ny mobil

Hola CHICKAS! Jag har skaffat en ny mobil. Sony Xperia Z som jag skriver från just nu.


Nu ska jag in till stan med Hanna och Gisela och göra lite ärenden. Vi hörs sen.







Livet

Blir så trött på att kämpa häcken av mig och inte få något jäkla jobb!!! Så nu har jag bestämt mig att arbeta tills jag kan börja söka till en skola sen får vi se vad livet vill med mig...
Och under detta året får det avgöras om jag får fast eller ej! Om jag hinner eller lyckas få heltid fast, behåller jag det och flyttar ut och om inte kommer jag söka skolor.
 
Jag kan inte fatta att tiden har gått så snabbt om mindre än två veckor åker jag till Kroatien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ska bli så jäkla skönt när man har jobbat och jobbat och sen bara få njuta av vackra stränder, härliga tjejer och goda söta drinkar! Låter som rena paradiset i mina öron just nu. 
 
Ska öppna imorgon så får säga god natt! 

Back On Track !

Hola Amigos! Ronja är tillbaka!! Eller ja knappt sen min älskade man kom hem har jag myst som bara den. Ibland är det ändå ganska najs att jobba helg. Men från och med imorgon jobbar jag till söndag, Ledig måndag och sen är det jobb igen! Men jag hoppas att pengarna rullar in sen så jag kan boka en ny resa!!
 
Nu är det inte många dagar kvar tills Kroatien och om det finns internet kan jag blogga lite dem dagarna jag är bakis...hehe.
 
Igår hade vi en jätte mysig dag tillsammans med Danial och Pernilla. Bada först hemma hos en kompis i hans pool och promenderade sedan hem till Axel för att laga middag. Resten av kvällen spelade vi Yatzi och TP. 
När vi tillslut blev lite grumpy för att vi inte kunde tänka ut rätt svar kände vi att det var dags att gå och lägga oss. En mysig par dag,haha.
Shorts- H&M
Top- BikBok 
Fick även lite underkläder vilket behövdes!

4 dagar kvar!!

Gud vad skönt att äntligen vara hemma och vara mätt och belåten!
Fredagar brukar vara folks sista jobb dag mitt börjar,haha. Fast denna helgen är jag bara glad. För då går tiden snabbare och min älskling kommer hem snabbare. 
Imorgon öppnar jag till stängning dock inte till åtta på kvällen som idag utan bara till fem! Ska ta med mig badkläder för så fort jag slutar ska jag träffa gänget i dalby. 
Blev lite sur idag för in buss hem kom aldrig så fick vänta i över en timme på nästa. Så det blev en väldigt sen middag. Men nu ska jag ta ett skönt bad och förberdda för imorgon! ♥
 

Senaste Dagarna

Är ju ledig vardagar och Axel är i Serbien, så har spenderat mycket av min tid med vänner och tagit det lugnt. 
Orkar inte berätta om mina dagar utan ni får lite bilder. Sen ska jag börja göra lunch och kolla några sex and the city avsnitt innan jag går och lägger mig för imorgon är det jobb! 

Utgång!

Förklarar min kväll med tjejerna med bilder och video istället!
Dock slutade natten inte så bra. Skulle sova över hemma hos Amanda för att det var enklast. Tänkte inte alls på att jag är allergisk mot katt som hon hade. Har inte träffat en katt på såå länge. Jag trodde verkligen jag skulle kvävas till döds. Så jag fick ringa i panik efter taxi och hitta ett nytt katt fritt sovställe. Hittade William och Sofia dock var dem fortfarande fulla och lite för pigga för mig..så jag vänta en timme extra tills min första buss gick hem. Sen nanna jag gott. Men hade en såå sjukt rolig kväll tills dess!