min studiedag gick inte åt så mycket pluggande.

Hejsan då har man varit med om en ganska äventyrlig helg. Ska snart duscha och fixa mig. Är SKABBIG! haha. Har halft städat rummet klart. Bara lite små grejer kvar. Raka benen måste jag O.o Nej, ush vad skabbig jag är. Blä.
Idag har jag i alla fall haft studiedag börja dagen på sjukhus med pappa, men han verkade vara glad att jag var där, vilket gör mig väldigt glad. Sedan träffa jag Sofia för en liten promenad, det blev sitta på en bänk och frysa häcken av oss. Vi planerar att gå ut i helgen. Skönt! Vill bara släppa loss och bli full (cashen kommer in då också ju) . Sedan handla jag mat till mamma, på bussen hem träffa jag Julia och Filip så vi planerar att göra något kul i helgen också. Längtar helt mycket till helgen nu. Börjar skolan imorgon............................kill me. Har inte haft skola på tre veckor, Im not ready get!!!
Im bored . slut

Gina


bita i det sura äpplet

Axel och jag hade en jätte bra helg. Vi kollade på bio och käka på jensens böfhus. Sånt man gör för att komma på andra tankar till varandra. Det gick inte så bra för min plånbok men det var värt det. Idag vakna jag av att pappa ringde så ska snart åka in och se hur det är med honom. Svarar inte på mobilen i heller vilket ger mig klump i magen. Vad sysslar du med lilla gubbe? Behövde bara skriva av mig lite. Är helt förvirrad och jag vet inte vad jag ska göra. Förhoppningsvis kan jag snacka med honom så allt lugnar ner sig lite och följa med honom till sjukhuset imorgon. Jag har känt mig så hemsk sista tiden. Vill vara med pappa men han snackar bara om "framtiden" och hur han mår. Klart han ska kunna snacka om saken men jag blir ledsen och vill inte lyssna på honom allt snack om döden. Orkar inte... Min skola går bajs. Jag kämpar så mycket som möjligt när jag är i skolan men hemma får jag inget gjort. Min hjärna gillar inte att konsentrera sig på det den ska göra. Och jag har väl "undvikit" pappa sen jag kom hem. Bara varit hos mamma och kompisar och axel. Men sen får jag skuldkänslor för att jag bara vill se det bra. Inte så att min pappa är dålig utan att jag slipper tänkta på det. Men ibland får man ta i det sura äpplet annars så blir allting bara dåligt. Förlåt pappa. Jag är inte dottern du trodde jag var men en liten del i mig är fortfarande den lilla flickan som såg upp till sin pappa jätte mycket. Med dina hyss och hur du alltid gjorde som du själv ville inte hur andra ville att du skulle göra. Att du kunde skämta med alla och ingen fattade men vi var dem ända som dog av flabb. Du visar mig hela livet. Jag älskar dig och jag ska inte undvika dig mer. Från och med nu ska jag faktiskt vara vuxen och snacka med dig om dina problem också. Älskar dig.

cash

WWeooo idag kommer pengarna!!! Tänkte hitta på något kul med Axel ikväll. Och ska ringa pappa snart. Har försovit mig groovt mycket. Jag är jätte hungrig...kan någon ge mig mat? :(
Jag är så jäkla lat hahaha
vill till värme så jag kan känna mig snygg igen. Så fort jag kom hem blev jag lat och skabbig... dont get it...O.o
Försöker fixa så axel kan se deadmau5, men shyyy säg inget,tihi

finns alltid något

Har inget att blogga om för har bara varit hemma sen jag kom hem. Men från och med idag måste det bli ändring på det. Ska fixa mig sen träffa lite vänner. Är jätte deppig. Är inte van med detta vädret... vill bara gråta men kan inte. och jag vet inte ens varför. Är bara väldigt deppig.

its good to be home

Har tänkt att blogga i Egypten men det var dyrt med internet och segt och jag kände att det var bättre ni får se allt här med åäö bokstäver också. Blir lite enklare att läsa då. Kom hem igår kväll. Det var som en film när jag hoppade av tåget, där stod hela min familj och älskling! jag slängde väskan och hoppade på Axel och pussa han som en galning. Han var fortfarande i shock tillstånd. Efter det har det bara varit riktigt mysigt att komma hem. Jätte fint välkommande. Mamma hade städat mitt rum och köpt blomma och kort där det stor välkommen hem. Nu ska jag ta en omgång tvätt, har INGA rena kläder. Sen ska jag se om min älskling mår lite bättre. Bloggar mer när jag är med jessika och gisela, vill ju ha alla bilder och vet inte vilka jag får lägga upp. Men det blir ett stort inlägg sen.


Hej då sverige

Jaha då beger jag mig snart.. Ni får ha det bra här i sverige. Bloggar när jag är framme någon gång. Är lite stressad nu...

Till min baby <3

Så gullig Axel var igår. Han slutade tidigare från skolan och hade stuckit hem till mig, medans jag var på teorilektion. När jag kom hem till mitt rum, hade han städat och köpt massa gott gott till mig. Man kan inte få en bättre älskling. Gud vad svårt det kommer vara att lämna dig. Visst jag får värme,sol,bad allt man kan drömma om när det snöar i sverige. Men utan dig...är ingenting som det borde vara. Tur att teknologin idag är bättre så vi slipper skicka kärleksbrev, hade blivit två brev på två veckor... om ens det? Nu kan vi ialla fall skypa varje natt och smsa och ringa ibland. Älskar dig min prins! ♥
Kommer sakna att gå och lägga mig utan din kroppsvärme och vakna upp med dina klar blåa ögon. Kommer sakna att ligga vid din nacke och lukta på din hud som luktar bara min Axel. Kommer sakna när jag ska gå övergatan klämmer du extra hårt för du är rädd om mig. Kommer sakna dig när du fjantar dig bara för att få mig att le och skratta. Kommer sakna dina läppar,med gudomliga kyssar som jag mina knän svaga. Och ärligt talat kommer jag sakna dina fisar och rapar. Du är min Prins! Har hittat min man och jag är väldens lyckligaste tjej som får ha dig älskling! Älskar dig mer än vad ord kan beskriva!