torsdag. Det kommer bli jobbigt...

Är så trött på folk som blir sjuka och dör. När kan det sluta? Jag är bara 18 år.  Alla förväntar sig att jag ska vara vuxen nu för en jävla siffra. Så nu vet ni det när ni fyllt 18 år är ni inte ett barn längre som behöver känslor och hjälp utan ni behandlas som ett djur.

Är inte ett dugg glad nu, har förstört hela min dag.

Måndag

Hej nu bev det stressigt när mamma vill snacka med en.
Så nu måste jag stress fixa mig inte alls kul. Får berätta mer om min helg senare. Såhär såg jag ut i lördags.

god morgon lördag !

Nu ska jag rulla av sängen och fixa något och käka till mig och Hanna. Sen ta en dusch och fixa mig, sen hem till Sofia för att snacka en massa och kränga chips, mysigt!! :D

Egypten del 1

Kom på att jag fortfarande inte visat alla bilder från Egypten. Nu när jag äntligen har allt. Här har du ialla fall lite av det bästa.

stan, bio, öl, sova

Har varit igång hela dagen idag. Är super trött. Gick ju i stan med lilla systran direkt efter skolan, Gick i stan en runda och fick träffa Axel en liten stund för pussar. Det blev lite brottom i stan sen men det var väldigt mysigt bara hon och jag. Får åka in fler gånger med henne. Efter stan lämna jag Hanna hem och bytte om lite snabbt för tredje gången för att ta död på lite tid och begav mig sedan för att träffa vännerna för bio. Filmen var väl sådär, jag som blir rädd för minsta lilla var lite skakis efter men egentligen var den inte så speciell. Fick ta en stor stark öl för att lugna ner mig lite. Nu är jag hemma...tomt i sängen. Saknar min pojkvän. Pussas och mysas. Känns skumt när man är så tajta i veckor sen sova själv. Känns extra tomt när man väl är hemma ensam. Men men..imorgon får jag lov att pusssa som en galning på honom. Är helt galet kär efter 1 och halft år. Men så ska de va.

Vågar inte ens kolla hur mycket pengar jag har kvar... fick pengar idag och spendera dem lika snabbt.  Jag hade nog lätt kunnat spendera en miljon på en dag. Hahha..

At the movies!

Hejsan idag har jag mycket på listan att göra. Om en halv timme kommer lilla systern hem och jag ska ta henne på en dag i stan. Samt träffa pojkvännen en stund för lite snack och pussar. Har fortfarande inte bestämt mig om jag har råd att gå på bio två gånger idag eller om jag ska skjuta upp någon av dem. Men den ikväll är spikat. Då ska vi se The devil inside. Läskigt... Ska absolut inte sova själv!
Nu har jag försökt vila lite, men det funkar inte när man har kämpat att vara vaken i skolan med energidricka..
Ska nog ta och fixa mig istället och käka hemma ( billigt)
något liknande stil idag? detta är då angelicablick.se

shopping

Lite vad jag har handlat under dagarna.

vet inte riktigt hur jag ska hantera det

Det var skönt att få höra dem goda nyheterna men något säger mig att jag inte ska hoppas för mycket. Orkar inte hamna i en deppigare sits än vad jag är nu. Men jag är glad men fortfarande rädd. Kan inte riktigt förklara men jag vill helt enkelt inte hoppas för mycket och det kommer nog aldrig släppa.

Zara 699:-

Jacka jag ska inhandla inom snarast! :D

En liten skillnad......tyvärr!

Jag säger det igen...hur kunde det gå från bra rappare och bra text, som berör en.
till detta..........................fattar fortfarande inte. Han rappar " I see my bitch call, I just hit denied" ?(remix version)  Eller " Got my other bitch fucking with my other bitch" osv rack rack city bitch. Är folk för dumma idag för att inse att dem verkligen nötar in dem enkla orden till din hjärna för att du ska tycka om den medans resten av texten faktiskt bara är skit. Vill tillbaka till 90-talet. Bäst musik!
NI ÄR BAJS!!!

är glad,arg och ledsen.

Glad för pappa, Arg på att det inte blev som jag trodde, Ledsen för att allt är så konstigt och jag är trött. Blir ensam idag...när jag var på myshumör. Men det är tur att jag kan ta hand om mig själv.
Efter skolan träffa jag mamma lite och vi gick bara en snabb runda i stan så nu är jag hemma och ska börja städa sen plugga.
Lite bilder från idag.

I put a big smile on my face

Har varit lite överallt, så har inte kunnat blogga så mycket. Just nu är jag i skolan på grafiskillustration vilket menas med facebook istället för att jobba på det vi ska. Så tänkte passa på att blogga lite.
Jag har väldigt goda nyheter om pappa. Jag vill nästan gråta så glad jag är. Hans behandling har äntligen gett respons förutom en. Men det är jätte bra. Är så glad att pappa kämpar på. Kan inte beskriva min lycka just nu.
Efter skolan ska jag plugga lite till nationella och några prov samt träffa pappa. Om vi hinner även göra syntest så jag äntligen kan köra lagligt...hehe.

hur är det meningen jag ska vara?

Världen är för orättvist. Det är meningen att du ska alltid finnas där. Vet inte hur jag ska förberedda mig för den hemska tiden som kommer. Mina känslor är blandade. Hur beter man sig som en dotter?elev?flickvän?bästa vännen? syster? Hur?
Ingen vet hur det känns. Ingen tänker som jag tänker. Har bara hört en person säga jag kommer finnas här när det blir hemskt. Alla andra har bara sagt mmm..det är synd eller det blir bättre! Helt meningslösa ord.
Att bara vänta på att det hemska ska ske är fan värre. Ändå önskar jag varje dag att allt bara är en mardröm.
Det är väl klart mina känslor inte är så jäkla kontrollerande. Inte för att någon förstår det iheller, men fan. Ingen förstår. Jag kan vara arg och ledsen och ibland glad men irriterad. Nu fuckades hela min dag och kväll för någon sa högt i stan idag. "Jag ska fan dö av cancer!!" (på ett skämt)
Nu orkar jag knappt bry mig.. vill inte finnas om inte du finns.

Vilken ska man ta?

Jag har sett ett nytt erbjudande på 3 som verkar vara jätte bra. För 349.- i månaden får du ringa, smsa, mmsa och fritt internet + mobilen. I 24 månader.
Men vilken ska man välja? Vill inte göra ett dåligt val på mobilen..

Måste eller måste...?

Sådär, långsamt men säkert fixar jag bloggen lite. Märker ni något?
Jag vill ha mer färger men jag är lite osäker.
Idag så har jag lite måsten.
-städa
-damsuga
-skriva loggbok
-duscha(kanske bada...)
-ÄTA!!!
Hummm...Vad ska jag berätta?

ÄNTLIGEN

Äntligen börjar värmen och solen komma! Det är helt underbart. Ser bara framemot nu. Nu blir man glad av att vakna. Man blir glad av att klä på sig snyggare kläder. Har inget vettigt att skriva. Hörs!

ett litet dilema

Ska hitta balklänning och studentklänning och har inga pengar egentligen men något sånt här hade väl vari fint att ha som balklänning?

Grattis grattis!

Idag fyller min styvpappa 41 år. Grattis grattis!
Igår blev en liten crazy dag inget jag hade räknat med överhuvudtaget. Men allt löste sig och jag kom hem tryggt och säkert. Eller tyst och sent! hahaha.
Nu ska jag hjälpa till att städa här hemma för imorgon kommer hela släkten för att fira Patrik. Längtar efter tacoooos!! En av mina favoriträtter. Aqvakul var också väldigt rolig igår även om var helt slut efter. Mysigt att få bada med Axel också. Prövade ge luft till varandra under vattnet fick bara vatten i oss,hahahaha !

Nu ser vi på det positiva!

Nu ska jag käka och packa klart för nu ska jag och gänget till aqvakul och bada som vi aldrig levde förr. Kommer nog fota lite för det är första gången jag och Axel badar tillsammans också och det vill man komma ihåg,tihi. I skolan så prata jag betyg på engelskan. Det gick sådär men det kommer fixa sig. Bara jag kämpar lite. Sen hade vi fått resten av sakerna som vi hade beställt på abc-gruppen ( där vi beställde våra studentmössor! )
Fick hem denna tjusingen!
Ladda ner en app som gör att bilderna blir lite gammal-dags. Men såhär ser ialla fall min nya jacka som jag beställde.
Nä nu måste jag snabba mig om jag ska hinna äta. Ha det vi hörs ikväll! :)

arg,trött och hungrig.

När jag säger att jag är trött och hungrig, då ska ni inte börja komma fram till mig och säga vilka sysslor jag ska göra. Jag exploderar. Jag är trött på att fixa allt till alla. TA HAND OM ER SJÄLVA! Är trött på att alla ska räkna med mig. Innan var jag glad att jag kunde ställa upp men gör inte det längre. Är så jävla trött på allt. Kan inte ens ta hand om mig själv. Det är den enda orken jag har är till mig själv och att tänka på problem. JUST LET ME BE!
Är så aarrrrrrrrrrrrg. Aldrig tack, aldrig något bara gör si och så. Hade varit lyckligare av att bo själv. Ska flytta ut efter studenten. Så fort jag har fått ett jobb så ska jag flytta ut. Skiter i om jag får äta potatis dag ut och dag in. Bara jag mår bra och slippa alla måsten. Göra sakerna men i min takt. ARRHHHH!
Nu förstår ni säkert ingenting. Lika bra behövde bara skriva av mig lite!

Krypkör

HELLO!....my little ones!
Som ni ser har jag gjort om headern. Enkel och inte lika mycket drama som i den andra.
Nu är det bara jag och namnet.
Ehmm.. jag har övningkört idag. Vi behöver nog inte säga så mycket mer...har till och med kramp i ena benet för att kopplingen var helt jobbig. Har krypt kört och stannat i backe. DET ÄR FAN SVÅRT! No shit tänker säkert ni.
Tänkte fixa lite mackor och fixa naglarna. Borde egentligen läsa klart boken men det finns ingen chans att jag kommer kunna läsa över 300 sidor till imorgon...
Vad tycker ni bäst? Uppsatt eller nersläppt?
Vilken färg ska jag ta? Börjar det bli vår eller är det fortfarande vinter?

hur kunde det gå...

från detta.
till detta?
Vad hände med musiken? Nu är det knulla och festa i alla låtar, innan var det att förändra världen med hjälp av musiken som budskap till folket. Tupac är ett bra exempel som gjorde många låtar till det. Världen är fortfarande dålig om inte sämre just nu. Är kändisarna desperata eller vad? Orkar inte ens lyssna på musik längre, är trött på allt knull och " I have a hangover ohoooohhooo" BLÄ PÅ ER!

mobil-bilder som jag missade

Hejsan Svejsan! JAG BLOGGAR!
Idag har jag försovit mig grymt mycket men inget jag inte kommer hinna ta igen. Det var inte ens lönt att sticka till skolan idag iheller. Igår kväll fick jag en kick att jag skulle städa. Axel blev lite bäng på mig och drog mig nästan till sängen för att jag skulle sluta städa och börja mysa.
Knappt lönt att jag städade för nu är det nästan lika stökigt igen...ehmm vad vill ni jag ska skriva och visa? Har ingen fantasi.
Yellow
När jag och Axeluz var på jensens.
Valåsen. Tänk att jag åkte från denna backen med snowboard utan att ramla!
NACHOOOSSS!!!! Hos en killkompis Igor i söndags.
Drickande och Dansande.
Funderar på att nu när det blir bättre väder att visa upp lite hur jag går klädd om dagarna. :) För nu kan man faktiskt klä sig fint igen.

festfest

Förlåt så hemskt mycket för dåligt uppdaterande, har inte varit hemma på en hel vecka. Men mamma har skaffat en surfplatta som jag tänkte låna lite ibland om det är okej för mamma.Hade varit najs att blogga från denna när man är iväg. Det som har hänt är ialla fall är att jag har åkt snowbord det var jätte coolt. Ramla mycket men tillslut blev  jag bra på det. Har haft träningsvärk hela helgen inte förens idag som det har gått över och då ska jag såklart få min mens f***a!! Har gått ut vrje dag nu i helgen så nu är pengarna borta! Awesome. Idag ska nog Axel komma till mig och mysa lite,var ett litet tag sen jag fick mysa.  Bilderna kommer lite hur som helst.