skyfall

Jag har lite tråkigt och inget roligt att berätta så ni får bilder på lite fula miner jag kan göra!
 
 

26-02-13

Shit vilken dag! Gick upp klockan sju för att vara hos kuratorn klockan åtta innan man ska iväg till jobb. Det var skönt att få snacka av sig lite men slutade ändå med tårar. Efteråt kände jag bara att jag ville vara hemma hela dagen och finna en tröstande famn hos min pojkvän, men jag bet igen och kämpade på jobb.
Vilket jag är glad över, för har så fina tjejer på jobb och jag blir så glad av att har gjort något under dagen. Fick en massa nya varor idag så det har varit mest att packa upp och fronta i butiken! 
 
Nu är jag äntligen hemma och det luktar mat ända in till mitt rum. Stekt fläskfilé och potatis! Ska spara till lunch imorgon också! Höjd punkten för veckan,haha.
Tog lite snabba bilder precis för har lovat och lovat. Men idag såg jag i alla fall ut såhär
 

Pure Beauty

Ehm.. what to do.. 
Däcka framför tvn för ett tag sedan, försökt äta något men det är inget gott. Har även lockat håret för jag har tråkigt. Men jag hoppas det håller i sig till imorgon. 
Ska måla naglarna strax, städa och kanske sätta på en omgång tvätt. Lite sånt där vardag tråkigheter.. 
Lovar ni ska få lite bilder imorgon nu när jag ändå har lockat håret och hela kittet. 
Fan vad jag har blivit insperarad av Rihanna också, Hon har "blivit" så galet snygg!!

13.02.24

Blä så tråkig min blogg har blivit, mitt humör går alltid efter väder.. så ni som bor i skåne vet väl hur jag har mått. 
Imorgon är det jobb som vanligt och ser framemot det! Ska alldelses strax duscha och fixa lunch till imorgon. 
Sover hemma hos älskling idag så vi ska mysa lite och kolla sagan om ringen. Vi båda jobbar tidigt imorgon så inget speciellt händer ikväll. 
 
Men innan idag lämna vi min mobil på lagning för en andra gång, hatar mobiler. Har verkligen lust att skraffa iphone,dem verkar inte klydda alls. 
 
tråkigt inlägg..jaja, vi hörs imorgon efter jobb, tror jag slutar tidigt! 
 

Monday

Hola! Alla ovänner och vänner! Har inget att berätta.. Måndag, jobbar kommer hem har käkat pizza och kollat Gossip Girl. Dock sista avsnittet.. så det får väl bli att ladda ner säsonger nu. 
Är så förälskar i Blair och Chuck( till er som inte kollar gossip girl så är det elakaste/romantiska paret i hela serien). Har precis sett säsong 5 klar så ni får inte avslöja något! :)
 
Imorgon är det jobb som gäller igen. Tänkte måla naglarna och se vad jag ska ha på mig även fixa lunch. 
Bloggar lite imorgon, ska försöka ta lite bilder! 
 

Anonym

Hahaha asså fick precis en kommentar om mitt senaste inlägg 
anonym:
Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb? 
Du är praktikant...........
 
Så klart ska du vara anonym också, Jag har så mycket hat så kan väl lika bra slänga ut allt på dig som måste kommentera en sådan onödig kommentar. Jag skriver jobb för jag gör exakt lika mycket som alla andra antällda i butiken. Ja jag är "bara" Praktikant, men det är ju mitt "jobb"? Jag jobbar ju! Bara att jag inte får så mycket betalt. 
 
Det är lite synd att det finns människor som sitter bakom skärmar och är "anonyma" och ska kommentara andras liv, jag skriver i min blogg för att jag känner ibland att jag behöver skriva av mig ibland. Jag känner som sagt att jag jobbar, och jag älskar det. Jag vet jag är praktikant, så du behöver inte säga att "du är praktikant...." 
 
Tydligen så tror jag att min praktikplats kommer leda till en fast anställning snart. Dels för att jag gjorde ett gott intryck på regionschefen som även sa vi ses senare! Jag tolkar det som att jag kommer bli anställd. Får alltid hoppas i alla fall.
 
Nu har jag fått prata ut, tyvärr blev det ett litet tråkigt inlägg. Kände bara att jag ville få ur mig detta. 
 
 
 

Dagens 13- 02-15

Idag på jobb så vann jag tävlingen mellan alla pratikanter. Fick välj tre tröjor från hela butiken. Har jag sagt jag älskar mitt jobb?
Igår så var det ju valentine's day och jag bjöd ut min man på hela kittet, rosor,middag, öl, sexiga underkläder. Efter alla hjärtans dag är jag nu pank...
Så jäkla korkat, men värt det! Orkar inte skriva så mycket, är fett trött så skriver jätte konstigt. Men ska bli bättre till helgen nu när jag är ledig. 

Details

Trött tjej efter jobb och på pisshumör och hungrig så det kurrar i magen. Men ska muntra upp mig med Gossip girl för mamma håller på att steka kött och koka potatis! Nam nam! Sedan hela kvällen bara för mig själv! Kommer somna gott idag,kan jag säga. 
details of today är mitt halsband där jag tog en lång kedja och satte ihop med ett guldigt lås som egentlien är till en väska,haha. Man måste vara fiffig om man är fattig! 

måndag är min söndag.

Har varit hos arbetsförmedlingen idag. Så har inte jobbat för det var en väldigt dum tid jag fick hos AF så jag kände inte det var lönt att åka till Lund för någon timme sen lika länge dit och hem. 
Axel har även skaffat sig en Elcigg.Ganska soft att röka inomhus för det är ju bara ånga ungefär, Och det är såklart mycket bättre än vanliga cigg. Så ska testa det för att försöka sluta.
Beyonce kommer antaglien inte bli av, på grund av att det är dyra biljetter och alla biljetter tog slut på 12 min. Helt sjukt. Råkade beställa biljetter ganska nyligen tror jag för över 6000 kr till globen, Håller på att ringa till kundtjänst och avboka det. 
 

Fredag UTGÅNG!

I fredags gick jag ut med Sofia och hennes kusin Veronica. Det var jätte kul, Det blev lite mycket sprit. Träffa även på många ute i fredags.
Alltid innan vi tjejer ska ut är det Jääääääätte viktigt att ta foton på sig själv så man kan se nästa dag att man inte såg så hemsk ut som när man vakna. Haha. 

7e februari

I torsdags så hade Axel ensamt hus så jag och Igor var där och vi alla myste. Först laga vi jätte god middag tillsammans och sedan film med väldigt mycket gott gott. Vid slutet av filmen var Igor tvungen att lägga sig så jag och Axel fortsatte natten med att tända brasan och lyssna på lugn musik och snackade om allt mellan himmel och jord. Jätte mysigt och romantiskt.

Beyoncé

Börjar bli trött på min kropp nu. Den orkar ingenting. Idag var jag tvungen att sjuka mig från jobb. Känner inte att jag vill fortsätta smittan på jobb. Det är inte det att jag inte kan röra mig och ha feber för det kan jag. Men pallar inte göra det värre om det skulle bli det, Bättre bli super duper frisk till imorgon istället!
 
Så det jag tänkte göra idag är...
♥ Skriva CV
♥ Kolla om det finns jobb
♥ Städa mitt rum om jag orkar
♥ Kolla Gossip Girl
♥ Kanske hänga med min boyfriend sen och träffa kompis. 
 
Har jag berättat att jag förhoppningsvis ska se BEYONCE!!!!!!!!!!! Hon kommer till Danmark Köpenhamn 27 Maj. 
Köpenhamn är närmare skåne än stockholm tyvärr, billigare också.
Kunde knappt tro det när jag läste. Hon är den jag hade kunnat lägga mycket pengar på för att se live. Det kommer bli helt sick! 
 
 

mobil inlägg

Hola! Min mobil är väldigt cp. orkar inte skriva med den för tutchen börjar klicka av sig själv hela tiden.. Vill ha iPhone!! Imorgon är det jobb som gäller.
Idag testas jag även på att gymma på friskis och svettis med Bella. Sjukt skön efter känsla men havet no money får bli när jag fått jobb.


saknar min tönt. kom hem!!

All I Could Do Was Cry

Då ska man väl sammanfatta sin helg.. 
I fredags så fixade jag ihop en romantisk kväll för Axel och mig. Fin middag med levande ljus och film med gott gott på kvällen. Tyvärr var vi båda trötta efter jobb så vi somnade ganska tidigt. 
Vad jag köpte från Bik Bok i fredags!
Lördagen så var jag bara hemma hela dagen och kollade gossip girl och käkade pizza ensam i mitt rum, medans resten av familjen var fast klistrade framför melodifestivalen. 
På kvällen träffa jag Sofia och kollade in hennes lägenhet och tog lite cider samtidigt som vi såg på beyonce konsert. 
Byte Bacardi mot denna snygga skinnvästen med Sofia. Super nöjd! 
Söndag då ångesten växer fram för att klara ännu en vecka med jobb. Ska bli spännande.Trött och har huvudvärk men ser ändå fram emot det. Tål inte vara hemma eller ha mer problem med familjen. 
Träffade även Sofia idag och laga god mat tillsammans innan jag träffa Axel som sitter bredvid mig och skrattar för fullt mot data skärmen.
 
Jag är så sjukt trött över allt som pågår nu efter pappa. Att hans fru ska krångla till och ljuga och sälja saker. Jag blev så arg imorse när min syster ringde och berätta att jag började gråta. Visste inte hur jag skulle få ut ilskan så jag började gråta. Det finns inget jag kan göra.. 
Vet bara att jag förlora all respekt som jag hade för henne. Skit samma om hon var i närheten pappa hela tiden, jag vet att han egentligen inte var lycklig med henne, han ville bara inte vara ensam. Men hon har verkligen inget respekt för hans saker som tillhör oss systrar utan tror att allt är hennes när hon vet att det inte är rätt. 
 

u dont know how much i miss u

Jaha! Sitter hemma helt själv och deppar en lördag kväll. Min pojkvän ska träffa en kompis och jag får inte vara med. Skulle egentligen ut med några tjejer men mina pengar tog slut för att jag gjorde en "romantisk" kväll igår för min pojkvän. Fick dock vänta två timmar så maten blev inte så god av att stå i ugnen för att hålla värmen. Den blev torr och hård. 
Vaknade glad trots allt men det slutade även skit det med. 
Hade planer med en vän men hon har egentligen sina egna och vill inte kliva in riktigt. Vilken misslyckad lördag. Sånna här dagar saknar man bara sin pappa som man alltid kunde åka till och kolla film. Bara glömma alla andra. Han och jag vi visste var vi hade varandra. Inget drama, inget klag. Man bara mådde bra av att ha varandra nära.