Nya tag

Hejsan! Jag försöker tänka framåt och possetivt. Idag började jag ett nytt jobb. Telefonjobb. Inte världens roligaste men jag vill ha något sidanom praktiken. Lite extra pengar skadar inte.
 
Ser framemot jul även om det är ett stort hål    att pappa inte kan vara där. Men hela familjen från pappas samlas till och med hans syster från schweitz kommer och firar i år. Ska dock bara vara där en liten stund för att sedan åka vidare till Axel och fira med hans familj.
 
I helgen så firade vi Martin som blev 20 år. Har en jätte rolig video på honom när han försöker säga lussebullar. 
 
 

13 dec Vila i frid kära pappa.

Min vackra och mest underbara pappa somna in den 13.de dec. Har inte riktigt förstått det än. Är fortfarande glad för hans skull, som kämpat med cancern i tre år. Ibland slår det till en. Vi har bokat begravningen den 3 januari. Det kommer bli jätte fint. Tänkte hålla ett tal också. 
 

Min fina bästa vän skrev det här till mig.
 
"Du är så stark och jag ser en helt fantastisk kvinna när jag ser på dig! Att du klarar av att se din pappa såhär, en underbar människa, vad jag har sett dem gånger jag träffat honom, som blir svagare är inte lätt. Tvivla aldrig på att du är en fantastisk dotter, och underbar vän för den delen. Och jag tror inte din pappa innerst inne vill att du ska gå runt och vara ledsen hela tiden, du måste se lite ljus i livet även om det känns tungt, mörkt och orättvist just nu. Du måste kunna leva vidare. För du växer, utvecklas och förändras, och alltid när det finns ett speciellt tillfälle som gör dig extra glad eller stolt i livet så kommer du känna att han finns där inom dig och ler! Jag hoppas att du får en fin tid med din pappa nu i jul, och jag önskar att det fanns något jag kunde göra. Men jag är bara mänsklig, precis som du. Det är okej att gråta och vara less på allt, men då ska du veta att jag alltid kommer finnas för dig på ett eller annat sätt! <3"
- Jessika
 
Blir så glad av alla runt om mig att jag inte tänker på något negativt alls. Klart jag tänker på pappa men det blir mer en klump i magen och att jag fyller i det med nuggets och annan skräp mat. Det är inte förens idag jag åt en vanlig måltid hemma hos min pojkvän. 
 
Vila i frid pappa. Jag älskar dig. 


10 dec

Pappa ligger på hospice nu. Det är ett speciellt sjukhus man ligger på innan man dör. Står det på nätet i alla fall.
Jag tror inte han kommer får lämna det. Det är sjukt jobbigt att se honom såhär. Svag. 
Imorgon ska jag sova över där. Ska bli skönt att få vara med honom lite själv. Jag vet inte hur jag ska bete mig längre. Känner mig skyldig när jag är glad för andra saker. Känns som det är ett måste att vara ledsen hela tiden..
Just nu försöker jag bara ta dag för dag. Min största önskning i jul är att han i alla fall klarar sig till julafton. 
Min älskade pappa. Älskar dig så himla mycket. Önska jag kunde göra något istället för att se dig lida. 
 
 

07, dec

God morgon! Idag så mår jag lite bättre. Men tänker fortfarande. Tog ledigt idag från jobb, känner att jag bara vill vara med pappa och tänkte på annat. 
Om en liten stund ska jag fixa mig så jag inte ser ut som en zombie mer för att sedan åka till stan för några ärenden. När Axel slutat jobb ska jag träffa honom och säga hejdå, sedan kolla film med pappa och till sist träffa mina fina tjejer för en tjejkväll. Längtar efter en tjejkväll med beyonce i högtalarna och lulliga tjejer som skrattar åt allt!
 
Har missat julkalendern så ska ta att kolla på några avsnitt nu. Ni glömmer väl inte att kolla? :) 
 

 

vet inte vad jag ska känna

Hejsan! Ett tag sen jag blogga, men har ingen ork efter jobb(praktik) och sen har det hänt så mycket i mitt liv. Min bägare svämmar över,helt enkelt. Mitt huvud håller på att explodera så mycket jag tänker på nu.
 
Har inte råd med vinterjacka och vinter skor. Utan jag fryser i en vår jacka och converse... Mina vinterskor gick i sönder, men har slängt kvittot så vet inte om jag kan få pengar tillbaka. Så nu har jag sökt jobb till Max. För att kunna jobba helger.
 
I söndags så döptes Axels lilla syster till Nora. Tänker bara på Nora i skildavärdar, tror Axel's lilla syster också kommer bli en lite som henne,haha. 
Annars med min pappa har allt verkligen blivit bajs! Allt med familjer har gått skit känns det som. Det känns som jag har blivit ett litet svart får för alla. Idag så skulle pappa rönkas. För han har svårt att andas. Han kan inte gå vanligt utan att få andnöd. Sen bor han i lägenhet utan hiss, på tredje våningen. Det är jätte jobbigt att se honom såhär. Det är även jobbigt när hela släkten tror att jag bara älskar min pappa för pengar. Vad tror dem jag är för människa. Jag försöker verkligen fixa allt själv! 
 
Efter studenten har jag inte direkt haft någon inkomst och levt på mamma och pappa. Har inte shoppat som jag brukar och gjort det jag brukar. Har ätit hemma och så vidare.. Önskar hela tiden att bli liten igen, När pappa kunde vara pigg och glad, när jag inte var "för gammal" för att få julklappar. När folk inte la allt på mig. Känner mig inte vuxen än.. 
Skönt att ha en blogg att snacka ut på, tack!