NY BLOGG

kolla in min nya blogg!
www.ronkha.blogg.se


Loppis

Hejsan har haft fullt upp i helgen. Det är nämligen så att jag står loppis med min kompis Sofia. Vi har stått lördag och idag, söndag. Det har gått jätte bra för min del. Men alla mina pengar går till London! Det sved lite i spargrisen när jag var tvungen att köpa månadskort... 750 kr!!!


Såhär ser det ut ungefär. Kom gärna förbi! Det ligger i Malmö på friisgatan. Vid chokladfabriken. Vi kommer stå på onsdag, vår sista dag. Från kl 14:00-20:00. Allt kommer vara från 1-20 kr! Fynda!!

Halloween

Igår hände inte så mycket. Var hemma hos Axel själva. Mös med en film och en stor kopp varmchoklad. Sedan handla vi mat tillsammans och laga middag. 
Idag så gick jag i stan med Jessika i jakt efter vit foundation, vilket var en dålig dag i med att det är Halloween så alla handla idag! När vi kom hem fixade vi oss för Halloween festen vi hade med ungdomsgruppen i kyrkan. Det var jätte trevligt! Vi lekte skattjakt i kyrkan och en som heter soffan. Det bjöds på hemmagjord pizza och massa gottgott. Bland annat fingrar.
Jag fick även diplom som bäst passande utklädnad.