Tack älskling

VILKEN ROMANTISK KILLE JAG HAR SKAFFAT MIG! Först sa han att vi var tvugna att vänta utanför huset senast tio över fem. Jag blev helt nervös fatta ingenting. Om det skulle komma någon eller ja..vad som helst. Då kom det en taxi. Axel öppna dörren för mig och vi begav oss in mot stan.
Där vi sedan handla lite gott gott och skulle kolla på Sherlock Holmes. Jätte bra film! Dock väldigt lång, men bra lång. .. .Kunde inte lyfta mina ben efter filmen.

Efter det var det tänkt att äta på jensens böfhus men det var fullpackat. Så det blev Max. Är lika nöjd ändå. För att jag har en sån fin pojkvän. Vi handla även lite smällare till nyår. Ganska glad kille kan jag ju säga...haha.
TAck så mycket älskling för en fin dag! :D LOVE YOU!

julfirande

OJ! Vilken dålig uppdatering...har varit så upptagen med att handla julklappar och firat jul.Det är inte förens idag som mitt julfirande tagit slut. Och jag har fått en liten julmage på grund av potatis och köttbullar i fem dagar i rad. Men det är najs!
Just nu håller min fina pojkvän på att laga pannkakor till oss. Medans jag chillar framför datorn i soffan. Sen ska han ta ut mig ida. Middag och Bio! Väldigt romantiskt.
Bilder och lite sånt kommer när jag är hemma vid min egen dator. Ska skriva lite mer noga om min jul då.

Kunde ha sprungit maraton

Hejsan! Nu är jag hemma en söndag kväll och är helt slut. Har varit ute två dagar i rad nu. Men en trevlig upplevelse.
Igår så gick jag runt i Lund med William och Josse. Bakfull som jag och William var. Josse skulle klippa sig i Williams mammas salong. Så medans hon blev klippt fick jag lite tvättat hår. Vilket var jätte skönt. Älskar när folk pillar en i håret.
Efter det tog jag en mini sväng hem. Åt på 5 min och sprang vidare till bussen in till Malmö. Där jag träffa Safi som äntligen har kommit hem. Härligt! Sen fixade Sofia mig jätte snygg tills jag skulle ut igen. Man känner sig väldigt vacker när hon fixar en.
Sedan bar det av till bögklubben. HAHA. Not my style at all. Men det var en upplevelse det med. Fick i alla fall dansa fritt. Tack för kvällen William! Sedan bar det av igen. Hämta mina saker och sprang till bussen som skulle komma om 10 min. Kunde knappt andas sen men fick i alla fall sova med min älskling.
Idag har jag mest tagit det lugnt.
En liten packad Ronja...haha.

friday

Vilken fredag. Både den sämsta dagen i veckan men samtidigt den roligaste.
Grät jätte mycket igår när jag egentligen skulle ta ut mamma på stan för att hon skulle tänkte på annat. Istället tänkte vi på bra minnen med pappa. Vilket gjorde att man fick lite tårar här och där i stan. Har även lyckats få en klump i magen som jag inte blir av med. Jag gick ut på kvällen för att tänka på annat. Tänkte att det var bättre än att sitta hemma och det var det. Fick väldigt mycket skratt från vänner.
En rolig grej...
William skulle pissa efter vi hade gått ut. Så han gick till en liten gränd. Någon sekund senare kommer polisbilen efter honom. Vi alla börja asgarva och sprang dit för att se hur det gick.
Då såg vi han snacka med dem från bilen sen berätta han allt för oss.
Han hade sagt att han letade efter täckning. Och undrade om han kunde låna polisens mobil. HAHAHA!
Blev ett litet gott skratt. Tur va så slapp han böter.
Fina tjejer. carro,bella and me
Nu är jag hemma efter en helvetes lång dag. Ska ta en liten powernap sen blir det bögklubb ikväll,haha. Wonk! Ska sjunga karaoke med transer, KUL! :D

Nu kommer alla känslorna på en och samma gång

jahapp...det var en bra dag/kväll. Tills nu..när jag börjar gråta igen

Nails

Glömde skriva att jag fixa mina naglar igår. Tycker det ser ut som godis :D Fick för mig igår att mina händer luktade lakris. Bad Axel att lukta på mina fingrar hela tiden,hahaha.

Monday

Orkar inte rita Lady Gaga idag. Får bli imorgon eller något. Haha. Mina händer är sönder skissade. Ska sätta på musik och börja städa lite sen blir det att gå igenom lite saker inför proven i veckan. Har hittat lite fina kläder jag ska inköpa imorgon.

Skiss-feber

Fick lite skisshänder idag. Medans jag vänta saker att bli torra i skolan börja jag skissa lite på Wiz Khalifa. Nu fick jag uppdrag av en kompis att rita lady gaga får se hur det blir.
Min färdig bild!
Blev ganska nöjd! :) 

Cher Lloyd

Tycker om hennes stil. Tycker om att man kan ha sköna kläder men ändå se kvinnlig och söt ut. Ska försöka härma lite av hennes stil. Får se om jag lyckas! ;D

Inget kb för mig icke!

Igår blev det inget KB för min del. Drack alldeles för mycket innan. Drack hela vinflaskan själv så all mat kom ut igen. Idag mår jag som jag förtjänar. Tyvärr så vill jag inte vara bakis när jag äntligen får mysa med älsklingen. Nu ska vi laga jätte god mat. Potatisklyfter och kött med bearnaise sås. Och efter det massa chips och dippa! Axel fick en öl medans jag dricker vatten och huvudvärkstabletter,hahaha. Sen blir det mys framför tvn. Vi har ett helt hus för oss själva. Det ska bli jätte mysigt! Bättre lycka nästa helg kanske?
P.s vill bara säga att jag trodde verkligen jag skulle dö igår och Carro var så jäkla gullig och tog hand om mig. Uppskattar det jätte mycket. Tror hon läser bloggen ändå så. ;) TACK snygging! ♥

KB

Idag blir det KB! Med Bella, Carro och Wollie Bollie! Ska bli fett med skoj! Har redan duschat och ska föna håret alldeles stracks! Sedan torktummla. För vill ha mitt fina linne. Sedan håller vi tummarna att patrik kör mig! Ska hem till Bella först där vi ska för kröka och fixa oss sedan tar vi bussen vidare.
NU ska det drickas och dansas! :D Kommer nog ha med mig kameran :)

I need someone and that someone is you

Sitter hemma själv....Inte kul. Är helt kärleksfull idag. Har varit glad hela dagen och vill bara kramas och pussas! I NEED LOVE TODAY!! Lyssnar på din gata och softar framför datorn och försöker undvika att plugga...
Ska sno lite choklad och lägga mig vid tvn och häftet så jag kan plugga xD

Plugg



Undra hur lilla Ronja mår idag....

Gissa om jag är glad idag? Eller lika deppig och hatfull som vanligt. Kan tänka mig att ni inte får en så bra bild av mig... Sitter och försöker plugga. Svårt när man bubblar av olika känslor. Inte nog med det är att vi har byggare över som fixar hallen/ toan. Men det är snart klart. Ska bli riktigt skönt att kunna duscha hemma och ta långa varma bad nu under vintern. Nu ska jag fortsätta. Hörs senare!

aregtbhb,lfödrfgtoyhbjbf

Jag tycker om att sova för då försvinner man för en stund. Man kan drömma om ett bättre liv. Sen är det likadant när man vaknar. Kaos igen.

Scream and tears

Åhh orkar inte med allt hat.

Första december!

Jaha! Då är det första december. Känns verkligen inte alls som det! Snöar inte ens. Man bara väntar på det. Men det kommer aldrig. Det får gärna för mig, aldrig komma!
Idag har jag i alla fall gjort mycket. Först skola sedan lunch med mamma på casa mia. Sedan vidare till Stadsbibloteket för att plugga lite. Sen träffa kompis snabbt..sedan vidare till den andra skolan för att göra klart mina väskor till julmarknaden imorgon. Ni är alla välkomna. Hela dagen från 11.00-20.00 i Katrinetorp/Malmö.
Blev klar. Sedan träffa jag ännu en kompis för hon skulle ändå göra ett ärende i stan. Sen dela vi en pizza på campus. Sedan vidare hem i regnet. Nu är jag äntligen hemma och ska plugga vidare på min engelsk redovisning som jag har imorgon...KILL ME! ORKAR INTE!