Myspys

Hejsan! Idag har jag varit med Sofia på Ikea. Vi hittar alltid något att göra där. Istället för att sitta på ett fik och slösa ungefär 40 spänn på en liten chai tog vi två korvar och en kanelbulle för 20 spänn. Plus Sofias kaffe. DET NI!! Inte nog med att man sitter stilla på en "desginad" förtölj i ett dyrt fik, fick vi sitta på massvis med olika förtöljer och soffor på Ikea med vårt snack om livet och allt där i mellan! Så är ni fattiga studenter eller ex studenter med ett fattigt jobb. Fika på Ikea!! Om ni är smarta och sparar pengar....
Nu ska jag väcka min älskling. Måste mysa med honom så mycket jag kan, åker trotts allt om två dagar. Tror ni han blir glad av en blötpuss?
Kommer sakna att vakna brevid honom! :( ♥

Kalaskalas

Hejsan har haft ganska upptagna dagar. Förberedelser och vara med vänner så mycket som möjligt innan jag åker iväg nu i två veckor.
I fredags så åkte jag till Ikea med Sofia efter skolan. Det första vi gjorde var att ÄTA! Fy fan vad mycket mat vi fick.
Jag fick 16 köttbullar och 5 potatisar och en läsk för 44 kronor. Senare gick vi vidare där vi hittade en drake-nalle som man kunde buktala med.
Efter Ikea mötte jag upp hela gänget där vi köpte presenterna till Milozs och Martin. Sen åkte jag hem till Axel en mini stund tills pappa hämtade upp mig och Sofia för att sitta barnvakt. Det var jätte kul. Vi hade med oss Krus. Det var härligt att leka med min syster ungar, man fick känna sig liten igen.
När vi var helt slut på energi åkte vi in till stan igen för att möta upp Axel och Igor, direkt när vi kom fram så ringde Sofias chef och sa att hon skulle jobba tidigare. Så vi följde henne till bk och gick vidare till TZ för att spela lite left 4 dead. Vi spelade inte lika länge som vi brukar men vi kände hungern i magen. Så vi besökte Sofia lite för att göra hennes kväll lite roligare. Fick gratis mat också men (shyyysss) jag sa inget.
Igår så var det dags att fira Milozs. Jätte trevlig fest och med mycket mat. Då kan det helt enkelt inte gå fel. Har nog heller aldrig trott att han skulle bli så glad för dem anorlunda presenterna han fick,hahaha. Insåg också att någon antagligen har snott mitt busskort från festen eller så har jag bara tappat det från jackfickan. BUT DAMH! Pallar inte tappa saker hela tiden, ska klista på mig alla viktiga saker med superlim!!
Kände mig även väldigt sexig med mina nya kläder från H&M som jag köpte i onsdags, när jag gick i stan med Sofia!

onsdag 25 jan

SÅ härligt med sovmorgon. Axel försov sig lite men fick mysa lite med honom innan han stack i allafall. Har satt igång en tvätt, Behöver strumpor och underkläder,haha. Plus att nu kan jag se golvet igen.
Ska strax göra lite mackor och varm choklad. Kanske spela lite playstation. Sen ska jag fixa mig. Har faktiskt tid på mig idag. Efter jag varit på friskis och svettis ska jag först hitta present med Danial och Axel sen vidare med Sofia. Ska bli skoj. Måste bara säga att jag är överlycklig att jag har fått mitt bankkort!!! LOVE IT!!

måndag 23 jan

Hejsan! Min helg har varit väldigt mysig.
I torsdags hade jag och älskling 16 månader. Myste till det med att jag laga fin middag till oss med lite ljus och tog ett varmt bad. Sedan i fredags så efter skolan överraskade jag Axel med att han trodde att bara han och jag skulle göra något. Men så var alla hans vänner på big bowl. Som jag hade planerat med dem. Han blev väldigt överraskad och glad. Vilket gjorde mig väldigt glad!
På kvällen stack vi till en killkompis där vi skulle kolla film. Roooooollliiitt värre. ( har inget vettigt att skriva mer än vad vi gjorde)
I lördags så spela vi biljard med pappsen och min syster. Jag var väldigt dålig men Axel rädda oss många gånger men lyckades även få in den svarta åttan mot slutet..hahaha. Vidare gick vi till tz där vi mötte Igor och spela left 4 dead i fem timmar ungefär. Jag har blivit en nörd..
Igår så tog vi det mest lugnt var helt slut och åkte in till hans pappa där an skulle träffa sin kusin Frida, men hon skulle precis gå när vi kom. Så jag tänkte att jag träffa Sofia för det var ett tag sen och Axel hans kompis Filip som inte hade träffats på ett tag i heller. Sedan hem för mys.
Nu var det så varmt och mysigt att vakna bredvid älskling att det är jobbigt att gå upp, inte för att jag är trött utan för att jag älskar att vakna bredvid hans varma kropp och att jag känner att teori i idrott inte är min grej...
vet att jag inte är så glad men alla runt om mig hade trott jag var koko om jag log mot min dator...hahaha

torsdag 19 jan

Hellu...sitter i skolan och drygar. Har inget vettigt att berätta. Kan inte tänka klart utan att ha ätit något. Bli pasta idag.
Axel och jag har 16 månader idag. Så blir väl att fira det idag. Vet dock inte vad vi ska göra.

Onsdag 18 jan

Hejsan. Lite dåligt bloggande men har haft väldigt mycket ärenden att fixa samt skola. Försöker komma in i det även om det har gått två veckor. Även varit mycket med min älskling. Vill vara med honom så mycket jag kan innan jag åker. Så mycket så han inte saknar mig när jag är borta utan han ska känna det är en lättnad,hahaha. Skämt å sido.. men skulle sätta mig ner och plugga tills jag kom på att. Jag behöver få reda på mer. Så ska fråga lite frågor på svensklektionen och få uppgifter i engelska c.
Har bokat teori lektioner. Nervös för nu har det satts igång. Har även fixat bankkort, så ett nytt blir hem skickat. Och nu hos min älskling för plugg som jag inte gör. Ska mysa med honom idag. MUCHO! Har även planerat en överraskning till Axel på fredag samt budar på en Xbox till honom.
Om ungefär fyra timmar 20 min så har jag och axel varit tillsammans i 16 månader. Det firar vi med att vara sliskiga.
super slisk

Söndag 15 jan

Jahap igår då så var jag på bio med pappsen. Sherlock Holmes igen. Det var mysigt. Idag har jag varit i skolan, dock väldigt seg. Nu är jag hemma igen där älsklingen väntade på mig. Har ätit en hamburgare och ska snart packa för att sedan befinna mig hos Sofia. Sedan övernatta hos Pappa. Är fortfarande lite seg. Men det kanske blir bättre sen. Hahaha.
Jag igår.
Blev lite små kär i tröjan. Tyvärr så satt magtröjan från andra blogginlägget inte så jädrans bra som jag trodde. Sadface..hehe. Bloggar mer senare.

Lördag

Igår så fick jag gjort mycket. Var först i stan med mammi. Fick inköpt lite grejer på rean. Alltid bra att gå i stan med mamma. Mest lite kläder till Egypten. Längtar!!

När klockan var runt sju stack jag vidare till Gisela och Jessika där vi tog ett glas vin och snacka om resan och kolla på gladiatorerna. Jessika föll direkt för en gladiator,hahaha.
En stund senare var det dags att röra sig igen då jag fick ta bussen vidare till söderkulla. Där det var chillkrök. Jätte trevligt. Tack så mycket Fredrik för att man fick komma. Kom mycket närmare vissa personer. Vilket jag är glad över. Jätte fina människor.
Älskling kommer hem idag. Ska träffas sen idag nån gång och snacka.
Nu ska jag äta frukost och fixa mig, ska på bio med pappa. Han ville se Sherlock Holmes så det blir en andra gång för mig, men det gör inget. Den var så bra! :)

I cant move my body.

Igår var jag en aning seg efter att ha varit på utflykt med skolan till höllviken där vi träna boxning. Så idag har jag träningsvärk i armarna.Tänkte först bara ta det lugnt när jag kom hem från pappa.
Men Mamma hade köpt pizza och hyrt film ( captain america). Och det var jätte mysigt, men när filmen var slut var klockan bara 22:00 och jag var lite sugen på att gå ut. Ringde Bella och Carro för att se om dem fortfarande var hemma och det var dem. Så det blev snabbt fix. 20 min på mig att byta om, föna och platta håret. Sminket gjorde jag på en mörk buss in.
Dansa och hoppade som tusan. Skrek till låtarna (när det kom bra låtar). Så nu lider mina ben och hals också.
Men icke ska jag ta det lugnt för det. Nädå, ska snart in till stan med familjen och ikväll blir det en återställare.
Ska nog ha kameran med  mig.

Egypten here I come

Jahapp! Efter en dålig pizza är jag back on track. Det vill säga, Skolan. Hade bara en lektion se det var helt okej. Har halft vänt tillbaka dygnet men jag försöker. Har även en väldigt god nyhet att berätta. Inte för så längesedan planera jag och några vänner att åka till Egypten. Är lite nojig och nervös fortfarande för ska vara borta ett tag. Två veckor från skolan...men har snackat med rektorn och ska få uppgifter innan jag åker så jag inte kommer efter. Ska bli så himla skönt. Har aldrig varit på en ritktig sol semester och inte nog med det vi ska snorkla och rida kamel. Ska bli riktigt kul. Lite bilder från hotelet vi ska bo på och så ni kan bli lite avundsjuka!


3 dagar eller ett långt dygn?

Jag har totalt vänt på dygnen...har varit hos en kill kompis i tre dygn. Är skabbig till max. Så ska sätta igång och duscha. Har monterat upp min fina byrå. Visar bild när hela rummet är fint. Mycket som ska slängas. Nu har jag ont i ögonen för jag tror jag är trött men har ändå sovit hela dagen bort... Ska ta en dusch sen tror jag att jag sticker till Axel. Vi hööööööööörs när jag har gjort något vettigt.

kvinnor...

Har en liten överraskning till min älskling. Svettas som en gris...och försöker få kläm på det här med att dansa med klackar utan att vingla. Men det börjar gå bättre. När jag inte är med honom är han det enda jag har i huvudet.
Nä nu ska jag sova. Blev plötsligt väldigt ledsen och arg.

Hatar skånetrafiken..

Ja som sagt blev jag av med min plånbok i lördags. Så gick till centralen idag för att se om dem hade fått in något. Fick vänta en bra stund innan jag fick hjälp. När jag får hjälp får jag ett papper på en gata. Där hittegodset finns. Så fiffiga som dem är får man gå en bra bit för att hitta stället. Gick runt hela malmö kändes det som för att hitta det. Lite ironiskt. Men men.. Kom till slut fram. Dem säger att dem inte har fått in något för dagen.. Men det blev ju försvunnen i lördags era trög huven!! Inte idag. Så nu ska jag polisanmäla den och spärra kortet.. sedan får jag ringa in imorgon. IGEN!

2012

Världen går under...ÄHBAHSKOJA!
Hade en jätte trevlig nyår. Dock starta jag året med att tappa bort min plånbok...Men ska till centralen imorgon och jag hoppas det har funnits någon snäll människa som lämnat tillbaka den. Det var en ganska stressig nyår för mig och Axel. Först hem till pappa en stund, sen vidare hem om Axel för att hämta kläder och lite annat. Direkt vidare till Svetthåla. Där vi käka en väldigt god middag med mamma och min familj. Vi fixade oss senare och åkte in till Malmö igen där alla våra vänner va. Trevlig nyår.
Vaknade fyra idag, ej bakfull..bara väldigt trött. Lite bilder.