My inspo

Fan vad jag älskar Rihanna och hennes stil! Hon är en kvinna som jag ser upp till genom mode. Älskar verkligen hennes stil en riktigt stor insperation! Fundera på att färga mitt hår imorgon...Rödhårig eller Ombre? 
Ska duscha nu och ta en sista cigg sen gå och lägga mig. En lång dag imorgon och jag ser fram emot det. Lovar bilder från imorgon! ♥

fixat naglarna

Lekte lite modell också alltid kul när man ser hur hemska bilderna är egentligen! Tack gode gud för photoshop! HAhaHA! 
 

Pink & Gorgeous

Halloj! Idag kom jag lite tidigare hem för hade huvudvärk som inte gick över fast jag tog alvedon och mensvärk på det! Riktigt skoj! Efter lunchen mådde jag bara illa. 
Innan jag åkte helt hem hämta jag och en kill kompis sprit från pappas garage till imorgon, för kan inte direkt ta med mig sprit till jobb,haha.
Onsdag är jag LEDIG så det ska vi fira valborg extra mycket! 
 
På torsdag ska jag på arbetsintervju för en tjänst på mitt jobb...men är helt osäker och sur nu så vet inte ens om jag vill.
Idag så behövde dem någon som kom in på onsdag och jag erbjöd mig såklart för behöver pengarna och vill jobba, men nej..istället ska dem tigga och be någon annan. Så jäkla konstigt..När jag väl erbjuder mig.
 
Vet faktiskt inte vad jag känner för mitt jobb. Älskar att jobba i butik och ibland trivs jag men är lite trött på att bli utnyttjad nu. 
Jag hade en liten söt stil idag min "kofta" är den jag köpte när vi hade 50% på bik bok.
Fick även mina efterlängtade spicegirls skor hahaha av mami igår! 
 

AW

Har precis kommit hem från afterwork. Skit kul! Dock så var jag typ den enda som drack så det blev ju inte en lång kväll.. men nästa gång är vi nog hemma hos någon så alla andra slipper köra. 
Dock kan jag inte riktigt lägga lika mycket som dem gör på mat..haha måste hålla i pengarna några veckor till! 
Men en liten shopping lista har jag! 
 
Dessa från dinsko perfekt till att jobb i och snygga till sommaren. Även perfekt för korta jag! 
får visa en annan dag också på mitt senaste köp från jobb! 

Världens dilemma

Asså fan! Vet inte vad jag ska göra eller ta vägen! Måste ringa min handledare. Jag är inte någon dum efterbliven praktikant/timanställd utan lön. Trött på det. Jag är en person som har slitit häcken av mig för detta jobbet och jag känner mig så himla utnyttjad. Men sen samtidigt vet jag inte om det bara jag som är känslig. 
Vet inte hur jag ska förklara för mina kollegor hur jag mår... För jag är rädd att det blir bara mer problem och att jag inte kommer ha något alls. Dem har ju helt klart övertaget. Vissa säger jag ska prata med arbetsförmedlingen vissa säger att jag ska bita ihop ett tag till.
Världens dilemma.
 
På tal om jobb så har vi 50% i hela Bik Bok butiken även ordinarevaror, hela dagen imorgon (25/5 Torsdag) 10-20.00. 
 
Så det blir en lång dag imorgon och det ska jag förberedda med många timmars sömn! 

SHOPPING! SHOPPING!

Uch! Nu får jag hålla i pengarna har handlat alldeles för mycket idag...Har räknat ut att jag shoppat för ungefär 900:- och med tanke på vad jag har fått för pengarna så är det ändå ganska hyffsat! 
Men ska ju överleva i två veckor till innan jag får pengar.
 
Fick även en liten surprice på jobb idag! Min fina vän Jessika kom på besök och vi åkte sedan till Malmö och bara gick genom stan och snackat allt mellan himmel och jord och skrattat och planerat.
 
På torsdag ska vi på bio och se Iron Man 3 med Igor så det ska bli roligt. Vi tänkte även ses imorgon för att se dem två första filmerna så man kommer ihåg lite. 
 
Denna veckan kommer bli alldeles toppen!
Köpte även denna super sköna tröjan i dag från jobb för 199:- 
Behövde verkligen nya BHar har storlek C nu och innan hade jag 75 B...Antingen har jag verkligen gått upp i vikt eller så har dem bara växt. H&M är alltid bra med underkläder för man kan hitta allt på rean där! Även mitt efterlängtade halsband! Har kollat på det i evigheter!
Även strumpor för använder sönder ungefär 3 par nu...haha och lite sommar kläder! Linnet har även en bar rygg kommer bli skit snyggt till sommaren! 
 

Shoes

Jahapp! Ligger i sängen ny duschad och ska snart ta sista ciggen för kvällen och ringa älskling sen smörja in mig och borsta tänder. 
Imorgon blir det jobb som vanligt. Längtar lite för vi har en liten surprice på Bik Bok imorgon! Hoppas det kommer många kunder. Det är mycket roligare att jobba då! 
Ska passa på att shoppa lite imorgon tråkigt bara att göra det själv... Får se om någon vill hänga med mig på lunchrasten! 
 
När jag kom hem fick jag en liten städ kick och gjorde om min hylla på mitt rum. Längtar tills jag inhandlar lite fler skor då ska jag ha hela hyllan full med SKOR!! 
Liten shopping lista från Bik Bok

Halland

Hela helgen har jag tillbringat min tid med Igor och min pojkvän. Fy vad jag hade saknat honom och nu återigen saknar jag honom för nu är jag hemma i lilla svetthåla och han är kvar i Halland.
Vi var inte där så länge men fick ändå koppla av i skogen. Helt perfekt. Vi promenerade även till Danskefall som är ett vattenfall.
Det var så mysigt. Jag kände mig som tio år igen som skutta mellan stenarna och tog stora pinnar som stavar och låtsades att man var Gandalf (i sagan om ringen).
Vill nog åka dit igen nästa helg till och med..mest för att det är värt att få alla pussar och kramar av min fina prins.
avslutar med en fin bild på Igor! :) 

Ssstrike 2

Hejhej! 
Igår efter jobb övningkörde jag hem och käkade sen stack jag in till Malmö för att ha liten tjejkväll med G&J hade skit kul som vanligt. Dock så däcka jag lite tidigare i soffan vaknade sen vid tre tiden att dem ville sticka till Campus för att fylle käka och det tackar jag inte nej till. Turen var att jag gick på toa innan vi lämnade lägenheten för dem hade ritat en stor penis på min panna,HAHA. Och jag lovar er! Dem hade inte sagt något. 
Kan bara inte fatta att jag sov så djupt märkte ingenting ju. Dem filmade också.kanske kan visa videon sen...hahaha får se om jag vill..
Idag så har jag och G kollat film och käkat frukost,mest tagit det lugnt. Nu klockan fyra skulle dem på kalas så jag är hemma nu och tänkte ta en dusch och frächa till mig innan jag åker till min syster ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra än.. får se.. ska smsa henne. Kanske går ut och tar någon öl. 
 

Now put your hands up!

Hola Amigos! Ligger i sängen och kollar på Jennifers body som jag redan sett en gång innan. Jag förstår fortfarande inte den. 
Anyway har även köpt skinnjackan på Bik Bok som kostar 1299:- Ibland är det ganska najs att ha personalrabatt. 
Har knappt varit hemma så lite skönt att vara hemma nu och kunna få tvätta och fixa mig i lugn och ro. Har varit mycket hos Axel och Gisela och Jessika. Igår så hade vi tjejer så jävla ballt. Vi klädde upp oss som i beyonce´s video singel ladys haha vi såg inte kloka ut,hahaha och försökte dansa sem dem i videon. Jag har jätte många filmklipp men är inte säker på om jag får lägga ut dem än..haha.. 
Sen så myste vi med film i soffan. Love my Girls! 

With my baby

Sitter med min baby och lyssnar på lugn musik lite jazz och sånt. Imorgon är det jobb igen så ska snart hem och fixa mig för imorgon.. Tvätta och lite så. Bloggar mer när jag har kommit hem för kan blogga lite med bilder. Har shoppat en hel del som jag ska visa er. Tänkte även fixa naglarna ikväll.. Kanske färga håret...? Men vi hörs mer sen sweeties!!

Blogg torka.

Shit..jag bloggar inte längre..har inget liv att snacka om.. 
Kan kall prata lite om vädret..det känns som det verkligen håller på att bli vår nu,man hör fåglar kvittra! 
Saknar även min boyfriend..har knappt träffat honom denna veckan, känns det som i alla fall. Han lova att vi ska ses imorgon, men vi får se. 
Har i alla fall min kamera nu så lite bilder ska jag försöka knäppa imorgon. Nu ska jag sova gott som en bebis. Imorgon är det jobb som vanligt. Längtar lite! 
Inspo!

jobb jobb

Åhh en liten ledig dag på min lediga dag blev det inte..en timmes jobb imorse. Inte så farligt men om man ändå hade fått betalt... 
Idag fixade jag lite ärenden med min stora syster Hanna bland annat att kolla till garaget så inte horan( ursäkt ordvalet) hade snott något från garaget och sålt. Sen satt vi bara i solen och snacka och kedjerökte. Mysigt!
Imorgon är det jobb som vanligt..så ska alldeles strax sova så jag är utvilad. Efter jobb kommer mina två fina tjajoor hem till mig och det ska mysas med film och allt. Får se till att städa och bädda imorgon bitti! 
Längtar! 
Lite bilder på moi idag..för kameran glömde jag hos Gisela och Jessika..