Shopaholic #1

WOhooo! Hej lön! 
Hejdå Lön!
 
Vilken underbar dag på jobb. Fick gjort så himla mycket idag. Jag tappade aldrig humöret. Och jag fick bra tal och sålt sjukt mycket. Riktigt nöjd över mig själv idag! Därför tog jag chansen att shoppa lite idag!
 
Jag har fastnat för färgad inka mönster. Det kommer bli så sjukt snyggt när jag är brun i kroatioen! :D 
Jag börjar jobba två imorgon så tänkte ta en till runda fast i malmö och shoppa innan jag börjar!! Älskar bik bok!
 
Det som har hänt är att min älskling har fyllt 19 år! Och för någon dag sedan så var jag på bil bingo! 
 
 

A girl thing

Var på stranden med Axel och hans mamma i för någon dag sedan. Vi var som små ungar som lekte på stranden. Tyvärr blev älskling väldigt bränd så har fått smörja in honom med after sun nästan hela tiden. Just nu är jag med Gisela. Vi har en liten tjejkväll. Vi håller på att fixa naglarna. 
 

Underbara sol

Imorgon så ska jag och Axel och hans mamma till stranden. Det ska ändå bli kul :) Igentligen hade han och jag månadsdag idag( igår blir det nu) men i med att jag inte var hemma förens elva något... så blev det lite sent.. så vi ska ta en heldag imorgon. 
 
Nu ska jag hitta något gott och kanske kolla på en film till. Hoppas ni får en trevlig dag! 
För någon dag sen på Bo01 :) 
 
 
 
 
 

Paniiiiikk

Herregud... jag blev bokstavligt talat fast på Nova Lund Center. Vi har ju vår sommar rea och när man är själv sista timmen får man lite panik. Så hon som jobbade innan mig sa att hon till och med hade varit tvungen att stanna till tio en dag bara för att städa ordning rean. 
Så jag gjorde allt jag skulle få gjort en timme innan stänging.Såklart hinner det bli stökigt igen... Så jag är tvungen att stanna kvar till halv tio ungefär.
När jag låst och släckt butiken och tycker den ser redo ut för en ny dag. Går jag mot den stora personal dörren. Drar mitt kort och kommer igenom. Nästa dörr är så man verkligen kommer ut från Nova men jag kom inte igenom.
Fick sjukt mycket panik så jag började gråta. Rädd för att bli fast där mellan två stora dörrar. Försökte hitta nummer i korridoren till slut hitta jag vakternas nummer. 
 
När dem var påväg fick jag ångest att jag istället skulle bli av med jobbet. Jag har verkligen gjort mitt bästa med detta jobbet. Och ingen har sagt att larmet går klockan nio!! Hur skulle jag veta det? 
Min chef sa att jag inte får lämna stället om inte jag är nöjd. För innan när jag stängt har jag kännt mig stressad och trott att jag ska bli instängd så har därför sagt till min chef att det är stökigt i butiken och jag hinner inte städa. Då ringde hon mig nästa dag kl nio på morgonen och sa att jag var tvungen att åka in och städa för hon hade inte tid. Gratis. Så då lärde jag mig..att jag är tvungen att stanna tills det är fint... gratis..men hellre på kvällen än att åka in igen på morgonen eller hur?
 
Mycket text det blev nu.. men har fortfarande ångest för vakten kommer skicka en faktura antingen till jobbet eller Nova. Och jag är såååå nervös över att förlora jobbet... Jag har verkligen kämpat och slitit häcken av mig för detta jobbet och jag tror jag hade blivit helt förstörd om jag fick sparken... 
 
Ialla fall när jag äntligen blev fri ringde jag min plast pappa och han hämtade mig, Tack och lov! Han såg att jag var helt skakig och körde därför igenom Max så jag fick något i magen. Hela resan hem snackade vi om högskola och val i livet och att det kanske inte alltid blir som man tänkt sig.
 
 

The Carrie Diaries

Har börjat följa denna underbara serien!! Jag får verkligen inte nog av sånna här tjejserier. Älskar sex and the city och gossip girl. Drama och mode...vilken tjej gillar inte det?
I alla fall så denna serien handlar om när Carrie Bradshaw när hon är ung. Innan hela sex and the city börjar. Rekomenderar starkt den! Den har börjat gå på tv11 men jag är lite före och kollar online...tihi
 
 

84

Ola Amigos! Håller på göra nuggets och pommes för ska åka in till malmö och spela denna regniga dag med älskling! Har därför bara på mig softa kläder! 
 
 

Crazy hormones!

Shit idag har jag gjort mycket. Vakna av Axels alarm. En kvart senare tog han bussen till Halkan. Så glad för hans skull. Dock så hade inte jag några planer.. så jag börja göra det jag är bäst på när jag har lingon veckan. Att städa.... Har en konstig hormon som tycker om att städa...haha
 
Så nu har jag städat mitt rum, vardagsrummet... fixat disken och framför allt städat min lilla systers rum. Har nog ALDRIG sett ett så skabbigt rum så ja...jag hjälpte henne.. Nu när tvättmaskinerna är i full gång fundera jag på om man kanske ska gå en liten powerwalk och sedan plugga teori! 
 

Bandana

Ska testa göra en sån här frilla imorgon! :) Sjukt snyggt! 
Bilden tagen från Victoria Törnegrens blogg. 
 

Inköpningslista

Dock kommer det bli lite mer än på bilden, men detta är bara från jobb. Lite vad jag hade tänkt att ha på mig i kroatien! 

Jag önska jag var troende..

..För om jag var troende så skulle jag verkligen veta att pappa har det bättre nu. Men just nu känns det bara som han är borta. Han bara försvann.
 
Jag såg ett avsnitt av How i met your mother och det var när marshall förlorar sin pappa. Och allt han sa om sina sista ord från sin pappa bara träffa mig rakt i hjärtat. När han fortsatte snacka om att han aldrig skulle få se hans och Lilys barn så krossa det mig bara mer.
 
Jag har drömt om en riktig film bröllop ända sen jag var liten flicka och att min pappa ska följa mig upp till Axel och typ viska en dum kommentar i örat på mig, som hade varit så typiskt honom. Typ "säker på att du vill göra detta?" Haha Min lilla pappa... 
 
Jag börja stört böla direkt. Har nog inte gråtit så mycket sen pappa gick bort. Grät inte ens så mycket på begravningen. Jag tror det har börjat sjunka in nu. 
 

Cash flow

Hejsan Svejsan! Idag har jag jobbat sjukt trött i mina ben och huvud. det är inte bara jobbigt för kunderna att höra våra erbjudanden är trött på min egen röst! Nu är jag i alla fall ledig ligger i Axels säng och jag känner bara för att mysa ikväll. ska köpa chips och dippammin helg börjar nu haha :)  Hör av mig senare hej svejs

sista minuten

Tjenixen! Är ganska pigg fast jag inte borde vara det. Har inte fått ordentlig sömn på länge och kommer inte få det i natt iheller. Ska snart vika tvätten från sängen och ta en matbit...sen är det väl lika bra och duscha också för kommer inte palla det imorgon bitti.
 
Jag börjar egentligen jobba elva imorgon i med att det är söndag..dock så är det lönehelg och jag hade ingen tid alls till att städa. Stör mig så himla mycket på att kunder provar kläder när dem ropar i högtalarna kl17:00 (när vi stänger) att "var god att inhandla ert sista köp butikerna har passerat stängings dags" något sånt.. och hela butiken var kaos. 
 
Så i med att jag öppnar så får jag sticka dit vid nio tiden för att städa och fylla på... meen men vad gör man inte för pengarna! 
 
Får tänka på mina två resor! 
Ska se om jag kan låna mammas surfplatta imorgon..då kan jag blogga lite! :)