Hallå Godingar!

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys deluxe!!! Jag ligger just nu i Giselas säng och vi har kollat film typ sen klockan sex. Först såg vi en "romantik" vilket det verkligen inte va. Fast vi tog den mest för Channing Tatum eller vad han heter va med..höhö. Efter den såg vi en skräckis med en massa små skräck filmer i. Rekommenderar den om man tycker om paranomal activity. Sen såg vi en typisk tjejfilm bara för att kunna somna. Vi köpte nog godis,läsk och chips för ett helt år. Det var så mycket så bara av att kolla på det blev man mätt!


Nu ska jag nanna kudden. Hörs imorgon bitti har bestämt mig för att börja blogga på riktigt igen... hehe

From Scratch

Jag önska ibland att jag fick börja om från början. Har ni någonsin önskat det?
Det har hänt så mycket sen sist jag blogga att man vet knappt var man ska börja.
 
Jag älskar nyår! Inte för firandet utan för att det är lite som att "föddas" på nytt! Ny start på ett nytt år! Men just nu orkar jag inte vänta. Därför tänkte jag börja nu! Ska göra om bloggen! kanske ha en ny... 
 
Men det får bli när jag har lite mer ordning och reda på mitt liv. Ska duscha nu och sticka till pappas minneslund.
Han fyllde år i måndags men har inte haft styrkan att gå dit själv.

Natti Natti

Hello Darlings! Idag shoppade vi tjejer lite till. fick med mig massa nya trosor och bhar vilket behövs så nu har jag slängt alla fula och försmå. Köpte även dessa pyjamasbyxorna!


Ska visa mina köp från igår också om ett litet tag! Snart åker jag!! imorgon om vi ska vara korrekta!

tre dagar

Åker om tre dagar och har bara gjort en packningslista.. Jag har inte ens en resväska...
Idag ska jag städa mitt rum,bädda om sängen och tvätta!
Imorgon ska jag växla pengar med Pillan och på torsdag ska nästan alla tjejerna handla det sista vi behöver. Sen fredag ska jag bara mysa med älskling för sen flyger jag iväg, hihi .Har aldrig varit såhör taggad för en resa!!!












Lite bilder dem senaste dagarna. Som ni ser har jag varit på stranden ganska mycket och ändå är jag lika blek,hahaha Det märks jätte mycket på mig att jag är gladare sen jag "sluta" jobba. Mina naglar är långa igen också!! Loving Life! Hade varit en smula bättre om jag fick ett mail om att jag fått ett jobb också.